Jump to content
Lancelot

In ce a constat ultima voastra mare greseala?:)

Recommended Posts

Posted

Toti gresim e omenesc..uneori insa e foarte greu sa ne asumam greselile :) sunt curios..cam care e ultima voastra greseala esentiala..asa importanta..pe care ati comis-o si sunteti gata sa o recunoasteti?

@ eu unul am abordat cu prea multa incredere o problema mai delicata ..o situatie si i lose a friend...nu stiu daca definitiv..dar oricum :) nasty thing

Guest janix
Posted

Toti gresim e omenesc..uneori insa e foarte greu sa ne asumam greselile :) sunt curios..cam care e ultima voastra greseala esentiala..asa importanta..pe care ati comis-o si sunteti gata sa o recunoasteti?

@ eu unul am abordat cu prea multa incredere o problema mai delicata ..o situatie si i lose a friend...nu stiu daca definitiv..dar oricum :) nasty thing

ti-a murit?:( imi pare rau ... e trist daca de la varsta asta sa iti moara... totusi condoleante.. ;)

greseala care am facuto a fost sa imi dau drumu in vecina :)

si un vot aici ca nu o sa va cada bijuteriile.. ;)) [edit]

Posted

ti-a murit? :( imi pare rau ... e trist daca de la varsta asta sa iti moara... totusi condoleante.. ;)

greseala care am facuto a fost sa imi dau drumu in vecina :)

Nu i-a murit nimeni tati , altfel nu spunea că l-a pierdut însă nu ştie dacă e difinitivă această situaţie .

Greşeli , greşeli . Hmmm , nu ştiu dacă am făcut una prea mare recent , recent fiind în ultimii 2-3 ani că acum nu te aştepţi la mine să scotocesc amintiri din copilărie . Hmm , nope nothing i can think about ...

Posted

@ eu unul am abordat cu prea multa incredere o problema mai delicata ..o situatie si i lose a friend

Same dar mi-am pierdut mai multi prieteni din cauza increderii prea mari in cnv.

Posted

Ceva gen ` am patit si eu , doar ca au fost si banii la mijloc .. respectivul a fost bun cu mine cat am avut bani apoi mi-a dat jetu ...

Posted

I lost myself ... for somebody else.

Si drumul inapoi spre mine insami a fost extrem de dur si dureros.

Inca nu mi-a trecut.

Posted

m-am imbatat ieri cand am chiulit de la sc si am facut iarasi absente :((

lasati ,va tradeaza oamenii dar pana la urma daca incercati tot o sa gasiti aceea pers :D

Posted

Ceva gen ` am patit si eu , doar ca au fost si banii la mijloc .. respectivul a fost bun cu mine cat am avut bani apoi mi-a dat jetu ...

same..doar ca la mn au fost mai multi.

trist dar adevarat,asta e viata merge inainte.

Posted

Nu am acordat prea mult timp faculatatii si acum tind sa cred ca am facut-o degeaba :banghead:

Posted

Greseli ... hmm ...

Am ajutat un prieten bun ... cu ceva bani ... si acuma cand e mai greu nici buna ziua nu stie da ... dar ce sa ma sinchisesc ... cand am bani am o caruta de prieteni ... cand n-am ... imi am adevaratii prieteni aproape ;)

Si sa revin la o greseala mare ... cand am pierdut [nu a murit] unul dintre cei mai buni prieteni ... din cauza unei tanti ...

Legat de bani ... asa mi-am lepadat "prietenii" ... cu ajutorul banilor ...

Pana una alta ... cum a patit si Logs ... cam asa incep eu acuma ... sa ma pierd pentru altcineva ...

Posted

PAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIIIII, am mintit in legatura cu ceva ce nu mi s-a parut prea grav, insa when you face the fact, its really kindah' bad. :D

Posted

Cea mai mare greseala, pai una e ca m-a cam durut in 14 de scoala, si acum ca vine vremea sa ma gandesc la ce liceu sa merg, o sa ajung la unul asa mai mediu, nu la ce vroiam eu. Asta e, viata merge inainte. Si a doua greseala a fost ca am pus prea mult suflet (ceva mai demult) intr-o relatie, si ea m-a tratat ca pe un prostovan (da, ce-i drept, eram orb, nu mi-am dat seama de la inceput care-i treaba), si m-a lasat asa dintr-o data. Mi-a fost greu sa-mi revin, dar e ok, acu e mai bine, am pe altcineva care chiar merita sa-i acord mai multa atentie :D.

Guest erifeek
Posted

Cea mai mare greseala a mea a constat in faptul ca m-a durut in **** de toata lumea,...si acum regret

La mine e fix invers , am dat prea multa atentie tuturor , mi-a pasat de fiecare in parte .

Posted

greseala mare a fost alegerea profilului real mate-info in primul rand pentru ca ma zbat la ambele materii sa nu raman corigent (hai ca la info mai am media 7 ) si ajung sa dau bacu anul asta din aceleasi 2 materii superbe si pe care le inteleg si spre care am mare inclinatie + lb.romana ceea mi se pare absurd sa am de invatzat tot atat de multe opere ca unul de la uman care are 6 ore de romana pe saptamana si eu am 3 ore pe saptamana => ca voi avea o medie vai de mama mea

sper sa sparg si oglinda datatoare de noroc in viitorul apropiat

Guest SherkaN
Posted

Cea mai mare gresala , singura si ultima din viata mea si pe care o regret din tot sufletu` si as face orice sa o indrept ... este ca mi-am luat serviciu.

@yBF nu e gresala asta ... tu cand mori vrei sa dea doctoru` din umeri ... sa zica "cauze naturale" , lasa apuca-te de fumat , baut .. sa aiba ala ce sa scrie in "fisa de post" :))

Posted

Mi-am incalcat unele principii si am deviat de la niste obiective cum at fii carnetu de conducere, am platit scoala degeaba nu am fost la nici un examen si a expirat, nu m-am apucat de sport cum vroiam eu, nu am fost nicaieri anul trecut (mare , munte, peste, etc), m-am lasat de fumat cu gandul ca poate o sa am mai multi bani de cheltuiala cand de fapt am la fel. Incepe sa imi para rau ca m-am lasat de fumat ...ceea ce e trist :)

In rest nu stiu sa fii facut greseli mari....poate ca m-am lasat de scrima la 14 ani .Daca nu ma lasam intreaga mea viata ar fii fost altfel acum , poate mai bine.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...