Jump to content
Sensini

Concurs foto - CERUL

Recommended Posts

Posted

Aceea fotografie de care vorbiți voi și din cauza căreia îi este scârbă la menthol să voteze, pur și simplu culorile au fost saturate, s-a adăugat puțin vignetare și s-au izolat două culori. Asta se poate face foarte ușor cu un preset în Photoshop sau în Lightroom. Mai mult de 2 minute nu-ți ia să prelucrezi aceea fotografie. Dar voi nu vedeți compoziția ei, felul cum toate liniile duc în același punct?

Ceea ce a făcut autorul fotografiei cu numărul 16 sau cât are, au făcut și alții care au trimis fotografii alb/negru, doar că el a izolat alte 2 culori.

Posted

Iti aduc un om care in 2 minute poate sa transforme orice poza de aici intr-o capodopera cu ajutorul photoshopului. Durata petrecuta in photoshop nu ar trebui sa fie lucrul care determina "minimul de photoshop".

Faptul ca artistului vezi-doamne ii e scarba ca si-a dat lumea seama ca poza lui e de pe Luna, ca in mod clar nu e de pe pamantul nostru, nu cred ca impresioneaza pe cineva. Sunt convins ca arata foarte bine poza si in original. Ceea ce ar fi FOARTE FRUMOS de fapt sa o posteze ca sa ne arate ca de fapt chiar este foarte putin photoshop.

Posted

Iti aduc un om care in 2 minute poate sa transforme orice poza de aici intr-o capodopera cu ajutorul photoshopului. Durata petrecuta in photoshop nu ar trebui sa fie lucrul care determina "minimul de photoshop".

Faptul ca artistului vezi-doamne ii e scarba ca si-a dat lumea seama ca poza lui e de pe Luna, ca in mod clar nu e de pe pamantul nostru, nu cred ca impresioneaza pe cineva. Sunt convins ca arata foarte bine poza si in original. Ceea ce ar fi FOARTE FRUMOS de fapt sa o posteze ca sa ne arate ca de fapt chiar este foarte putin photoshop.

eu iti propun sa iei o gura de aer :right:

Posted

eu iti propun sa iei o gura de aer :right:

Ai gasit originalul sau continui sa iti fie greata? Nu stiu ce e asa deplasat la ce zice lumea sincer sa fiu. Poate ai tu stomacul mai delicat.

EDIT: Asta ca sa nu mai zic ca tu ar trebui sa iei niste aer daca tot te simti rau :P

Posted

calmați-vă, una e să știi să încadrezi și pe urmă să prelucrezi, și una e să declanșezi la bulăneală. Revin cu un edit cu fotografiile care au câștigat

Posted

Eu înțeleg că ești Moderator la Mu, dar cu ce treabă pe aici?

până una alta iată care e ordinea.

Locul I - Fotografia cu nr. 16 - Vudu - 28 de puncte

Locul II - Fotografia cu nr.6 - Lemonade - 17 puncte

Locul III - fotografia cu Nr.12 - Gandalf - 15 puncte

Vudu alege următoarea temă.

Posted

vudu, chiar daca ti-am contestat poza pe tot parcursul acestei editii, nu pot decat sa te felicit acum, se pare ca a prins la public. Daca ai putea, sa imi trimiti si mie originalul pe PM, ca sunt curios ce diferente sunt :) ( apropo, thx pentru vot :D )

Florin, ar fi bine daca ai pune si rezultatele de la celelalte poze, sau, daca nu ai timp, macar ale cui sunt, sa stim si noi.

Posted

deci ca sa nu mai aud discutii

IPB Image

fotografia originala arata asa, am saturat`o unpic +6sau+7 de aia erau culorile asa prinse,daca vreti am si rezolutia originala dar nu imi cereti RAW ul ca nu il am.

Posted

Multumim. Mai bine ca ai postat-o aici. Sa vada toata lumea. Sincer, daca o lasai asa, primul vot era al tau.

@stefteo + restu: Acum ca aveti originalul in fata, intoarceti-va pe pagina anterioara si cititi-mi posturile. Acum realizati ca fara edit nu avea cum sa scoata acele culori?

@stefteo: mi-au trebuit ani buni de fizica pentru a-mi da seama acest lucru, iar calitatea de pictor o am in sange ;)

Posted

da am exagerat unpic da na....

ps:sunt un "vanator" de apusuri chiar inainte sa se termine concusul am mai prins un cadru misto cu care vroiam sa particip dar am lasat asa

Posted

da am exagerat unpic da na....

ps:sunt un "vanator" de apusuri chiar inainte sa se termine concusul am mai prins un cadru misto cu care vroiam sa particip dar am lasat asa

eu nu poza ta am contestat-o sa fie clar. :right: n-am nimic cu nimeni dar cum am spus si intrun post anterior.

asa e romanul.

Felicitarile mele

Guest stefteo21
Posted

Noi ziceam de poza 15 s-o vedem originala... 16 mie nu mi-a atras atentia deloc. :dontknow:

Posted

Stefteo ți-am spus eu cum s-a realizat fotografia cu numărul 16. Și crede-mă că omul are un aparat de vreo 15.000 RON + obiective de cel puțin 8000 de Ron, plus are ceva din știința fotografiei în sânge. Cu oameni care pe lângă bani mai pun și suflet și dorința de a realiza o fotografie bună (compoziție + coloristică), nu are rost să intri în discuții cum arată fotografia originilă. O fotografie nu e gata odată cu declanșarea butonului și înregistrarea ei în aparat, o fotografie e gata după prelucrarea acesteia după viziunea fiecărui fotograf.

Aici ai link-ul către galeria online al celui care a realizat fotografia în cauză: http://victorstd8.deviantart.com/

și ca să iți dau un exemplu atașez o fotografie realizată de vudu și prelucrată de mine. El ar fi băgat în concurs fotografia asta dar prelucrată color.

Imagine IPB

Posted

Stefteo ți-am spus eu cum s-a realizat fotografia cu numărul 16. Și crede-mă că omul are un aparat de vreo 15.000 RON + obiective de cel puțin 8000 de Ron, plus are ceva din știința fotografiei în sânge. Cu oameni care pe lângă bani mai pun și suflet și dorința de a realiza o fotografie bună (compoziție + coloristică), nu are rost să intri în discuții cum arată fotografia originilă. O fotografie nu e gata odată cu declanșarea butonului și înregistrarea ei în aparat, o fotografie e gata după prelucrarea acesteia după viziunea fiecărui fotograf.

Aici ai link-ul către galeria online al celui care a realizat fotografia în cauză: http://victorstd8.deviantart.com/

Tu chiar nu intelegi ca pe noi ne-a deranjat fotografia 15, CINCISPREZECE, 15?

16 e intr-adevar ok si l-am felicitat si noi pe vudu. nu cred ca a zis cineva ceva rau de poza 16.

Posted

Tu chiar nu intelegi ca pe noi ne-a deranjat fotografia 15, CINCISPREZECE, 15?

16 e intr-adevar ok si l-am felicitat si noi pe vudu. nu cred ca a zis cineva ceva rau de poza 16.

Despre fotografia 15 era vorba, am greșit eu :D

Le: Dă un click acolo pe link-ul acela

Posted

Despre fotografia 15 era vorba, am greșit eu :D

Le: Dă un click acolo pe link-ul acela

Ah, ma scuzi atunci. Si vudu a avut impresia ca eu m-am luat de poza lui cum ca ar fi photoshopata si aveam impresia ca lumea a inteles ca toti zicem de poza 16.

Cat despre galeria link-uita cat si despre poza aceea, am mai zis. Sunt convins ca poza este exceptionala si in original, de-aia nu vad motivul pentru a o modifica (cel putin nu pentru acest concurs). Mi-am dat seama ca fotograful nu este un amator, nu era vorba de asta.

Posted

și ca să iți dau un exemplu atașez o fotografie realizată de vudu și prelucrată de mine. El ar fi băgat în concurs fotografia asta dar prelucrată color.

Imagine IPB

Asta e părerea mea și asta cred că e și părerea celui care a realizat fotografia

Posted

Florin, ar fi bine daca ai pune si rezultatele de la celelalte poze, sau, daca nu ai timp, macar ale cui sunt, sa stim si noi.

Ai pe prima pagina un topic pinned cu toate temele si castigatorii concursurilor organizate pana acum.

E bine ca s-a mai discutat cate putin si despre editari, constat ca profesionistii nostri sunt relativ zgarciti cu detaliile tehnice ale fotografiatului :D.

Felicitari, vudu.

Posted

Ironie? :crazy:

Citeste toate posturile mele daca vrei sa-mi dai quote in topicul asta.

Chiar deloc. Le-am citit pe toate. Bring a proof and I'll admit it.

Si care e faza cu fizica? Esti in al patrulea an in care faci fizica, optica ai facut un an si te-ai jucat cu lentile. Sau termodinamica si lucrul mecanic ajuta?

Posted

Chiar deloc. Le-am citit pe toate. Bring a proof and I'll admit it.

Si care e faza cu fizica? Esti in al patrulea an in care faci fizica, optica ai facut un an si te-ai jucat cu lentile. Sau termodinamica si lucrul mecanic ajuta?

#-o

Nici a doua oara nu ai inteles ca am fost ironic? Omule, citeste posturile de pe a doua pagina si iti vei da seama. Nu mai vorbi ca sa te bagi in seama pe-aici....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...