Jump to content
_Lexa_

Hotul striga "Hotii!"?

Recommended Posts

Posted

Video-ul ala Muslim Demographics este facut de Americani. asta stim

Vorbiesm cu un wise man, el crede ca jidani( cum ii cheama el pe evrei) care au ocupat functii inalte in USA( de aceea si tine cu Israel), iar Russia cu Iran(sau cu cine tinea in razboiul rece) au un fel de conflict la care ei se uita de pe margine.

Acum se simt amenintati de Europa, care dupa ei devine musulmana

Pana la urma rasismul inseamna a tine cu fratele tau si-a da vina pe imigrant de tot ce se intampla mai rau.

Cum a zis si-n video, colonelul Libiei(alt rasist) ne spune niste chestii. da, chiar asa este, religia musulmana te indeamna sa faci multi copii, sa ai 10 neveste etc. Deci aia sunt niste salbatici, cu o fire violenta care se cred regi si care in trecut faceau negot cu femei.. Acuma imi si imaginez, alea bune saracele -> ori sex slaves ori sotie cu 1000 copii frumosi oare? oare conditii decente?

Posted

Cativa distrusi? De aia procentele femeilor batute sunt de 30-40% la nivel mondial (incepand de la o palma pana la crime)?

dar sunt prea blamati

Si ce ai vrea? Sa le faca statui? Lasand la o parte faptul ca ai pus o intrebare de carnaval si te-ai facut de ras,ti-ar trebui niste meditatii la istorie!

Spune-mi si mie cum l-a facut albul p negru sclav? S-a dus dupa el mii de km prin jungla, i-a atacat tribul, i-a batut mar pe toti vajnicii razboinici negri si i-a adus in catuse pe vapor pana in America? Da' de unde! Albii au cumparat sclavi negri tot de la negri. N-avea ros sa isi riste viata prin jungla africana cand putea cumpara un negru de la tarm, din port, pentru un cutit sau un topor mai misto. Sau niste margele colorate... :crazy:

Africanii sunt incapabili sa se autoguverneze...Numeste o singura tara africana cu un nivel de trai comparabil al unei tari europene sau nord americane....Tot ce a fost construit in Africa in ultimii 500 de ani s-a construit datorita albilor...cai ferate,spitale, centre administrative,economice,sociale cit si administratia,dreptul,stiinta,medicina,sistemele politice toate au fost importate...Nimeni nu vrea sa recunoasca dar de la Nord la Sud si de la Vest la Est traiesc numai societati la nivel tribal. Deci cine straga "hotii"? Ce au furat? Ma faci sa rad cu ideile tale de 2 lei :lol:

Posted

8. Deodata, eu am voie sa bat femeile

9. Ma duc si o bat pe Lexa si pe Luckyshot

Damn , si mi-e mi-au dat warn ca vroiam sa o violez pe Lucky :)

Fie ca vreti sa credeti fie ca nu acel studiu in mare parte are dreptate. Si ca drept dovada pot lua la intamplare useri pe forum. Doar cativa au sora / frate comparativ cu un esantion de 10 - 20 de persoane.

Intrebare adresata persoanelor ce cunosc istorie sa ude varsta mai mare (20+). In trecut exista notiunea de cartier de tigani ? Cartier de chinezi ? etc.

Posted

Intrebare adresata persoanelor ce cunosc istorie sa ude varsta mai mare (20+). In trecut exista notiunea de cartier de tigani ? Cartier de chinezi ? etc.

Depinde ce intelegi prin trecut. La noi cartierele de tigani au aparut odata cu venirea comunismului, cand regimul i-a mutat fortat in orase pentru a-i metisa pe romani(aveau ei, comunistii, un fix cu stergerea identitatii nationale/rasiale). Cartierele de tigani care mai exista si acum nu sunt de azi de ieri, ci de vreo 50-60 de ani.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...