EminescuX Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 nu pica bok . si sunt doar 5 goldeni la invazie. de ce nu se baga iar 8 , cum a fost inainte , macar din aia 8 sa pice 5 bok :dontknow:
Konvict Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 sa mai propus asta..dar pana acum nimeni nu a dat nici un rasp.
Guest CeausescuPresedinte Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 se mai uita goldenu si la fata omului EminescuXYZ #-o
EminescuX Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 se mai uita goldenu si la fata omului EminescuXYZ #-o stiu dragule te simti singur si ne bagat in zeama , eu as zice sa ne rezumam la prb. asta , sigur ar fi de bun augur sa se rezolve , avand in vedere la cati pleyeri sunt pe servar nr de goldeni este prea mic , dar cum pe tine nu te intereseaza prb asta, si cauti anturaj de plictiseala ca in joc nu te poti adapta, ce sa faci . dai un dopic despre unu altu , poate asa atragi atentia unora , si na esti si tu important . ! acum cer scz. celorlalti ptr acest comentariu de prisos , si sa revenim la oile noastre , cei care sunt interesati de aceasta pr. ar fi bine sa postati , cu cat mai multi cu atat mai bine. poate asa se va solutiona " va multumesc anticipat :tiphat:
Guest CeausescuPresedinte Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 stiu dragule te simti singur si ne bagat in zeama , eu as zice sa ne rezumam la prb. asta , sigur ar fi de bun augur sa se rezolve , avand in vedere la cati pleyeri sunt pe servar nr de goldeni este prea mic , dar cum pe tine nu te intereseaza prb asta, si cauti anturaj de plictiseala ca in joc nu te poti adapta, ce sa faci . dai un dopic despre unu altu , poate asa atragi atentia unora , si na esti si tu important . ! acum cer scz. celorlalti ptr acest comentariu de prisos , si sa revenim la oile noastre , cei care sunt interesati de aceasta pr. ar fi bine sa postati , cu cat mai multi cu atat mai bine. poate asa se va solutiona " va multumesc anticipat :tiphat:iti multumesc ca ne multumesti anticipat frumos discurs :tiphat:
Adriantze Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 am observat si eu chestia asta emi , chiar am facut si topic la informatii , dar uite ca nu zice nimeni nimic , dupa ce ca prind maxim 2 goldeni pe invazie , nici macar aia nu dau bok. #-o
MihaiDL Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Bugul asta este de mult...poate nu se poate rezolva... :)
EminescuX Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 se mai uita goldenu si la fata omului EminescuXYZ #-obine mah zmeule . bine ca tiai facut un cont cimeg pe forum cu poza lu nea nicu, tie frica sa pui numele din joc , sa nu te recunoasca lumea .
IgnitionMG Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 bine mah zmeule . bine ca tiai facut un cont cimeg pe forum cu poza lu nea nicu, tie frica sa pui numele din joc , sa nu te recunoasca lumea .Citeste ce ai la semnatura ! :))PS: Chiar nu stie nimeni dece se intampla bugul asta ? :|
LearnMore Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Este foarte veche aceasta problema cu bok-urile dar se pare ca nimeni nu prea si-a dat interesu sa le rezolve in fine... nu suntem noi "mai marii" ...sa luam decizii
ellysmark Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 am observat si eu chestia asta emi , chiar am facut si topic la informatii , dar uite ca nu zice nimeni nimic , dupa ce ca prind maxim 2 goldeni pe invazie , nici macar aia nu dau bok. #-oO.o cum reusesti sa prinzi 2 ca de la craciunul trecut nu am avut parte de asa .... ''bucurie'' de multe ori nu prind nici macar unul..iar faza ca nu pica bok e pe cat se poate de reala
Guest CeausescuPresedinte Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 io v-am zis ca se mai uita goldenu si la fata omului ... ce-i asa greu de inteles? :bananadance2:
MihaiDL Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 La mine decand cu noul patch nu mai am problema asta ! :cool2:
Dumnezeu Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 eu am o problema mai diferita,dupa ce trec de goldeni imi apare in ecran:D
IgnitionMG Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 eu am o problema mai diferita,dupa ce trec de goldeni imi apare in ecran:DIti apare >> :D << asta ? Pe bune ? :))
Konvict Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 eu am o problema mai diferita,dupa ce trec de goldeni imi apare in ecran:Dla mn este exact invers..cand ajung langa el dispare :))
Bobby Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 nu pica bok . si sunt doar 5 goldeni la invazie. de ce nu se baga iar 8 , cum a fost inainte , macar din aia 8 sa pice 5 bok :dontknow:Sunt PRO.. asa este dc ai norocul sa gasesti 1 golden(2 nu am gasit decand a murit Ceausescu)ai sanse sa nu-ti pice bokul
sarmy Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 cautam spot in atlans si cade un bok langa mine, nimeni alcineva in jur, zen din mobs sau alceva, nici macar goldenu nu l-am vazut :)apropo de invazii, de cand sunt anuntate, rar prind un golden; inainte de fiecare data cand dadeam cate o razie dupa goldeni terminam cu tolba plina.
Adriantze Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 nu pica bok . si sunt doar 5 goldeni la invazie. de ce nu se baga iar 8 , cum a fost inainte , macar din aia 8 sa pice 5 bok :dontknow:si din alea 5 bok sa pice zen, cum era pe s1 ? :rofl2:
Legionar Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 da urat bug omor si eu 2 goldani la 3 invazi diferite si nu cade bok.Foarte urat . Pro
GRIMM Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Mie unul mi-a picat de fiecare data bok din golden , oricum ideea sa se bage 8 pe map e buna sa mai prinda cv si aia mici. ^ ^
Guest AVVlad Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Eu nu inteleg ce cauta topicul "bug la invazii" la sugestii. Ok in el se vorbeste despre un asa zis BUG care se petrece uneori la unii jucatori si acestia relateaza experientele lor cu acesta. Asta e , sa zicem, normal , dar sa zici PRO sau Contra cum au zis unii?! wtf ? :error: Deci topicul asta nu are ce cauta aici si daca ar fi fost sigura sursa BUGului si s-ar gasi alta solutie de rezolvare a acestuia decat anularea invaziilor si mutarea goldenilor in DS , ceea ce nu convine nimanui...doar unora <_< .. , cu siguranta s-ar pune in aplicare. #-oLE : Despre marirea numarului goldenilor pe invazie s-a mai discutat si in alte topicuri la Sugestii si raspunsul a fost, in repetate randuri, NU .( cu care si eu sunt de acord :cool2: ) ( ... search..)
unknown_x Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Eu nu inteleg ce cauta topicul "bug la invazii" la sugestii. Ok in el se vorbeste despre un asa zis BUG care se petrece uneori la unii jucatori si acestia relateaza experientele lor cu acesta. Asta e , sa zicem, normal , dar sa zici PRO sau Contra cum au zis unii?! wtf ? :error: Deci topicul asta nu are ce cauta aici si daca ar fi fost sigura sursa BUGului si s-ar gasi alta solutie de rezolvare a acestuia decat anularea invaziilor si mutarea goldenilor in DS , ceea ce nu convine nimanui...doar unora <_< .. , cu siguranta s-ar pune in aplicare. #-oLE : Despre marirea numarului goldenilor pe invazie s-a mai discutat si in alte topicuri la Sugestii si raspunsul a fost, in repetate randuri, NU .( cu care si eu sunt de acord :cool2: ) ( ... search..)si unde ai vrea sa discute despre marirea numarului de goldeni ? la plangeri? el a zis clar, vrea mai multi goldeni la invazie si a specificat numarul 8 deoarece el stie ca v-or pica doar 5 bokuri asa cum ar trebui sa pice in momentul actual iar 3 goldeni ar fi fara bokuri sau sa se faca ceva in privintza bugului sa cada 5 bok din 5 goldeni! @ on, indiferent de bug ,pro cu sugestia
cavaleru_luminii Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 problema la mine este ca daca treci in " viteza " pe langa goldeni nu ii vad , trebe sa zbor la joasa altitudine si mi-o ia toti in fata..