kenjyi Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 in caz de nu se observa prea bine, eram ironic. dar lasa, nu te obosi sa intelegi ca nu are rostStii ce nu inteleg eu? Cougar s-a apucat sa faca PK pentru ca l-a confundat pe Myki cu cel care i-a furat fenrir-ul, cartea de gramatica sau ce naiba i-a furat.Pe amicul lui, Hurdy, il inteleg, a sarit in apararea lui - mai mult ca sigur imparteau cartea respectiva de gramatica, ca sa ajunga la raftul de sus unde sunt bomboanele.Nu inteleg insa de ce rhazek sau lex@ se simt atat de obligati sa tina partea unora care n-au avut nici bunul simt sa-si ceara scuze pentru confuzie. Daca de la cei doi frati petreusi nu am pretentia sa faca diferenta intre "Mykidutza" si "Mikydutza", sau intre un elf si un SM, de la un rhazek, asrai, cioby am, pentru ca, din cate vad pe alianta, stiu sa faca acordul intre subiect si predicat.Personal, il consider pe Mykidutza unul din cei mai fair-play jucatori de pe toate bazele de date. Traiam cu ideea eronata ca reprezentativi pentru Sicily sunt rhazek, neo-moco si alti jucatori cu state vechi. Daca reprezentativi sunt alde Hurdy sau Cougar, mi-e rusine ca guildul din care fac parte e asociat prin alianta cu numele "Sicily", si promit ca am sa fac tot posibilul sa explic asta si GM-ului meu.
_Lexa_ Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Stii ce nu inteleg eu? Cougar s-a apucat sa faca PK pentru ca l-a confundat pe Myki cu cel care i-a furat fenrir-ul, cartea de gramatica sau ce naiba i-a furat.Pe amicul lui, Hurdy, il inteleg, a sarit in apararea lui - mai mult ca sigur imparteau cartea respectiva de gramatica, ca sa ajunga la raftul de sus unde sunt bomboanele.Nu inteleg insa de ce rhazek sau lex@ se simt atat de obligati sa tina partea unora care n-au avut nici bunul simt sa-si ceara scuze pentru confuzie. Daca de la cei doi frati petreusi nu am pretentia sa faca diferenta intre "Mykidutza" si "Mikydutza", sau intre un elf si un SM, de la un rhazek, asrai, cioby am, pentru ca, din cate vad pe alianta, stiu sa faca acordul intre subiect si predicat.Personal, il consider pe Mykidutza unul din cei mai fair-play jucatori de pe toate bazele de date. Traiam cu ideea eronata ca reprezentativi pentru Sicily sunt rhazek, neo-moco si alti jucatori cu state vechi. Daca reprezentativi sunt alde Hurdy sau Cougar, mi-e rusine ca guildul din care fac parte e asociat prin alianta cu numele "Sicily", si promit ca am sa fac tot posibilul sa explic asta si GM-ului meu.Cum dati si cum nu dati tot la topicul cu plangerea ajungeti. Am zis in mod explicit ca nu despre subiectul respectiv este vorba ci pur si simplu despre pk excesiv / kos fara referire la nimeni.Si ca un mic raspuns, fiindca mi-ai mentionat numele: bun, poate ca l-a confundat Cougar pe Mykidutza dar nu se ajungea mai departe daca cearta nu era intretinuta si de Myki. Nu cred ca Cougar este incuiat si dobitoc incat sa nu inteleaga atunci cand i se explica intr-un mod civilizat ca greseste. Degeaba nu a primit acele pk-uri, stai linistit.LE: Daca stiai sa cauti, vedeai de cand era datata plangerea cu fenrir a lui Cougar si vedeai si de cand e cearta (cum naiba ti-a trecut prin minte sa cauti doar in print-urile respective, nu inteleg). Cat despre scuze, ti-am zis: le oferi cuiva care s-a comportat civilizat cap-coada. Poate e fairplay Myki dar la caracter nu e tocmai un sfant.
kenjyi Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 bun, poate ca l-a confundat Cougar pe Mykidutza dar nu se ajungea mai departe daca cearta nu era intretinuta si de Myki. Nu cred ca Cougar este incuiat si dobitoc incat sa nu inteleaga atunci cand i se explica intr-un mod civilizat ca greseste. Degeaba nu a primit acele pk-uri, stai linistit.Stau foarte linistit. Si tot linistit am cautat timp de 10 minute prin poze, poate-poate imi dau seama cum a fost "intretinuta" cearta de catre Mykidutza.Cat despre ce crezi tu despre Cougar, regulamentul imi interzice sa te contrazic, desi actiunile lui ii arata valoarea. Nu l-am vazut nici acum sa recunoasca faptul ca a gresit persoana, si ce e mai grav, nu va vad nici pe voi sa cereti scuze in numele lui pentru confuzie si pentru neplacerea creata.On topic, sunt de acord ca PK sa se pedepseasca doar pe hartile si in cazurile in care se poate pierde posibilitatea de-a face experienta, adica unde se pierde spotul. Daca cineva se apuca sa dea PK de nebun in arena, chiar si pentru motivul ca e un analfabet, nu vad de ce ar fi pedepsit de catre moderatori. Numele "Arena" spune totul.
YonutzD Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Ca sa lamurim intr-un fel problema. Cougar, in nesimtirea lui, nici macar nu a mai stat sa faca diferenta. Pur si simplu s-a tinut dupa cei din Sicily care venisera sa faca kos unui alt jucator, si cand a vazut numele Mykidutza, a inceput sa faca pk nefiind in nici un fel provocat. Putin conta daca era sau nu era acelasi jucator. Si nu va asteptati sa-si ceara scuze cineva. Acest lucru il fac doar cei care intradevar isi asuma responsabilitatea pentru geselile lor, si nu se regaseste in niste pusti care au o gramada de timp liber, fac full si apoi considera necesara transpunerea prostiei lor prin pk. Si daca mesajul "nu stationa" reprezinta pentru tine "intretinerea" certei atunci chiar ca nu mai are rost sa-ti dai cu parerea in legatura cu ce s-a intamplat pentru ca e deja neavizata.Si daca vrei parerea mea, da, Cougar chiar e un "incuiat si un dobitoc" pentru ca daca era "civilizat" asa cum presupui tu, punea intrebari mai intai si apoi se distra expunandu-si mentalitatea involuata.
_Lexa_ Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Ca sa lamurim intr-un fel problema. Cougar, in nesimtirea lui, nici macar nu a mai stat sa faca diferenta. Pur si simplu s-a tinut dupa cei din Sicily care venisera sa faca kos unui alt jucator, si cand a vazut numele Mykidutza, a inceput sa faca pk nefiind in nici un fel provocat. Putin conta daca era sau nu era acelasi jucator. Si nu va asteptati sa-si ceara scuze cineva. Acest lucru il fac doar cei care intradevar isi asuma responsabilitatea pentru geselile lor, si nu se regaseste in niste pusti care au o gramada de timp liber, fac full si apoi considera necesara transpunerea prostiei lor prin pk. Si daca mesajul "nu stationa" reprezinta pentru tine "intretinerea" certei atunci chiar ca nu mai are rost sa-ti dai cu parerea pentru ca e deja neavizata.Si daca vrei parerea mea, da Cougar chiar e un "incuiat si un dobitoc" pentru ca daca era "civilizat" asa cum presupui tu, punea intrebari mai intai si apoi se distra expunandu-si mentalitatea involuata.Bai, nene, scrie cumva in titlul topicului "Discutie despre cazul Cougar - Mykidutza"? Am scris eu asta si nu am stiut? Am cerut cuiva sa mentioneze asta? Sunt curioasa: observatia de varsta ce temei are si ce varsta ai de tu consideri pe Geo si cine mai e implicat niste "pusti cu timp liber"? De unde stii tu ca nu l-a intrebat si nu i-a zis sa-i dea fenrir-ul inapoi? Mai bine inchideti topicul, vad ca e transformat intr-un alt subiect si nu vor sa-si dea cu parerea jucatorii dar cand ii vezi pe la plangeri sunt revoltati. (in mod normal parerea lui Redemption ar trebui sa fie un standard fiindca o echipa implica uniformitate; cum ziceam, ar trebui... )W/e... se pare ca daca nu e cu d/c topicul sau nu e cu injuraturi nu e atractiv. Multumesc celor care si-au expus parerea (ON TOPIC).