Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Konvict

sugestie d/c

Recommended Posts

Posted

fratilor daca tot sa inceput cu d/c la fel ca pe 97d..dc nu blocati pagina de creat conturi?

si cn vrea sa isi faca un cont nou sa de-a da pm unui moderator.

verificati ip si daca e ok ii faceti cont.

Posted

am inteles ca exista un anticheat pentru main, ceva gen GG parca se chema...or am I wrong?:D

Asa stiu si eu ca exista.. .degeaba se pare

Posted

Ar trebui luate masuri cat mai repede posibil in legatura cu d/c-urile dar totusi inchiderea crearii conturilor nu mi se pare o idee buna ar trebuii procedat altfel...

Posted

pana se remediaza situatia sunt deacord sa se inchida pagina de creare conturi

daca e deacord si Brink_BA eu zic sa nu mai stati pe ganduri ... aveti incuviintarea lui , nu mai pierdeti vremea !!! :-j

Posted

Ar trebui luate masuri cat mai repede posibil in legatura cu d/c-urile dar totusi inchiderea crearii conturilor nu mi se pare o idee buna ar trebuii procedat altfel...

daca ai o sugestie mai buna spune-ne si noua,si asha poate moderatori vor gasi o solutie sa rezolve aceasta problema.

Posted

pai asa cum, cand deschizi programul cu care s`au dupat la inceputul bazei de date mii de jwl, ti se inchide jocul sau cum, cand modifici ora PC-ului iti iese din joc, s`ar putea sa se faca sa nu poata rula simultan MU si programul ala de d/c :)

Posted

deja sunt destule conturi facute cu care se poate da d/c :) dar daca s`ar bloca toate conturile care s`au conectat de pe ip-ul respectiv + toate ip-urile care s`au conectat pe respectivele conturi s`ar putea sa scapam de "codati" pana se rezolva problema

Posted

pai asa cum, cand deschizi programul cu care s`au dupat la inceputul bazei de date mii de jwl, ti se inchide jocul sau cum, cand modifici ora PC-ului iti iese din joc, s`ar putea sa se faca sa nu poata rula simultan MU si programul ala de d/c

ce frumos :wub:

#in primu rand trebuie sa "descopere" programul ala cu care da d/c.

##nu ii d-c cheat ala,din 2 motive 1.Daca incerci sa il deschizi iti inchide automat launcherul (nu mere nici cu bypass) 2.Cred ca erau mai multe persoane care sa umble cu programul si sa dea d/c nu doar Secsy^ ala si cu Angelina (care mai is si prieteni)

Posted

ce frumos :wub:

#in primu rand trebuie sa "descopere" programul ala cu care da d/c.

##nu ii d-c cheat ala,din 2 motive 1.Daca incerci sa il deschizi iti inchide automat launcherul (nu mere nici cu bypass) 2.Cred ca erau mai multe persoane care sa umble cu programul si sa dea d/c nu doar Secsy^ ala si cu Angelina (care mai is si prieteni)

se numeste MoonLight Engine 1196.1 by llvMoney A.K.A FaaF

vrei si poza cu el?

Posted

vrei si poza cu el?

esti :cool2:

daca o sa se inceapa iar cu d/c si dupe cum era pe 97d..e clar.

Guest TheXReth
Posted

Iti spun sigur ca niciun engie nu poate da d/c.Iti spun asta din propria experienta stiind scriptul bine.El foloseste doar la speed si la adaugarea de bani sau depinde jocul dar in jocurile online nu functioneaza decat speed-ul si este detectat foarte usor.Si nu ,nu stiu astea pentru ca folosesc la MU dar ajuta sistemu putin si faza cu banii e geniala la Simscity4 :clap:

Amin :)

Posted

Mda, bine ca ai facut public numele programului. Nu va dura mult pana S2 ajunge ca raposatul 0.97d. :)

oricum il stie aproape toti jucatori interlopi ai mului de pe likmania mai putin cadru stafului

poate asa va face ceva inpotriva acestuia.

daca cineva din staf il doreste ,il pot da cu cea mai mare placere .

dupe nu se poate face.

Posted

vrei si poza cu el?

da :))

oricum il stie aproape toti jucatori interlopi ai mului de pe likmania mai putin cadru stafului

poate asa va face ceva inpotriva acestuia.

daca cineva din staf il doreste ,il pot da cu cea mai mare placere .

dupe nu se poate face.

la-i testat macar ? merge

#eu credeam ca foloseste muproxy :)) sau ca folosea programul lui "p|Xu' cu care dupa jwl sa trimita pachetele alea de d/c.

Edit:

Solutie: Opresti urmatorul pachet sa ajunga la server

C1 07 D7  11
sau
[x]Dk Hacker 1 [eh oq tem mont de 0] Value :00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
[x]Dk Hacker 2 Value :00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
[x]Dk Hacker 3 Value :00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
[x]Name Hacker Value: -EDIT-
[x]Stage Hacker Value: 0 

ca si pe s1 cu dupe la jwl`s de aia a trecut la S2 pentru ca avea securitate impotriva pachetelor alea pentru dupe la jwl dar din pacate nu a facut si pentru hit hack :(

Posted

nu nu lam testat ,oricum cei care folosesc asfel de programe in scopul de a da d/c au probleme grave in rl.

macar de sar folosi in tacere fara sa afecteze pe restu.

Posted

nu nu lam testat ,oricum cei care folosesc asfel de programe in scopul de a da d/c au probleme grave in rl.

macar de sar folosi in tacere fara sa afecteze pe restu.

Chiar asa ce rost are sa dai d/c la tot serveru stiind ca o sa iti blocheze contul la care ai muncit sau chiar filtru #-o

Posted

probabil se crede superior in momentul cand da d/c..stiind ca el o sa ramana in joc,cand u tre sa te conectezi iar..sa scrii cont,pass..etc.

Guest TovarasuCeausescu
Posted

geniala idee :rofl2:

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

vrei si poza cu el?

Continui sa uimesti lumea ... o tu inteleptule....

Actually...NOT #-o

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...