The_animator Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 ziceti si mie km sa fac niste bani ca va dau s voua din ce castig p internet daca stie cineva ziceti am pus cu clickurile sa dau p ele da na mers cand sa scot sa desfiintat siteu ce ghinion am avut si nu stiu pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
musLi Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Pune mana si munceste frate, ca banii nu vin din click`uri sau cad din cer #-o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 in primul rand mai invata putin lb. romanain al 2-lea rand ia si munceste, ca nu iti da nimeni bani asa aiurea doar ca sa dai click pe niste ads. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_animator Posted March 24, 2010 Author Share Posted March 24, 2010 am lucrat la tehnordactare und scriam la oameni cvu s lucrari da loam decat 5 miii p foaie s era putin Link to comment Share on other sites More sharing options...
ic.sys Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 kit ca-mi iau warn dar nu ma pot abtine... :rofl1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_animator Posted March 24, 2010 Author Share Posted March 24, 2010 kit ca-mi iau warn dar nu ma pot abtine... :rofl1:wats soo fanny ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eFr Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Nu poti sa culegi fara sa plantezi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Random Hero Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 ziceti si mie km sa fac niste bani ca va dau s voua din ce castig p internet daca stie cineva ziceti am pus cu clickurile sa dau p ele da na mers cand sa scot sa desfiintat siteu ce ghinion am avut si nu stiu plsTe duci si dai cu tarnacopul sau sapi si o sa faci niste bani. Mai multi si mai repede decat din clickuri pe site-uri PTC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andix3x Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 ziceti si mie km sa fac niste bani ca va dau s voua din ce castig p internet daca stie cineva ziceti am pus cu clickurile sa dau p ele da na mers cand sa scot sa desfiintat siteu ce ghinion am avut si nu stiu plsTe prostituezi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
eseeet Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 te arunci de pe World Trade Center Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortallx Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 am lucrat la tehnordactare und scriam la oameni cvu s lucrari da loam decat 5 miii p foaie s era putinSi sa ghicesc te-au dat afara din cauza gramaticii tale? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linky Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 am lucrat la tehnordactare und scriam la oameni cvu s lucrari da loam decat 5 miii p foaie s era putin #-o Google translate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4x Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Toti ziceti ca aceasta "afacere" cu click-uri online este de fapt o porcarie, dar daca stai bine si te gandesti si analizezi putin problema, afli ca este destul de OK treaba. Cunosc cativa prieteni din Vaslui care castiga si 2-3$ pe zi .. nu-i mult, dar pentru 10 minute de dat click pe cateva reclame este destul de acceptabil. Mai mult, castigi, investesti .. risti si poate ai sa castigi mai mult decat acei 2-3$ de mai sus. La fel ca peste tot, poti avansa la un cont premium cu mai multe avantaje. p.s. pentru cei care petrec ceva timp in fata calculatorului, mi se pare avantajoasa. Nu va imbogatiti peste noapte, dar aveti posibilitatea sa faceti cativa banuti pentru ceva. (gen jocuri online mai ieftine, un tricou, un breloc, o cana, etc.)A da, si mie mi s-a parut o porcarie totala pana am aflat mecanismul de functionare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2dor Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Daia nu activeaza m4x in joc. Cumpara shaorme online pe Bux :rofl1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Random Hero Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Toti ziceti ca aceasta "afacere" cu click-uri online este de fapt o porcarie, dar daca stai bine si te gandesti si analizezi putin problema, afli ca este destul de OK treaba. Cunosc cativa prieteni din Vaslui care castiga si 2-3$ pe zi .. nu-i mult, dar pentru 10 minute de dat click pe cateva reclame este destul de acceptabil. Mai mult, castigi, investesti .. risti si poate ai sa castigi mai mult decat acei 2-3$ de mai sus. La fel ca peste tot, poti avansa la un cont premium cu mai multe avantaje. p.s. pentru cei care petrec ceva timp in fata calculatorului, mi se pare avantajoasa. Nu va imbogatiti peste noapte, dar aveti posibilitatea sa faceti cativa banuti pentru ceva. (gen jocuri online mai ieftine, un tricou, un breloc, o cana, etc.)A da, si mie mi s-a parut o porcarie totala pana am aflat mecanismul de functionare.Ca sa ajungi la 2-3$ pe zi trebuie sa investesti in refferals. Si inainte sa faci asta, trebuie sa gasesti un site PTC care ofera intr-adevar platile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kisemak Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Pai , ca sa ajungi la 2-3$ pe zi trebuie sa investesti in refferals. Si inainte sa faci asta, trebuie sa gasesti un site PTC care ofera intr-adevar platile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Stejar Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Pai , ca sa ajungi la 2-3$ pe zi trebuie sa investesti in refferals. Si inainte sa faci asta, trebuie sa gasesti un site PTC care ofera intr-adevar platile. :boohoo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 http://www.time4news.ro/social/iata-cum-ar...de-romania/#img Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuumba2 Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 ziceti si mie km sa fac niste bani ca va dau s voua din ce castig p internet daca stie cineva ziceti am pus cu clickurile sa dau p ele da na mers cand sa scot sa desfiintat siteu ce ghinion am avut si nu stiu plsDar la ce iti trebuie bani? Pari destul de fericit in micul tau colt paradisiac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farley04 Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Parinti nu ai ?? Ia-ti si tu un job , intinde mana , spala parbrizu , lucreaza in constructii :> sau dai cu Sapa . Link to comment Share on other sites More sharing options...