Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Konvict

sugestie d/c

Recommended Posts

Posted

nu nu lam testat ,oricum cei care folosesc asfel de programe in scopul de a da d/c au probleme grave in rl.

macar de sar folosi in tacere fara sa afecteze pe restu.

cum poti ma sa scrii asa ceva ? :rofl2: :rofl2: :rofl2:

eu cred ca defapt tu ai probleme grave in rl.. daca iti da cienva d/c .. ce faci mai intai iti tai venele ? si apoi iti smulgi paru din cap ? sau invers ? :rofl2:

Posted

cum poti ma sa scrii asa ceva ? :rofl2: :rofl2: :rofl2:

eu cred ca defapt tu ai probleme grave in rl.. daca iti da cienva d/c .. ce faci mai intai iti tai venele ? si apoi iti smulgi paru din cap ? sau invers ? :rofl2:

Sati zic ce fac}fac kaka pe mine si te manjesc pe tine pe la gurita.vezi tu ca mam plans eu de d/c?

@Daca cineva ne da d/c sunam la politie si returnam suma.

Guest CeausescuPresedinte
Posted

ce pampers #-o

Guest AdrIaN-MG
Posted

Mda, bine ca ai facut public numele programului. Nu va dura mult pana S2 ajunge ca raposatul 0.97d. :)

mai bun era 97-d se putea rezolva si problema cu dupele foarte usor 2 servere de 97 pe unu care sa mearga doar trade-u si pe unu sa mearga doar stashu si cu d/c se putea rezolva da dragos e prea rupt de viata :))

Posted

nu ma pot decide la ce foloseste hack`u asta ? Foame mare de exp ? sau Pura Prostie ? :photo:

Prima data foame de xp dar dupa ce iau 99 pe contul principal devine prostie ! :-j

Posted

nu se va inchide pagina..altfel ne dadeau un rasp pana acum.

asta e..pana se gaseste o solutie va trebui sa ii suportam pe cei care dau d/c.

Posted

mai bun era 97-d se putea rezolva si problema cu dupele foarte usor 2 servere de 97 pe unu care sa mearga doar trade-u si pe unu sa mearga doar stashu si cu d/c se putea rezolva da dragos e prea rupt de viata :))

pe 97 faceam dupe fara sa dau vreun trade

Guest CeausescuPresedinte
Posted

cine e seful vostru ?

Posted

stai phono si nu mai iti da d/c

tot degeaba...sigura diferenta daca stai u phono sau el e ca nu iti mai apare self.

am auzit ca sa rezolvat problema cu d/c :)

Posted

se numeste MoonLight Engine 1196.1 by llvMoney A.K.A FaaF

vrei si poza cu el?

:)) mda, mai zi si cum se foloseste:) si stii ce pune un link pe forum sa stim de unde sa downlodam

aprop ala cu pagina de conturi!!!

Posted

:)) mda, mai zi si cum se foloseste:) si stii ce pune un link pe forum sa stim de unde sa downlodam

aprop ala cu pagina de conturi!!!

Degeaba ca sa rezolvat problema cu d/c ! :-j

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...