Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

EminescuX

bug la invazie

Recommended Posts

Guest CeausescuPresedinte
Posted

se mai uita goldenu si la fata omului EminescuXYZ #-o

Posted

stiu dragule te simti singur si ne bagat in zeama , eu as zice sa ne rezumam la prb. asta , sigur ar fi de bun augur sa se rezolve , avand in vedere la cati pleyeri sunt pe servar nr de goldeni este prea mic , dar cum pe tine nu te intereseaza prb asta, si cauti anturaj de plictiseala ca in joc nu te poti adapta, ce sa faci . dai un dopic despre unu altu , poate asa atragi atentia unora , si na esti si tu important . ! acum cer scz. celorlalti ptr acest comentariu de prisos , si sa revenim la oile noastre , cei care sunt interesati de aceasta pr. ar fi bine sa postati , cu cat mai multi cu atat mai bine. poate asa se va solutiona " va multumesc anticipat :tiphat:

Posted

stiu dragule te simti singur si ne bagat in zeama , eu as zice sa ne rezumam la prb. asta , sigur ar fi de bun augur sa se rezolve , avand in vedere la cati pleyeri sunt pe servar nr de goldeni este prea mic , dar cum pe tine nu te intereseaza prb asta, si cauti anturaj de plictiseala ca in joc nu te poti adapta, ce sa faci . dai un dopic despre unu altu , poate asa atragi atentia unora , si na esti si tu important . ! acum cer scz. celorlalti ptr acest comentariu de prisos , si sa revenim la oile noastre , cei care sunt interesati de aceasta pr. ar fi bine sa postati , cu cat mai multi cu atat mai bine. poate asa se va solutiona " va multumesc anticipat :tiphat:

iti multumesc ca ne multumesti anticipat

frumos discurs :tiphat:

Posted

am observat si eu chestia asta emi , chiar am facut si topic la informatii , dar uite ca nu zice nimeni nimic ,

dupa ce ca prind maxim 2 goldeni pe invazie , nici macar aia nu dau bok. #-o

Posted

bine mah zmeule . bine ca tiai facut un cont cimeg pe forum cu poza lu nea nicu, tie frica sa pui numele din joc , sa nu te recunoasca lumea .

Posted

bine mah zmeule . bine ca tiai facut un cont cimeg pe forum cu poza lu nea nicu, tie frica sa pui numele din joc , sa nu te recunoasca lumea .

Citeste ce ai la semnatura ! :))

PS: Chiar nu stie nimeni dece se intampla bugul asta ? :|

Posted

Este foarte veche aceasta problema cu bok-urile dar se pare ca nimeni nu prea si-a dat interesu sa le rezolve in fine... nu suntem noi "mai marii" ...sa luam decizii

Posted

am observat si eu chestia asta emi , chiar am facut si topic la informatii , dar uite ca nu zice nimeni nimic ,

dupa ce ca prind maxim 2 goldeni pe invazie , nici macar aia nu dau bok. #-o

O.o cum reusesti sa prinzi 2 ca de la craciunul trecut nu am avut parte de asa .... ''bucurie'' de multe ori nu prind nici macar unul..iar faza ca nu pica bok e pe cat se poate de reala

Posted

io v-am zis ca se mai uita goldenu si la fata omului ... ce-i asa greu de inteles? :bananadance2:

Posted

nu pica bok . si sunt doar 5 goldeni la invazie. de ce nu se baga iar 8 , cum a fost inainte , macar din aia 8 sa pice 5 bok :dontknow:

Sunt PRO.. asa este dc ai norocul sa gasesti 1 golden(2 nu am gasit decand a murit Ceausescu)ai sanse sa nu-ti pice bokul

Posted

cautam spot in atlans si cade un bok langa mine, nimeni alcineva in jur, zen din mobs sau alceva, nici macar goldenu nu l-am vazut :)

apropo de invazii, de cand sunt anuntate, rar prind un golden; inainte de fiecare data cand dadeam cate o razie dupa goldeni terminam cu tolba plina.

Posted

nu pica bok . si sunt doar 5 goldeni la invazie. de ce nu se baga iar 8 , cum a fost inainte , macar din aia 8 sa pice 5 bok :dontknow:

si din alea 5 bok sa pice zen, cum era pe s1 ? :rofl2:

Posted

Mie unul mi-a picat de fiecare data bok din golden , oricum ideea sa se bage 8 pe map e buna sa mai prinda cv si aia mici. ^ ^

Guest AVVlad
Posted

Eu nu inteleg ce cauta topicul "bug la invazii" la sugestii. Ok in el se vorbeste despre un asa zis BUG care se petrece uneori la unii jucatori si acestia relateaza experientele lor cu acesta. Asta e , sa zicem, normal , dar sa zici PRO sau Contra cum au zis unii?! wtf ? :error:

Deci topicul asta nu are ce cauta aici si daca ar fi fost sigura sursa BUGului si s-ar gasi alta solutie de rezolvare a acestuia decat anularea invaziilor si mutarea goldenilor in DS , ceea ce nu convine nimanui...doar unora <_< .. , cu siguranta s-ar pune in aplicare.

#-o

LE : Despre marirea numarului goldenilor pe invazie s-a mai discutat si in alte topicuri la Sugestii si raspunsul a fost, in repetate randuri, NU .( cu care si eu sunt de acord :cool2: ) ( ... search..)

Posted

Eu nu inteleg ce cauta topicul "bug la invazii" la sugestii. Ok in el se vorbeste despre un asa zis BUG care se petrece uneori la unii jucatori si acestia relateaza experientele lor cu acesta. Asta e , sa zicem, normal , dar sa zici PRO sau Contra cum au zis unii?! wtf ? :error:

Deci topicul asta nu are ce cauta aici si daca ar fi fost sigura sursa BUGului si s-ar gasi alta solutie de rezolvare a acestuia decat anularea invaziilor si mutarea goldenilor in DS , ceea ce nu convine nimanui...doar unora <_< .. , cu siguranta s-ar pune in aplicare.

#-o

LE : Despre marirea numarului goldenilor pe invazie s-a mai discutat si in alte topicuri la Sugestii si raspunsul a fost, in repetate randuri, NU .( cu care si eu sunt de acord :cool2: ) ( ... search..)

si unde ai vrea sa discute despre marirea numarului de goldeni ? la plangeri? el a zis clar, vrea mai multi goldeni la invazie si a specificat numarul 8 deoarece el stie ca v-or pica doar 5 bokuri asa cum ar trebui sa pice in momentul actual iar 3 goldeni ar fi fara bokuri sau sa se faca ceva in privintza bugului sa cada 5 bok din 5 goldeni!

@ on, indiferent de bug ,pro cu sugestia

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...