Jump to content
ic.sys

Divort de.. amanta

Recommended Posts

Posted

Un barbat din Carolina de Nord, si-a dat in judecata amanta (motivul nu l-am retinut), cerandu-i daune de 9 milioane de euro. Sotia acestuia cand a aflat ca este inselata a rectionat firesc dar la aflarea vestii banilor a uitat de toate supararile deoarece sotula acesteia a castigat procesul.

sursa: prima tv

deci :rofl2:

Posted

Un barbat din Carolina de Nord, si-a dat in judecata amanta (motivul nu l-am retinut), cerandu-i daune de 9 milioane de euro. Sotia acestuia cand a aflat ca este inselata a rectionat firesc dar la aflarea vestii banilor a uitat de toate supararile deoarece sotula acesteia a castigat procesul.

Banii cumpara fericirea, cam asta reiese din reactiile nevestei individului.

Guest Kamikaze
Posted

deci...unu a dat-o pe una in judecata, a castigat 9 milioane de euro si sotia lui n-a refuzat banii? uimitor

si cred ca-s dolari

Guest vlad_96
Posted

Ce nu fac femeile pt bani ^_^

Posted

deci :rofl2:

problema este ca daca ala scoate cei 9 milioane dolari de la amanta nu cred ca se va mai uita la nevastasa :))

va cauta si el una tinerica.

decat cu una batrana pe bani mai bine cu una tanara tot pe bani

Guest stefteo21
Posted

Prostie de stire. Nici macar nu stim motivul si sunt sigur ca nu exista un motiv asa mare incat sa ceri 9 milioane dolari despagubire.

Astia de la TV au tendinta sa infloreasca groaznic o stire, iar noi macar nici samburele ala de adevar nu l-am primit asa cum e la TV ci spus prin gura altuia care nici macar nu stie motivul care ar fi fost baza stirii. Ma rog...

Ce te astepti sa comentam pe marginea stirii ? Eventual sa facem spam...

Posted

ic.sys ti-am atras atentia si in thread-ul celalalt...invata sa postezi un articol cum trebuie!

[inchis] pe motivul: lipseste link-ul catre articolul respectiv

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...