Jump to content
_Lexa_

Hotul striga "Hotii!"?

Recommended Posts

Posted

Ma faci sa rad. Faptul ca sunt cativa distrusi care isi bat sotiile la nervi e mai grav decat faptul ca religia (legea lor suprema) le spune sa isi bata femeile atunci cand nu ii asculta?

Si tu chiar crezi ca asta e motivul rasismului fata de musulmani? Tu chiar nu stii de ce sunt in stare oamenii astia, nu? Crezi ca faptul ca isi bat femeile e cel mai grav lucru?

Cativa distrusi? De aia procentele femeilor batute sunt de 30-40% la nivel mondial (incepand de la o palma pana la crime)?

Stiu de ce sunt in stare, dar sunt prea blamati. Parerea mi-am expus-o, nu are rost sa mai repet.

Posted

Ma faci sa rad. Faptul ca sunt cativa distrusi care isi bat sotiile la nervi e mai grav decat faptul ca religia (legea lor suprema) le spune sa isi bata femeile atunci cand nu ii asculta?

Si tu chiar crezi ca asta e motivul rasismului fata de musulmani? Tu chiar nu stii de ce sunt in stare oamenii astia, nu? Crezi ca faptul ca isi bat femeile e cel mai grav lucru?

Ei sunt in stare doar de lucruri bune, islamul este "o religie a pacii", cam asa ceva:

http://img406.imageshack.us/i/n11711483318552456944.jpg/

+http://www.gircweb.org/islam%20peace%20poster.jpg

/sarcasm off - Si astia sunt majoritatea.

Posted

Uite ce misto e asta:

5o1FPkWWV2s

From the streets of European cities, where protesting muslims call for war to take women as "war booty", to the sharia courts of Nigeria, Pakistan and Saudi Arabia, Shari law makes convicting a man for rape impossible, because of the need for 4 male witnesses and the "crimes" the woman has committed by being raped.

Posted

Daca aveau problemele pe care le au musulmanii poti sa fi sigur ca aveau o grupare militanta.

Cand vei sti a scrie "veti vedea in Romania" atunci sa atragi atentia, nu "ve-ti vedea in Romania".

Don`t worry, EBA loves you :hug:.

cand vei scrie corect "sa fii", atunci sa-i corectezi pe cei care te-au mai corectat si prima data.

Eu cred ca ceea ce fac cei acuzati de invadare e floare la ureche pe langa ce au patit ei cu ceva timp in urma. Cica "colonizare"... asta e praf in ochi.

tu chiar compari ceea ce s-a intamplat acum sute de ani cu situatia actuala? e normal sa ne resemnam cu faptul ca meritam ceea ce ni se intampla, doar pentru ca la un moment dat in istorie, stramosii nostri au facut marea greseala de a cuceri si coloniza, drept pentru care acum tu o duci foarte bine?

istoria e istorie cu un scop si anume sa ramana asa.

Posted

cand vei scrie corect "sa fii", atunci sa-i corectezi pe cei care te-au mai corectat si prima data.

Este ca te mananca?

tu chiar compari ceea ce s-a intamplat acum sute de ani cu situatia actuala? e normal sa ne resemnam cu faptul ca meritam ceea ce ni se intampla, doar pentru ca la un moment dat in istorie, stramosii nostri au facut marea greseala de a cuceri si coloniza, drept pentru care acum tu o duci foarte bine?

istoria e istorie cu un scop si anume sa ramana asa.

Cum poti sa compari ce s-a intamplat atunci (your own words: de a cuceri si coloniza) cu niste natiuni care nu fac decat sa migreze spre un loc mai bun (nu vin in casa sa-ti impuna obiceiurile si religia lor)? Tu daca vezi ceva la televizor ce nu-ti place schimbi canalul sau stai si injuri televizorul? Optiuni exista peste tot, in orice situatii.

Cat despre ceilalti, nu v-ati saturat sa faceti europenii prosti? Hai ca e unul, doi, trei dar nu milioane / zeci de milioane. Nimeni nu se baga fara sa aibe habar in ce se baga, iar cei care se avanta cu capul inainte sunt foarte putini, extrem de putini.

Posted

Este ca te mananca?

ti s-a spart vreun scrot in cap?

Cum poti sa compari ce s-a intamplat atunci (your own words: de a cuceri si coloniza) cu niste natiuni care nu fac decat sa migreze spre un loc mai bun (nu vin in casa sa-ti impuna obiceiurile si religia lor)? Tu daca vezi ceva la televizor ce nu-ti place schimbi canalul sau stai si injuri televizorul? Optiuni exista peste tot, in orice situatii.

natiuni care nu fac decat sa migreze spre un loc mai bun? saracutii :(

in plus, eu nu compar nimic. tu singura ai zis ca daca noi am invadat atatea natii de-a lungul timpului, atunci ar trebui ca in prezent sa nu ne suparam ca migreaza toate scarboseniile in Europa. tu singura ai pus titlul: hotul striga "hotii!". deci aparent, tu esti de acord ca noi sa platim oarecum greselile stramosilor nostri, sau daca nu sa platim, atunci macar sa ne tinem gura.

Posted

natiuni care nu fac decat sa migreze spre un loc mai bun? saracutii :(

in plus, eu nu compar nimic. tu singura ai zis ca daca noi am invadat atatea natii de-a lungul timpului, atunci ar trebui ca in prezent sa nu ne suparam ca migreaza toate scarboseniile in Europa. tu singura ai pus titlul: hotul striga "hotii!". deci aparent, tu esti de acord ca noi sa platim oarecum greselile stramosilor nostri, sau daca nu sa platim, atunci macar sa ne tinem gura.

"Noi"? Vorbesti in calitate de romanca? Nu stiam ca Romania a fost "tara cotropitoare".

Scarbosenii? De cand si pana cand europeanul stabileste limita de normalitate?

Titlul e pentru a arata ipocrizia.

Anul trecut era un reportaj despre o fabrica din Romania care a angajat un numar de asiatice (nu mai stiu ce natie erau) iar salariul primit in Romania era de 3 ori mai mare decat cel din tara lor. Romanul de ce pleaca in afara? Ca a fost "cuceritor"? Ca vrea sa se razbune?

Cum am zis si in topicul de la stiri: avand in vedere istoria Romaniei, ma asteptam la o oarecare toleranta.

Posted

Toleranţă? Sper că glumeşti? De ce? Că şi noi am fost cotropiţi? Şi? Ar trebui să-mi plâng de milă că stră-stră-stră-moşii mei au avut de furcă cu popoarele vecine? De ce mi-ar păsa?

Dimpotrivă trăind într-o ţară modestă ar trebui să ne preocupe astfel de lucruri . Motivul l-ai dat tu mai sus . Cei din străinătate care vin şi muncesc pe salarii mult mai mari decât în ţara lor în mai mici decât în România ceea ce ne facem pe noi să ne pierdem locurile de muncă . Deocamdată nu este o problemă foarte mare în ţară însă peste câţiva ani cine ştie .

Poţi să o numeşti ipocrizie şi nu mă interesează . Nu trăim într-o societate perfectă unde valorile morale îţi aduc cine ştie ce beneficii . Trebuie să-ţi vezi de propriile interese care primează în faţa tuturor .

"Those who stand at the top determine what's wrong and what's right! This very place is neutral ground!!! Justice will prevail, you say!? But of course it will!!! Whoever wins this war becomes justice!"

Limita normalităţii a fost dintotdeauna stabilită de cel mai puternic , cel mai avansat şi cel mai numeros . Cum europenii şi în general rasa alba e cu câteva nivele din punctul de vedere al dezvoltării peste celelalte e şi normal să ne impunem propriile reguli . Asta fiind în general însă în Europa , continentul nostru de ce nu am avea regulile noastrea , normalitatea noastră? Nu vorbesc de Orientul Mijlociu şi Africa fiindcă nu ma interesează ce fac ei ci vorbesc despre pământul nostru .

De când şi până când trebuie să justific cuiva de ce stabilesc unele reguli în casa mea? Când eşti la mine zici ce îţi zic eu să faci dacă nu îţi convine poţi pleca oricând . Asta nu înţelegeţi mulţi .

Posted

Cum am zis si in topicul de la stiri: avand in vedere istoria Romaniei, ma asteptam la o oarecare toleranta.

Nu suntem toti pampalai precum ciobanul din Miorita. Unii au mai evoluat.

Posted

As zice ca s-au molipsit europenii de blegeala resemnata a ciobanului mioritic.

UE freaca menta de cativa ani buni si evita sa clarifice problema araba dupa cum evita la fel de penibil sa clarifice relatiile cu Rusia.

Lasitate?

Fireste.

Orgolii?

Bineinteles.

Politici de carpeala si de ascuns gunoaiele sub pres?

Da, asta e noul trend caruia ii spunem noi frumos in limbajul de lemn european ... toleranta.

Posted

fiecare sa mearga unde vrea e pararea mea. atata timp cat respecta regulile acelei tari nu vad unde e problema /:). faptul ca o sa se inmulteasca mult mai rpd decat noi... e vina noastra nu a lor. Va intreb pe voi... cati si-ar dori ca in viitor sa aibe 5-6 copii? Eu unu nu.. si atunci ce sa facem ? sa ii castram pe ceilalti ca sa fie ca noi?

E problema fiecaruia cum traieste atata timp cat nu incalca legile.

Posted

"Noi"? Vorbesti in calitate de romanca? Nu stiam ca Romania a fost "tara cotropitoare".

Scarbosenii? De cand si pana cand europeanul stabileste limita de normalitate?

Titlul e pentru a arata ipocrizia.

Anul trecut era un reportaj despre o fabrica din Romania care a angajat un numar de asiatice (nu mai stiu ce natie erau) iar salariul primit in Romania era de 3 ori mai mare decat cel din tara lor. Romanul de ce pleaca in afara? Ca a fost "cuceritor"? Ca vrea sa se razbune?

Pai asiaticii, negrii samd sunt buni la ceva daca ii ai sub control. Cineva trebuie sa sape santuri, sa mature strazile etc etc Dar asta sub controlul europenilor, fara political correctness si alte rahaturi. Prea multa libertate pentru minoritari este periculoasa, vorba aia, animalul cat e liber se salbaticeste!

Eu unul n-as avea probelme daca ar veni(fara sa-si aduca neamurile),ar munci, ar face un ban si bye bye la ei in tara. Le imprumutam limba,tehnologie, un sistem politc....Daca sunt in stare sa treaca peste traditiile lor barbare si sa avanseze, bine, daca nu,nu este problema noastra!

Posted

Pai asiaticii, negrii samd sunt buni la ceva daca ii ai sub control. Cineva trebuie sa sape santuri, sa mature strazile etc etc Dar asta sub controlul europenilor, fara political correctness si alte rahaturi. Prea multa libertate pentru minoritari este periculoasa, vorba aia, animalul cat e liber se salbaticeste!

Eu unul n-as avea probelme daca ar veni(fara sa-si aduca neamurile),ar munci, ar face un ban si bye bye la ei in tara. Le imprumutam limba,tehnologie, un sistem politc....Daca sunt in stare sa treaca peste traditiile lor barbare si sa avanseze, bine, daca nu,nu este problema noastra!

da de ce sunt tratati ca animale ??? noi astia europenii nu putem sa sapam santuri sau sa maturam pe strazi ?? cui imprumutam noi limba sau technologia ?? mai ales technologia...

traditia nu o schimbi , traditiile le pastrezi , deaia se si numeste traditie , nimeni nu ar trebui sa fie obligat sa isi schimbe traditia oricat de taboo ar fi ea.

te vezi intr-o tara mult prea avansata si nu te vezi bine.

Posted

da de ce sunt tratati ca animale ??? noi astia europenii nu putem sa sapam santuri sau sa maturam pe strazi ?? cui imprumutam noi limba sau technologia ?? mai ales technologia...

traditia nu o schimbi , traditiile le pastrezi , deaia se si numeste traditie , nimeni nu ar trebui sa fie obligat sa isi schimbe traditia oricat de taboo ar fi ea.

te vezi intr-o tara mult prea avansata si nu te vezi bine.

Traditia africanilor e sa locuiasca in copaci si sa se organizeze in triburi. O pot foarte bine pastra la ei acasa. La fel si musulmanii care isi bat/violeaza femeile in mod traditional.

Posted

dar ai vazut tu africani sa isi traiasca traditia in orase ?? ai vazut ca isi pun cortu si se dezbraca la curu gol in fata statiei de metrou si eu nu stiu ??

la moda e acum sa fii impotriva altor rase si impotriva emigrantilor , ce treaba are ochi de vultur care traieste in mijlocul pustietatii si nu a deranjat in viata lui pe nimeni ?? nu mai aruncati o populatie intreaga in aceiasi oala.

sau macar nu mai comentati cand Spania si Italia ne arunca in aceiasi oala cu tiganii...e acelasi lucru pe care il faceti si voi cu cei de culoare cu asiaticii si pe cine va mai vine voua boala.

Posted

Traditia africanilor e sa locuiasca in copaci si sa se organizeze in triburi. O pot foarte bine pastra la ei acasa. La fel si musulmanii care isi bat/violeaza femeile in mod traditional.

si noi putem sa ne pastram aroganta dar nu ar fi bine...

Posted

dar ai vazut tu africani sa isi traiasca traditia in orase ?? ai vazut ca isi pun cortu si se dezbraca la curu gol in fata statiei de metrou si eu nu stiu ??

la moda e acum sa fii impotriva altor rase si impotriva emigrantilor , ce treaba are ochi de vultur care traieste in mijlocul pustietatii si nu a deranjat in viata lui pe nimeni ?? nu mai aruncati o populatie intreaga in aceiasi oala.

sau macar nu mai comentati cand Spania si Italia ne arunca in aceiasi oala cu tiganii...e acelasi lucru pe care il faceti si voi cu cei de culoare cu asiaticii si pe cine va mai vine voua boala.

Nu e la moda, lumea se trezeste, se simt amenintati de hoardele salbatice si actioneaza! O sumedenie de partide extremiste fac fururi in Europa si cresc in sondaje gen PVV, partidul lui Geert Wilders(Olanda), Fonrtul National Francez (Franta) Jobbik (Ungaria) samd

traditii care trebuie pastrate?

Oare nu-n hadithuri scrie sa imbaiezi mustele-n pahar ca pe aripile lor e si boala si vindecarea? Bautul urinei de camila, anyone? Mohamed temandu-se de eclipse?

Astea trebuie pastrate? :lol:

Posted

Ai rabdare, ca vine si zice ca profesorii erau tigani si evrei :rofl1:

@probabil era o scoala-orfelinat, de asta nu prea avea cine sa afle pana acum!

@Ioana, pai peste tot tiganii fura si dau in cap?Cum generalizeaza si el asa generalizeaza si altii, mi se pare corect -_-

Bai negrisorule,uite cum sta treaba,Pe minenu prea ma intereseaza cat de harnici or fi trei tigani din Caciulatii din Deal. Nu ma intereseaza caracterul lor, cu ce se ocupa samd. Vreau sa plece! Pana atunci macar sa stam separati, in niciun caz impreuna. La dracu cu integrarea! Cine e pentru integrarea tiganilor este impotriva identitatii romanesti.

Si cu dedicatia pentru lexa!

Amice, 99% dintre popoare au fost asuprite, irlandezi, scotieni, romani, chinezi, evrei. Chiar si substantivul sclav vine de la etnia slava, pe care tatarii si alti musulmani i-au sclavizat cu milioanele. Piratii musulmani din Mediterana in peste 1000 de ani au sclavizat un milon de europeni, regii crestini din europa, se faceau ca nu vad, ca au fiecare cateva mii de supusi sclavi in africa, orase intregi din nordul africii traiau din piraterie. Abia cand europenii au cucerit prin 1800 n africii, piratii au ramas fara baze si pirateria a disparut in Mediterana, pirateria musulmana cred ca a inceput prin secolul 7 daca nu ma insel, practic o puternica decadere economica in europa s-a datorat din cauza pirateriei musulmane, nu se mai putea face comert, musulmanii nu se multumeau sa atace corabiile, ci atacau repetat costele europei, exista cateva documente care amintesc de cateva atacuri in indepartata Islandie, da, ai auzit bine piratii din N africii au atacat de cateva ori coasta Isandiei. Atacau scurt satele de pe tarm, sclavizau oameni pe care ii vindeau in africa. Tatarii faceau cam 10 mii de victime anual, in 3 secole au sclavizat aprox. 3 milioane de crestini, prin anul 1650 au luat robi 350 mii de moldoveni. Asa ca mai putin cu albul cel rau, arabii au sclavizat milione de africani negroizi.

Posted

Bai negrisorule,uite cum sta treaba,Pe minenu prea ma intereseaza cat de harnici or fi trei tigani din Caciulatii din Deal. Nu ma intereseaza caracterul lor, cu ce se ocupa samd. Vreau sa plece! Pana atunci macar sa stam separati, in niciun caz impreuna. La dracu cu integrarea! Cine e pentru integrarea tiganilor este impotriva identitatii romanesti.

"Cioara vopsita"?"negrisor"? :coffee: ai noroc ca pe aici nu prea se baga moderatorii.Probabil de asta mi-ai si luat reply-ul de la Stiri, iti era frica de Tybork :rofl1:

Din cat am inteles eu pana acum, tu ai vrea ca Romania sa fie populata doar de romani?

Posted (edited)

"Cioara vopsita"?"negrisor"? :coffee: ai noroc ca pe aici nu prea se baga moderatorii.Probabil de asta mi-ai si luat reply-ul de la Stiri, iti era frica de Tybork :rofl1:

Din cat am inteles eu pana acum, tu ai vrea ca Romania sa fie populata doar de romani?

Nu, trebuie pastrati cativa pe post de sclavi, trebuie sa ne sape cineva un sant,nu?

:cool2:

Dar ce sa stie un ratat ca tine, care ma injura ca ultimul taran acum cateva luni. :cool2: Alti idoli in afar' de ciori drogate si cocalari americani mai ai? Cat de ratat pot fi sa ai ca modele in viata niste cioroi, care au fost sclavii tuturor de cand exista ei?

Asa ca mai da-l in plm pe jegul de tupac si mai pune mana pe o carte de istorie, dupa mai discutam :cool2:

Si ca o comparatie: Zimbabwe = foamete, inflatie, sida, holera, criminalitate, rasism anti albi. Model pentru Africa de Sud. In toate coloniile, dupa ce au plecat albii, conduse de nationalisti negri, infrastructura s-a prabusit, luptele tribale distrug ce a ramas, lenea rezolva restul. Asteapta ajutoare de la America si Europa, ajutoare care dispar pe drumul spre nevoiasi. Nimeni sau aproape nimeni nu munceste. Africa va "reveni" la nivelul la care a fost cand au venit exploatatorii albi, adica la salbatacie. Incepe USA sa "semene" cu Zimbabwe? Da! De aceea negrii,tiganii si alte rase inferioare nu trebuie sa aiba prea multe drepturi. :lol:

jigniri la adresa unui alt utilizator, rasism, recidiva si 100% warn .. 30 de zile suspend

Edited by IceMan
Posted

Nu, trebuie pastrati cativa pe post de sclavi, trebuie sa ne sape cineva un sant,nu?

:cool2:

Dar ce sa stie un ratat ca tine, care ma injura ca ultimul taran acum cateva luni. :cool2: Alti idoli in afar' de ciori drogate si cocalari americani mai ai? Cat de ratat pot fi sa ai ca modele in viata niste cioroi, care au fost sclavii tuturor de cand exista ei?

Asa ca mai da-l in plm pe jegul de tupac si mai pune mana pe o carte de istorie, dupa mai discutam :cool2:

Deja intreci masura...ce treaba are Tupac cu Zimbabwe sau situatia tiganilor din Romania? :mellow:

Asculta la 1:50, Tupac nici macar nu era rasist, nu inteleg ce treaba ai cu el:

l7FpjIUuv_4

Posted

Deja intreci masura...ce treaba are Tupac cu Zimbabwe sau situatia tiganilor din Romania? :mellow:

Asculta la 1:50, Tupac nici macar nu era rasist, nu inteleg ce treaba ai cu el:

Are treaba copilu', odata cu inmultirea non albilor Europa o sa ajunga un fel de zimbabwe, cu violuri, rasism anti albi,Sida, jeg!!!!!!! Aici e buba! Imigratie ilegala trebuie stopata, ir rasismul anti albi care e din ce ince mai prezent in Europa,trebuie PEDEPSIT! Vezi tiganu care ne face nesimtiti si albinosi!

Posted

Imigratie ilegala trebuie stopata

Cu asta sunt si eu de acord, dar totusi sa ne gandim ca multi romani au plecat "ilegal" prin alte tari in cautarea unei vieti mai bune.Tiganu' reactioneaza la oamenii care-l fac "cioara", cum tie nu-ti place sa fii numit "albinos", asa nici lui "cioara".Ca personajul in cauza poate e un tigan imputit care si-a facut avere si palat cu turnulete din bani furati de la prostii care se duc la "vrajitoare" si "ghicitoare", e deja alta poveste :) nici eu nu sunt tolerant fata de acest gen de oameni, oricare ar fi natia lor.Dar atata timp cat isi vad de treaba lor si nu ma deranjeaza ii tratez egal indiferent de culoare pielii.

ps:respecta tiganu' care face ceaune, nu ala care care-ti fura gaina.

Posted

Cu asta sunt si eu de acord, dar totusi sa ne gandim ca multi romani au plecat "ilegal" prin alte tari in cautarea unei vieti mai bune.

Gresit copilu' , romanul pleaca la munca LEGAL, iar din salariu plateste taxe si impozite la stat :tiphat: In timp ce imigrantii ilegali, muncesc la negru si nu platesc impozit iar in timpul liber se ocupa cu violurile si inmultirea. Un studiu FBI arata negrii si musulmanii violeaza doar "white women". Crimele negrilor impotriva albilor sunt la ordinea zilei,la fel cum crimele tiganilor impotriva romanilor sunt si ele la ordinea zilei. Asa ca nu stiu ce inseamna pentru tine "nu ma deranjeaza" dar pe mine ma deranjeaza , si nu suport ignoranta :D Nu-i de mirare ca , Canada o tara oarecum rasista se mentine curata,fara crime si manele (hip hop) in timp ce USA, the land of tolerance este plina de jeg si fapte antisociale + manele (hip hop) peste tot, si moschei :)

Ignoranta este un pacat!

Cine nu cunoaste istorie o primeste in bot!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...