Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest BogdanSan

Guard

Recommended Posts

Guest BogdanSan
Posted

Propun ca acei Guard care sunt mai peste tot de ataca pe cei ce sunt Phono sa aiba damage-ul mult mai mare incat sa poata omora si un player de 10-15 reseturi.

Iar acestia sa fie si prin Arena.Astept preri :tiphat:

Posted

Propun ca acei Guard care sunt mai peste tot de ataca pe cei ce sunt Phono sa aiba damage-ul mult mai mare incat sa poata omora si un player de 10-15 reseturi.

de unde ti-a venit ideea asta? =))

asta mai trebuie acum...sa fugim de guard,ca de astia cu d/c am scapat

Posted

+1 PRO ! Ce a mai tare idee care am vazuto vro data ! :)) :)) :)) :)) =)) =)) =))

Posted

Ca sa ce?

Mai intrebi ? :))

Ma mir ca nu a cerut sa fie si vro 10 mi de soldier deastia sa fie full tarku cu ei sa nu mai ii vedem pe aia care dau d/c ! Sau probabil el a vazut ca uni stau phono sa nu li se dea d/c si ce a zis hai ca e ocazie buna sa fac o sugestie stupida poate o sa ajung si eu sa am tark ! :-j

Posted

mie mi se pare amuzant :))) dc nu? max vreo 3 sa fie si prin arena dar nu pe spoturi .. ca in cazul asta s-ar ajunge la multe neintelegeri cu spoturi goale etc.. sa fie asa pe la intrare printre tarcuri .. si-asa sta degeaba guard ala... i-ar trebui un upgrade.

Posted

Aprob sugestia, foarte interesanta . . . sa nu poti iesi din orase fiind phonomania :D ar face jocul mai interesant.

Guest BogdanSan
Posted

Mai intrebi ? :))

Ma mir ca nu a cerut sa fie si vro 10 mi de soldier deastia sa fie full tarku cu ei sa nu mai ii vedem pe aia care dau d/c ! Sau probabil el a vazut ca uni stau phono sa nu li se dea d/c si ce a zis hai ca e ocazie buna sa fac o sugestie stupida poate o sa ajung si eu sa am tark ! :-j

Asta a fost un post de +1 nu?

Posted

Aprob sugestia, foarte interesanta . . . sa nu poti iesi din orase fiind phonomania :D ar face jocul mai interesant.

De obicei in toate jocurile nu poti sa intrii in oras nu viceversa

oricum contra ,nu ii vad nici un folos..

Guest . Royal .
Posted

interesanta ideea ... dc nu :) , ar avea si Guard-ul un rost in joc ...

l.e. ar fi tare sa poti sa`l si ataci inapoi(nu sa`l omori) , ai avea pe cine sa`ti descarci nervii sau lipsa de ocupatie/antrenament :D

Posted

daca surade ideea, guards ar putea avea putere in functie de nivelul hartii pe care se afla? de ex. lorencia guarzi mai slabi(archeri), iar in kanturu3 guarzi mai puternici (melee).

ps. in arena n-ar trebui sa fie guards pt. ca exista riscul sa fie postati pt pk excesiv :)

Posted

Relativ interesant.Poat un +1 de la mn :* ar fi cuul sa ma omoare un Guard.

Dar daca tot vorbim despre ei,dc sa nu le dam full stats si din ei sa pice bok-uri+5?bineinteles cu o rata mica de drop xD

Posted

interesanta sugestie :D

asta era rostul guard-ului la GMO ( acolo nu existau reset-uri )

daca tot ti`se pare interesanta sugestia, ce zici...guard full status? :))

sa avem cu cine sa ne batem in cazul in care nu avem adversar in joc :))

Posted

Nu full stats :) ci sa dea un hit la orice caracter care e phono :) si sa-l omoare.

ar fi bun, sa fie cate unu pe fiecare harta :))

Posted

de unde ti-a venit ideea asta? =))

asta mai trebuie acum...sa fugim de guard,ca de astia cu d/c am scapat

daaaaaaaaa:D:X sa vine guardu in k6 si k7 sa omoare preluatorii:)) nice:D

Posted

daaaaaaaaa:D:X sa vine guardu in k6 si k7 sa omoare preluatorii:)) nice:D

nu ma ca dupa plange Violatoru pe forum ca si-a luat pk de la guard ca foloseau "self-defense clicker" :rofl2:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...