Lancelot Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Toti gresim e omenesc..uneori insa e foarte greu sa ne asumam greselile :) sunt curios..cam care e ultima voastra greseala esentiala..asa importanta..pe care ati comis-o si sunteti gata sa o recunoasteti?@ eu unul am abordat cu prea multa incredere o problema mai delicata ..o situatie si i lose a friend...nu stiu daca definitiv..dar oricum :) nasty thing
Guest janix Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Toti gresim e omenesc..uneori insa e foarte greu sa ne asumam greselile :) sunt curios..cam care e ultima voastra greseala esentiala..asa importanta..pe care ati comis-o si sunteti gata sa o recunoasteti?@ eu unul am abordat cu prea multa incredere o problema mai delicata ..o situatie si i lose a friend...nu stiu daca definitiv..dar oricum :) nasty thingti-a murit?:( imi pare rau ... e trist daca de la varsta asta sa iti moara... totusi condoleante.. ;) greseala care am facuto a fost sa imi dau drumu in vecina :)si un vot aici ca nu o sa va cada bijuteriile.. ;)) [edit]
Phyxyon Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 ti-a murit? :( imi pare rau ... e trist daca de la varsta asta sa iti moara... totusi condoleante.. ;) greseala care am facuto a fost sa imi dau drumu in vecina :) Nu i-a murit nimeni tati , altfel nu spunea că l-a pierdut însă nu ştie dacă e difinitivă această situaţie . Greşeli , greşeli . Hmmm , nu ştiu dacă am făcut una prea mare recent , recent fiind în ultimii 2-3 ani că acum nu te aştepţi la mine să scotocesc amintiri din copilărie . Hmm , nope nothing i can think about ...
mortallx Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Toti gresim e omenesc..uneori insa e foarte greu sa ne asumam greselile :) sunt curios..cam care e ultima voastra greseala esentiala..asa importanta..pe care ati comis-o si sunteti gata sa o recunoasteti?@ eu unul am abordat cu prea multa incredere o problema mai delicata ..o situatie si i lose a friendSame dar mi-am pierdut mai multi prieteni din cauza increderii prea mari in cnv.
Wise Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 ultima greseala facuta hmm acum 3-4 sapt cand mi-am spart capu
Heini Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Toti gresim e omenesc..uneori insa e foarte greu sa ne asumam greselile :) sunt curios..cam care e ultima voastra greseala esentiala..asa importanta..pe care ati comis-o si sunteti gata sa o recunoasteti?@ eu unul am abordat cu prea multa incredere o problema mai delicata ..o situatie si i lose a friend...nu stiu daca definitiv..dar oricum :) nasty thing Ceva gen ` am patit si eu , doar ca au fost si banii la mijloc .. respectivul a fost bun cu mine cat am avut bani apoi mi-a dat jetu ...
logs Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 I lost myself ... for somebody else.Si drumul inapoi spre mine insami a fost extrem de dur si dureros.Inca nu mi-a trecut.
pizza200 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 m-am imbatat ieri cand am chiulit de la sc si am facut iarasi absente lasati ,va tradeaza oamenii dar pana la urma daca incercati tot o sa gasiti aceea pers :D
Konvict Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Ceva gen ` am patit si eu , doar ca au fost si banii la mijloc .. respectivul a fost bun cu mine cat am avut bani apoi mi-a dat jetu ...same..doar ca la mn au fost mai multi.trist dar adevarat,asta e viata merge inainte.
koila Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Toti gresim e omenesc..uneori insa e foarte greu sa ne asumam greselile :) sunt curios..cam care e ultima voastra greseala esentiala..asa importanta..pe care ati comis-o si sunteti gata sa o recunoasteti? Nu am acordat prea mult timp faculatatii si acum tind sa cred ca am facut-o degeaba
Ioana Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Cea mai mare greseala..a fost sa-i zic cuiva prea multe despre mine si faptul ca acum sunt intr-un anturaj cam nepotrivit
dev Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Greseli ... hmm ... Am ajutat un prieten bun ... cu ceva bani ... si acuma cand e mai greu nici buna ziua nu stie da ... dar ce sa ma sinchisesc ... cand am bani am o caruta de prieteni ... cand n-am ... imi am adevaratii prieteni aproape ;)Si sa revin la o greseala mare ... cand am pierdut [nu a murit] unul dintre cei mai buni prieteni ... din cauza unei tanti ... Legat de bani ... asa mi-am lepadat "prietenii" ... cu ajutorul banilor ...Pana una alta ... cum a patit si Logs ... cam asa incep eu acuma ... sa ma pierd pentru altcineva ...
Shadow * ClimaCool Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Am acordat prea multa atentie unei fete, am iubit-o si am avut incredere in ea desi nu merita nici scuipata. FATAL ERROR!
bunny Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 PAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIIIII, am mintit in legatura cu ceva ce nu mi s-a parut prea grav, insa when you face the fact, its really kindah' bad. :D
Denzel_Lsd Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 ultima mare gresala...am acordat prea multa atentie banilor si i-am iubit prea mult , acum tre sa ii dau inapoi ...si am marea datorie , MAREA DATORIE :whistle:
DuR@nG0_* Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Cea mai mare greseala a mea a constat in faptul ca m-a durut in **** de toata lumea,...si acum regret
MariuS™ Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Cea mai mare greseala, pai una e ca m-a cam durut in 14 de scoala, si acum ca vine vremea sa ma gandesc la ce liceu sa merg, o sa ajung la unul asa mai mediu, nu la ce vroiam eu. Asta e, viata merge inainte. Si a doua greseala a fost ca am pus prea mult suflet (ceva mai demult) intr-o relatie, si ea m-a tratat ca pe un prostovan (da, ce-i drept, eram orb, nu mi-am dat seama de la inceput care-i treaba), si m-a lasat asa dintr-o data. Mi-a fost greu sa-mi revin, dar e ok, acu e mai bine, am pe altcineva care chiar merita sa-i acord mai multa atentie :D.
fizZy^ Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Faptul ca nu am fost in stare sa VORBESC cu parintii mei iar acum e prea tarziu :)
Guest erifeek Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Cea mai mare greseala a mea a constat in faptul ca m-a durut in **** de toata lumea,...si acum regretLa mine e fix invers , am dat prea multa atentie tuturor , mi-a pasat de fiecare in parte .
Maledicere Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 cea mai mare greseala a fost ca am facut totul dintr'o persoana; acuma regret si mi'e mai greu, dar ma descurc :)
yBFdetroit Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Ultima mea mare greseala: m-am apucat de fumat. Probabil am mai facut si altele pe parcurs, dar care nu au sau nu vor avea niciun efect negativ.
ANdy5 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 greseala mare a fost alegerea profilului real mate-info in primul rand pentru ca ma zbat la ambele materii sa nu raman corigent (hai ca la info mai am media 7 ) si ajung sa dau bacu anul asta din aceleasi 2 materii superbe si pe care le inteleg si spre care am mare inclinatie + lb.romana ceea mi se pare absurd sa am de invatzat tot atat de multe opere ca unul de la uman care are 6 ore de romana pe saptamana si eu am 3 ore pe saptamana => ca voi avea o medie vai de mama mea sper sa sparg si oglinda datatoare de noroc in viitorul apropiat
Guest SherkaN Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Cea mai mare gresala , singura si ultima din viata mea si pe care o regret din tot sufletu` si as face orice sa o indrept ... este ca mi-am luat serviciu. @yBF nu e gresala asta ... tu cand mori vrei sa dea doctoru` din umeri ... sa zica "cauze naturale" , lasa apuca-te de fumat , baut .. sa aiba ala ce sa scrie in "fisa de post"
Dilut3D Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Mi-am incalcat unele principii si am deviat de la niste obiective cum at fii carnetu de conducere, am platit scoala degeaba nu am fost la nici un examen si a expirat, nu m-am apucat de sport cum vroiam eu, nu am fost nicaieri anul trecut (mare , munte, peste, etc), m-am lasat de fumat cu gandul ca poate o sa am mai multi bani de cheltuiala cand de fapt am la fel. Incepe sa imi para rau ca m-am lasat de fumat ...ceea ce e trist :) In rest nu stiu sa fii facut greseli mari....poate ca m-am lasat de scrima la 14 ani .Daca nu ma lasam intreaga mea viata ar fii fost altfel acum , poate mai bine.