Adriantze Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 nu nu lam testat ,oricum cei care folosesc asfel de programe in scopul de a da d/c au probleme grave in rl.macar de sar folosi in tacere fara sa afecteze pe restu.cum poti ma sa scrii asa ceva ? :rofl2: :rofl2: :rofl2: eu cred ca defapt tu ai probleme grave in rl.. daca iti da cienva d/c .. ce faci mai intai iti tai venele ? si apoi iti smulgi paru din cap ? sau invers ? :rofl2:
Dumnezeu Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 cum poti ma sa scrii asa ceva ? :rofl2: :rofl2: :rofl2: eu cred ca defapt tu ai probleme grave in rl.. daca iti da cienva d/c .. ce faci mai intai iti tai venele ? si apoi iti smulgi paru din cap ? sau invers ? :rofl2:Sati zic ce fac}fac kaka pe mine si te manjesc pe tine pe la gurita.vezi tu ca mam plans eu de d/c?@Daca cineva ne da d/c sunam la politie si returnam suma.
Guest AdrIaN-MG Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Mda, bine ca ai facut public numele programului. Nu va dura mult pana S2 ajunge ca raposatul 0.97d. :)mai bun era 97-d se putea rezolva si problema cu dupele foarte usor 2 servere de 97 pe unu care sa mearga doar trade-u si pe unu sa mearga doar stashu si cu d/c se putea rezolva da dragos e prea rupt de viata :))
ellysmark Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 buna sugestia , pana se rezolva problema (daca se rezolva)
Konvict Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 sper sa nu se ajunga iar ca pe 97d :|nu au pus multi mana pe hack...ca daca or sa puna..o sa fie exact cum era pe 97d
Adriantze Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 nu ma pot decide la ce foloseste hack`u asta ? Foame mare de exp ? sau Pura Prostie ? :photo:
IgnitionMG Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 nu ma pot decide la ce foloseste hack`u asta ? Foame mare de exp ? sau Pura Prostie ? :photo:Prima data foame de xp dar dupa ce iau 99 pe contul principal devine prostie ! :-j
Konvict Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 nu se va inchide pagina..altfel ne dadeau un rasp pana acum.asta e..pana se gaseste o solutie va trebui sa ii suportam pe cei care dau d/c.
l33tsk33t Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 mai bun era 97-d se putea rezolva si problema cu dupele foarte usor 2 servere de 97 pe unu care sa mearga doar trade-u si pe unu sa mearga doar stashu si cu d/c se putea rezolva da dragos e prea rupt de viata :))pe 97 faceam dupe fara sa dau vreun trade
Konvict Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 stai phono si nu mai iti da d/ctot degeaba...sigura diferenta daca stai u phono sau el e ca nu iti mai apare self.am auzit ca sa rezolvat problema cu d/c :)
Th3gAm3_SM Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 se numeste MoonLight Engine 1196.1 by llvMoney A.K.A FaaF vrei si poza cu el?:)) mda, mai zi si cum se foloseste:) si stii ce pune un link pe forum sa stim de unde sa downlodamaprop ala cu pagina de conturi!!!
IgnitionMG Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 :)) mda, mai zi si cum se foloseste:) si stii ce pune un link pe forum sa stim de unde sa downlodamaprop ala cu pagina de conturi!!!Degeaba ca sa rezolvat problema cu d/c ! :-j