ic.sys Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Un barbat din Carolina de Nord, si-a dat in judecata amanta (motivul nu l-am retinut), cerandu-i daune de 9 milioane de euro. Sotia acestuia cand a aflat ca este inselata a rectionat firesc dar la aflarea vestii banilor a uitat de toate supararile deoarece sotula acesteia a castigat procesul.sursa: prima tvdeci :rofl2:
ic.sys Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Doamne... prima tv.... m-am uitat la tv :) sursa cred ca e.. cbnews.com
Random Hero Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Un barbat din Carolina de Nord, si-a dat in judecata amanta (motivul nu l-am retinut), cerandu-i daune de 9 milioane de euro. Sotia acestuia cand a aflat ca este inselata a rectionat firesc dar la aflarea vestii banilor a uitat de toate supararile deoarece sotula acesteia a castigat procesul.sursa: prima tvBanii cumpara fericirea, cam asta reiese din reactiile nevestei individului.
Wise Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 cum putem noi sti ca este luata de pe prima tv daca nu ai pus un link spre acea stire ?
Guest Kamikaze Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 deci...unu a dat-o pe una in judecata, a castigat 9 milioane de euro si sotia lui n-a refuzat banii? uimitorsi cred ca-s dolari
spauny Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Un barbat din Carolina de Nord, si-a dat in judecata amanta (motivul nu l-am retinut), cerandu-i daune de 9 milioane de euro. Sotia acestuia cand a aflat ca este inselata a rectionat firesc dar la aflarea vestii banilor a uitat de toate supararile deoarece sotula acesteia a castigat procesul. sursa: prima tv deci :rofl2: problema este ca daca ala scoate cei 9 milioane dolari de la amanta nu cred ca se va mai uita la nevastasa va cauta si el una tinerica. decat cu una batrana pe bani mai bine cu una tanara tot pe bani
Guest stefteo21 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Prostie de stire. Nici macar nu stim motivul si sunt sigur ca nu exista un motiv asa mare incat sa ceri 9 milioane dolari despagubire. Astia de la TV au tendinta sa infloreasca groaznic o stire, iar noi macar nici samburele ala de adevar nu l-am primit asa cum e la TV ci spus prin gura altuia care nici macar nu stie motivul care ar fi fost baza stirii. Ma rog...Ce te astepti sa comentam pe marginea stirii ? Eventual sa facem spam...
Tybork Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 ic.sys ti-am atras atentia si in thread-ul celalalt...invata sa postezi un articol cum trebuie![inchis] pe motivul: lipseste link-ul catre articolul respectiv