Sensini Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 REGULAMENTLuni 22 martie - Joi 1 aprilie va fi perioada de înscriere a fotografiilor în concursJoi 1 aprilie - Duminică 4 aprilie va fi perioada în care cei care au înscris fotografii in concurs pot să voteze top3.Concursul fiecărei săptămâni are o temă diferităCâştigătorul alege tema pentru săptămâna următoare si participă doar cu o fotografie facută ulterior anunţării temei alese de către el.Pentru evitarea situaţiei de tipul votăm persoana şi nu fotografia, fotografiile vor fi trimise prin email la organizatori (fanaticaldoll, florin sau sensini)email: linkmania.concursfoto@gmail.comFotografiile TREBUIE să fie personaleFotografiile se vor încadra în cerinţele temei săptămânaleMinimum de photoshop (mici ajustari la culori, filtre foto, rame, levels, curves, shadows/highlights etc, atat timp cat imaginea nu se indeparteaza de original )Se interzic fotografiile luate de pe alte siteuriNU ESTE VOIE SĂ VĂ VOTAŢI FOTOGRAFIILE PROPRIIFotografia va fi postată pe un site de genul photobucket de către organizator;dacă este posibil, expunerea fotografiei va fi însoţită şi de câteva detalii despre aparat, ajustări photoshop (detaliile de acest gen le trimiteţi tot pe email împreună cu fotografia în original şi fotografia care intră în concurs)Intră în concurs o singură fotografie; daca o persoană postează o fotografie iar pe parcursul saptămânii se răzgândeşte, trimite o alta prin email; va intra în concurs ultima fotografie trimisăTopicul de vot cuprinde expunerea fotografiilor şi posibilitatea participanţilor de a realiza un top 3 al fotografiilor preferate (votul este doar pentru participanţi)În cazul în care pe primul loc se află două sau mai multe fotografii cu acelaşi număr de voturi, se va vota din nou şi se va alege un căştigătorSe interzic comentariile maliţioase la adresa celorlalţi forumişti / fotografiilor lorÎn cazul încălcării regulamentului, participantul în cauza va fi descalificat.La trei concursuri câştigate, warn down.Aşteptăm şi ceva respect din partea celor care nu participă, respect pe care îl putem "câştiga" prin avertismente dacă altfel nu se poate.Tema concursului: "CERUL"momentan sunt 10 foto trimise, toate deosebite :)
The_animator Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 (edited) eo votez r superstar care e poza lui so votezsuspend 7 zile Edited March 27, 2010 by Gandalf
Random Hero Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 eo votez r superstar care e poza lui so votezErrm... What the duck?
The_animator Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Errm... What the duck?nu t teme pretene ca castigam fac eu conturi multe s t votez d mlte ori
Random Hero Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Aşteptăm şi ceva respect din partea celor care nu participă, respect pe care îl putem "câştiga" prin avertismente dacă altfel nu se poate. nu t teme pretene ca castigam fac eu conturi multe s t votez d mlte ori 1. Daca intr-adevar participi, nu poti vota decat de pe un singur cont. 2. Daca nu participi, nu poti vota deloc. 3. De cand si pana cand suntem "preteni" si de ce "castigam" - Nu am nicio legatura cu tine. 4. 5. Sensini, scuze ca umplu topicul cu diverse reply-uri, dar nu vreau sa se traga vreo concluzie gresita dupa ce a postat The_animantor. E ultimul meu post pana la cel cu votul.
Mamut Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Se mai ocupa cineva si de topicul asta? ofc, presupun ca o sa puna toate pozele inainte de votare, adica pe 1 aprilie :D LE: poate e o pacaleala
Sensini Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 sunt 14 foto trimise, le voi urca joi, cand se termina inscrierile pt ca nu vreau sa descurajez pe nimeni (situatii de genu "mama ce poze misto, a mea e naspa, nu am nicio sansa, asa ca mai bine nu trimit")
Guest stefteo21 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Asa si trebuie; nu este necesar sa descurajezi concurentii aratandu-le poza mea -_- ar fi total nedrept. E la fel ca intr-o cursa de 100 m cand oponentul incepe de la 50 m... s-ar simti la fel. Tre sa vad alta tema acum, am ales cerul dar acum sunt intr-o pana de idei... cred ca urmatorea va fi Cladiri Istorice
Sensini Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. gata inscrierile, incepeti votul
Guest stefteo21 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Bai is superbe pozele tot ce pot sa spun ^_^ votez si eu mai tarziu .. acum am tras doar o privire. Bravo pentru poze !
MiTzA- Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 961Ps; dupa terminarea concursului, rog autorul pozei nr1 sa mi spuna si mie unde e facuta :P
- The Doctor - Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 1. 18 - imi place faptul ca e mica, interesanta si cuprinzatoare.2. 12 - ce sa zic, norul ar fi lipsit din peisaj :D3. 5 - innorat, dar totusi curcubeu. nu mereu vezi asa ceva.Sensini, cred ca ti-am reperat poza....si sa te intreb ceva... E modificata in Photoshop sau din functiile aparatului?P.S. am vazut cateva poze editate, insa regulamentul spune "minimul de photoshop". La voi numai minim nu a fost. La poza mea nu iese nimic in evidenta, cum ar fi o culoare neasimilata cerului sau a unui "backlight" din abundenta. ( No Edit :) )
blk Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Poza 15 contine ceva mai mult decat "minimul de photoshop" in sensul ca deja devine nerealista.La o tema de genul ma asteptam sa vad ceva mai multa naturalete ca si-asa e destul de simpla.