_Lexa_ Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Am observat cateva pareri foarte indignate de o eventuala "invazie" de musulmani, negrii, cum vreti sa ii mai numiti. Intrebarile sunt: cine a invadat pe cine? Sau, de ce acum este nedrept cand Europa este invadata iar atunci cand i-au invadat europenii pe africani / asiatici / indieni a fost corect? "Hotul striga 'Hotii!'?"
pizza200 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 fiecare isi vede interesul din punctul sau de vedere :D
GoodHope Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 au fost, au vazut, au cucerit, s-au retras. Atunci era mult mai usor sa-i faci sa se intoarca in tara lor decat e acuma de cand au aparut drepturile omului :) asa ca mai bine nu-i lasi deloc sa intre decat sa-i lasi apoi sa-i trimiti inapoi. Oricum, pe unde au fost europenii civilizatiile s-au ridicat, dar pe unde au fost asiaticii nu prea :)
Denzel_Lsd Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 ce invazie ?? asta'i paranoia , e o tampenie si prostie.sunt fanii lu' Eugen transformati din gameri in rasisti ....nu vezi ca e la moda sa fi impotriva arabilor , negrilor , impotriva altor religii , din 20 de insi' de aici bat la pariu ca nici unu nu cunoaste vreun musulman sau vreo persoana de culoare , nici sa nu mai zic ca probabil nici de deranjat personal nu ia deranjat niciodata nici vreo' "cioara" ( persoane de culoare nu tigan) nici vrun musulman , cu toate astea ei sunt impotriva lor , vor sa ii faca sa dispara , sa-i trimita in neant...Hitler in varianta reloaded, numai ca ala era nebun, astia's prosti .
blk Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Haideti sa zic cum imi imaginez eu lucrurile1. Musulmanii cresc in 30-40 ani la procente de aproape 60% din populatia tarilor europene.2. Isi aleg un presedinte si un guvern musulman3. Isi impun religia ca religie nationala4. Se studiaza religia lor in scoli5. Religia nationala se intersecteaza cu statul (ca de obicei) si se modifica putin legile6. Se modifica mai mult legile ca musulmanii ajung la 70%+7. Apar carti despre cum sa bati femeile fara sa lasi urme, femeile nu au voie sa fie vazute la fata etc.8. Deodata, eu am voie sa bat femeile9. Ma duc si o bat pe Lexa si pe LuckyshotYay, can't wait. :DCu siguranta noi meritam destinul asta ca in era coloniala a europei unele tari s-au extins pe alte continente abia populate. Nesimtitii de aia de acum 300 ani, hai sa ne punem jos si sa murim pentru pacatele celor de acum cateva sute de ani.
_Lexa_ Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Eu cred ca ceea ce fac cei acuzati de invadare e floare la ureche pe langa ce au patit ei cu ceva timp in urma. Cica "colonizare"... asta e praf in ochi. Faptul ca au furat tot ce au putut de la tezaur pana la resurse se numeste ajutor? Si, culmea, desi se duceau la ei in tara tot ei erau rasisti cu "invadatorii" in PROPRIA LOR TARA. Acum cand ei nu fac decat sa migreze considerati ca va fura ceva mai de pret decat ceea ce li s-a furat lor (multe natiuni aproape ca au ramas fara identitate)? Daca spaniolii veneau peste nemti, faceau o populatie mixta "invadand" nemtii, cati dintre cei care sunt impotriva ati mai fi spus ceva?LE: blk, tu spui niste scenarii echivalente cu Raiul si Apocalipsa sufletelor.
RightWing Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Am observat cateva pareri foarte indignate de o eventuala "invazie" de musulmani, negrii, cum vreti sa ii mai numiti. Intrebarile sunt: cine a invadat pe cine? Sau, de ce acum este nedrept cand Europa este invadata iar atunci cand i-au invadat europenii pe africani / asiatici / indieni a fost corect? "Hotul striga 'Hotii!'?"Europenii au vrut sa-i invadeze pe toti, au reusit! Musulmanii au vrut sa cucereasca tot, dar n-au reusit. Acum te intreb, ce vina au europenii? De ce sunt ei de vina pentru faptul ca nimeni nu a reusit sa-i bata? Otomanii au ajuns pana la Viena,mai departe nu au putut.Si in plus, europenii au invadat niste salbatici, gen africanii, care oricum erau vai de capu lor.Degeaba au incercat europenii sa-i educe . Le-au lasat africa de sud in schimb de care isi bat joc acum!Iar ceilalti, indienii, niste retardati care dansau in jurul focului. Au venit europenii si asa a aparut: Australia, USA,Canada.Practic, europenii si-au urmarit interesul.
blk Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 LE: blk, tu spui niste scenarii echivalente cu Raiul si Apocalipsa sufletelor.Stiu ca e complex pentru creierul tau dar sunt niste numere si niste grafice care arata ca populatia lor este intr-o crestere vertiginoasa iar cea a europenilor este in scadere.Faptul ca ei vor deveni majoritari este practic o siguranta. O sa incerc sa-ti fac un desen, poate intelegi.
RightWing Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Eu cred ca ceea ce fac cei acuzati de invadare e floare la ureche pe langa ce au patit ei cu ceva timp in urma. Cica "colonizare"... asta e praf in ochi. Faptul ca au furat tot ce au putut de la tezaur pana la resurse se numeste ajutor? Si, culmea, desi se duceau la ei in tara tot ei erau rasisti cu "invadatorii" in PROPRIA LOR TARA. Acum cand ei nu fac decat sa migreze considerati ca va fura ceva mai de pret decat ceea ce li s-a furat lor (multe natiuni aproape ca au ramas fara identitate)? Daca spaniolii veneau peste nemti, faceau o populatie mixta "invadand" nemtii, cati dintre cei care sunt impotriva ati mai fi spus ceva?LE: blk, tu spui niste scenarii echivalente cu Raiul si Apocalipsa sufletelor.Dar ei nu stiu ca, desi omul alb, chiar daca i-a folosit ca sclavi (lucru regretabil dealtfel), totusi asa au reusit sa se dea jos din copac si sa ajunga in lumea civilizata. Uitati-va la aia care traiesc in Africa, la nivelul secolului 21 ei sunt organizati in triburi, adica ca albii acum mii de ani. asta este diferenta dintre noi si ei.
Kesselring Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Chiar e necesar să-i cunoşti pe toţi? Când îi contestaţi pe cei din Guvern îi cunoaşteţi personal? Nu . Ştii că dăunează ţării şi nu eşti prietenos cu ei . Că din 100 sunt şi 10 oameni cumsecade asta este , nu poţi sta acuma să-i triezi pe toţi . Nu trebuie să fii fanul lui Eugen să observi că ceva e în greşit în Europa şi în curând îi veţi vedea şi în România . Paranoia? Nu e paranoia , e precauţie . Aşa poate spuneaţi şi de câinii vagabonzi acum vreo 50 de ani că nu-s o mare problemă şi uite unde am ajuns . Trebuie să recunoşti că cel puţin arabii oriunde se duc nu se supun regulile ţării ci îşi văd de treaba lor de parcă ar fi în ţara lor natală . E ceva absurd . Dacă le zici ceva imediat vin cu replica "păstrăm identitatea naţională" . Şi încă ceva . Cine a stapânit primii nordul Africii şi Orientul Apropiat? Europenii sau musulmanii? Alo Imperiul Roman unde era în Oceania? Când a început expansiunea otomana? Sau istoria pentru voi începe din anul 1000 ? Astea sunt lucruri de trecut . Am invadat , am fost invadaţi . Noi vorbim de probleme reale cu care ne confruntăm şi care vor deveni şi mai serioase pe viitor . Nu , nu neaparat calea hitleristă e cea mai bună . Însă indiferenţa ne va costa pe viitor . Trebuie obligaţi să se supună regulilor ţarii dacă nu ameninţaţi cu deportarea şi asta indiferent că sunt musulmani , negri , chinezi sau extratereştri . În Germania ăia trebuie să inveţe germana , în Franţa franceza , Anglia engleza . Să te poţi înţelege cu ei normal dacă eşti localnic şi nu numai .
_Lexa_ Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Stiu ca e complex pentru creierul tau dar sunt niste numere si niste grafice care arata ca populatia lor este intr-o crestere vertiginoasa iar cea a europenilor este in scadere.Faptul ca ei vor deveni majoritari este practic o siguranta. O sa incerc sa-ti fac un desen, poate intelegi.Tu nu vezi decat un aspect al problemei. Sunt destui (daca nu foarte multi) musulmani care s-au convertit sau nu mai sunt musulmani la modul "fanatic". Isi respecta religia dar s-au adaptat conditiilor din Europa. Asta de ce nu vezi?LE: si daca tot dai vina pe traditia si religia lor, de ce ultra ortodoxii sunt mai agreati decat musulmanii?
blk Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Tu nu vezi decat un aspect al problemei. Sunt destui (daca nu foarte multi) musulmani care s-au convertit sau nu mai sunt musulmani la modul "fanatic". Isi respecta religia dar s-au adaptat conditiilor din Europa. Asta de ce nu vezi?Mai conteaza ca un 10% nu sunt fanatici? cand ei oricum vor fi majoritari in mare parte din statele europene? Cand vine vorba de vot, si 40% e de-ajuns sa castige un musulman. Si ei oricum vor reprezenta mult peste 40% din populatia tarii.LE: si daca tot dai vina pe traditia si religia lor, de ce ultra ortodoxii sunt mai agreati decat musulmanii?Pentru ca ortodoxii nu ma indeamna pe mine sa bat femeile. Pentru ca nu sunt la fel de fanatici, pentru ca nu cere atata dedicatie de la absolut fiecare persoana din stat, indiferent de religie.Ortodoxismul s-a cam trezit la realitate. Musulmanii inca sunt fanatici, o religie barbara.
RightWing Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Tu nu vezi decat un aspect al problemei. Sunt destui (daca nu foarte multi) musulmani care s-au convertit sau nu mai sunt musulmani la modul "fanatic". Isi respecta religia dar s-au adaptat conditiilor din Europa. Asta de ce nu vezi?LE: si daca tot dai vina pe traditia si religia lor, de ce ultra ortodoxii sunt mai agreati decat musulmanii?da, da numai sunt fanatici.In ce film ai vazut asta?Au ultra ortodoxii organizatii paramilitare gen al quida?
_Lexa_ Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Pentru ca ortodoxii nu ma indeamna pe mine sa bat femeile. Pentru ca nu sunt la fel de fanatici, pentru ca nu cere atata dedicatie de la absolut fiecare persoana din stat, indiferent de religie.Ortodoxismul s-a cam trezit la realitate. Musulmanii inca sunt fanatici, o religie barbara.Ma intreb cine e din copac si cine nu. Unde ai vazut tu ca exista o majoritate de musulmani care isi bat sotiile? Si la noi (mai ales in mediul rural; de mediul urban nu mai zic, ca e aproape la fel) exista violenta domestica.da, da numai sunt fanatici.In ce film ai vazut asta?Au ultra ortodoxii organizatii paramilitare gen al quida?Daca aveau problemele pe care le au musulmanii poti sa fi sigur ca aveau o grupare militanta.Ortodoxie - ortodocşi .Cand vei sti a scrie "veti vedea in Romania" atunci sa atragi atentia, nu "ve-ti vedea in Romania". Don`t worry, EBA loves you :hug:.
RightWing Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Ortodoxie - ortodocşi .oh, sry :Do fi islamul o religie toleranta, insa doar in capul doctorilor islamului. Supunerea totala nu accepta toleranta. Nu poti vorbi de binefacerile unei civilizatii doar uitandu-te la stiinta si medicina - chestii pe care arabii musulmani le preluasera oricum de la civilizatii cu mult mai avansate, cum ar fi persii sau bizantinii. Cucerirea lumii cu sabia, supunerea "necredinciosilor" diverselor forme de racket (karadj, djiziya, etc), femeia transformata in sclava mai dihai decat in musuroiul furnicilor, asta-i cheia intelegerii islamului - nimic altceva decat o alta forma de dominatie a unui grup de puturosi. Ca si musulmanul de rand este sclav in aceasta "civilizatie idilica", nu-i o noutate. Doara nu degeaba s-au batut "destrabalatii" europeni secole de-a randul cu spurcata semiluna (printre altele), inca din vremea lui Muhammad se stiau destule despre caracterul extrem de pervers al noii "revelatii".
blk Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Wife beating in Islam today: 1. A Pakistan Muslim Imam wrote a book called, " 2. Tufat-ul-Nisa" ("Gift to Women") teaches that a husband should physically beat his wife just as the Koran says. In Spain, an Islamic leader named, Muhammad Kamal Mustafa, who functions as an Imam for a mosque and is viewed as a scholar, wrote a book called, " Women in Islam", which openly instructs how a man should beat his wife. The BBC reports that Muhammad Kamal Mustafa "recommends verbal correction followed by a period of sexual abstinence as the best punishment for a wife, but does not rule out a beating as long as it is kept within strict guidelines... to avoid serious damage, a husband should never hit his wife in a state of extreme or blind anger. He should never hit sensitive parts of the body such as the face, head, breasts or stomach. He should only hit the hands or feet using a rod that is thin and light so that it does not leave scars or bruises on the body. The husband's aim, the writer said, should be to cause psychological suffering and not to humiliate or physically abuse his wife (?Spanish Women?s Fury at Islamic Advice?, BBC, 24, July 2000).Six translations of Qur'an 4:34:[...] 2. "Men have authority over women because God has made the one superior to the other, and because they spend their wealth to maintain them. Good women are obedient. They guard their unseen parts because God has guarded them. As for those from whom you fear disobedience, admonish them and send them to beds apart and beat them. Then if they obey you, take no further action against them. Surely God is high, supreme." (Dawood's version of the Koran, Quran, 4:34)[...]http://www.bible.ca/islam/islam-wife-beating-koran-4-34.htm
Random Hero Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Ma intreb cine e din copac si cine nu. Unde ai vazut tu ca exista o majoritate de musulmani care isi bat sotiile? Si la noi (mai ales in mediul rural; de mediul urban nu mai zic, ca e aproape la fel) exista violenta domestica.Daca aveau problemele pe care le au musulmanii poti sa fi sigur ca aveau o grupare militanta.Islamismul permite asta, la noi nu este permis, din cate stiu: http://www.thereligionofpeace.com/Quran/003-wife-beating.htm.
_Lexa_ Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Nu pot sa accept faptul ca violenta la musulmani in familie e un lucru obligatoriu. Am cunoscut cupluri de musulmani si nu erau asa. Noi nu avem "Rambo macho-man"? Englezii nu au si ei? Francezii nu au si ei? Toata lumea are. Voi ii faceti barbari, mai ceva ca niste mercenari. O fi religia cum o fi, dar lucrurile sunt exagerate. Cati dintre voi aveti mame care si-au luat bataie ca nu au facut ce a spus tatal vostru (fie doar si o palma)?Question:Does Islam permit a man to hit his wife? Summary Answer:Yes, but only if she doesn't do as he asks. The beating must cease if the woman complies with her husband's demands. Beating is also intended to be the last resort, behind verbal abuse and abandonment.
blk Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Deci cam ca un sclav. Daca nu faci ce zic eu, incerc sa te conving, nu-ti mai dau mancare etc. Daca nu merge, te bat. Daca faci ce zic eu, incetez din a te bate.Lexa, mi se pare amuzant ca esti de acord cu asta. BTW vezi ca am dat quote din koran mai sus. Uite aici traducerile, lasa site-urile de fani.http://www.bible.ca/islam/islam-wife-beating-koran-4-34.htm
RightWing Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Nu pot sa accept faptul ca violenta la musulmani in familie e un lucru obligatoriu. Am cunoscut cupluri de musulmani si nu erau asa. Noi nu avem "Rambo macho-man"? Englezii nu au si ei? Francezii nu au si ei? Toata lumea are. Voi ii faceti barbari, mai ceva ca niste mercenari. O fi religia cum o fi, dar lucrurile sunt exagerate. Cati dintre voi aveti mame care si-au luat bataie ca nu au facut ce a spus tatal vostru (fie doar si o palma)?Hai lexo nu ne mai freca la cap pe aici. Atata timp cat gaddafi,un mascarici lider religios declara razboi elvetiei, e clar ca aici este un razboi nevazut, numai ca se folosesc viza si pasaportul in loc de arme.Musulmanii sunt violenti, vezi atentatele de la madrid,londra 2005 si multe altele! Aici discutam despre cuceriri ,nu despre religia aia inventata de un retardat care avea sotie de 9 ani, zis mohamed .Ar trebui inchis topicul, aia e intrebare de carnaval, de ce au fcut europenii aia, ca de ce,ba casa vezi...... Europenii au fost si sunt cea mai avansata civilizatie, si ca orice civilizatie avansata aveau nevoie de teritorii, de fraieri pe care sa-i exploateze. Oamenii destepti ii exploaetaza pe cei prosti. Asa au facut si europenii.Nu-i problema mea ca aia n-au fost in stare sa ii bata pe europeni, asta e, daca esti prost stai acasa :DIn plus, arabii erau destul de civilizati pana cand a aparut islamul si s-a ales praful. Asa se va alege praful si de europa!
Kesselring Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Cand vei sti a scrie "veti vedea in Romania" atunci sa atragi atentia, nu "ve-ti vedea in Romania". Don`t worry, EBA loves you :hug: . Scuze şi din partea mea . Nu e nimic rău în a atrage atenţia cuiva asupra unei greşeli pentru ca altă dată să fii mai atent . Mersi de corectura :D
_Lexa_ Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Deci cam ca un sclav. Daca nu faci ce zic eu, incerc sa te conving, nu-ti mai dau mancare etc. Daca nu merge, te bat. Daca faci ce zic eu, incetez din a te bate.Lexa, mi se pare amuzant ca esti de acord cu asta. BTW vezi ca am dat quote din koran mai sus. Uite aici traducerile, lasa site-urile de fani.http://www.bible.ca/islam/islam-wife-beating-koran-4-34.htmMai pe scurt: motivul invocat impotriva musulmanilor este total absurd cand astfel de "practici" sunt existente in Europa (unele mai dure si violente). Nu aratarea cu degetul spre musulmani ajuta la absolvirea de vina a europenilor pentru violenta domestica sau la ascunderea urmelor de violenta domestica. Rezolvarea pe plan interior, nu sa se arunce cu piatra in altcineva.Motivul "rasismului" fata de musulmani e atragerea atentiei de la propriile greseli (nu doar cea a violentei).
blk Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Mai pe scurt: motivul invocat impotriva musulmanilor este total absurd cand astfel de "practici" sunt existente in Europa (unele mai dure si violente). Nu aratarea cu degetul spre musulmani ajuta la absolvirea de vina a europenilor pentru violenta domestica sau la ascunderea urmelor de violenta domestica. Rezolvarea pe plan interior, nu sa se arunce cu piatra in altcineva.Motivul "rasismului" fata de musulmani e atragerea atentiei de la propriile greseli (nu doar cea a violentei).Ma faci sa rad. Faptul ca sunt cativa distrusi care isi bat sotiile la nervi e mai grav decat faptul ca religia (legea lor suprema) le spune sa isi bata femeile atunci cand nu ii asculta?Si tu chiar crezi ca asta e motivul rasismului fata de musulmani? Tu chiar nu stii de ce sunt in stare oamenii astia, nu? Crezi ca faptul ca isi bat femeile e cel mai grav lucru?