L3x@ Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Mai exista kos, sau exista pk excesiv? E o simpla discutie / un sondaj de opinie pentru jucatori (cum vreti sa abordati), nu arunc sageti spre nimeni :).
Desire Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 cred ca a fost destul de explicit Rudy acolo... una e kos alta e ce s-a intamplat acolo. Nesimtirea tine de om, nu tine de reguli.
L3x@ Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 cred ca a fost destul de explicit Rudy acolo... una e kos alta e ce s-a intamplat acolo. Nesimtirea tine de om, nu tine de reguli.Daca vroiam sa argumentez fata de Rudy si invers, foloseam pm-ul. E o discutie ce tine de opinia tuturor, nu doar a lui Rudy.
Desire Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 orice discutie are un punct de plecare asa cum o opinie se tine in concluzia unei discutii :) :cheers:
L3x@ Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 orice discutie are un punct de plecare asa cum o opinie se tine in concluzia unei discutii :) :cheers:In cazul de fata, nu crezi ca concluzia unei discutii este data de opinia majoritatii si nu de a unuia singur?
Desire Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 una e KoS -> atunci cand vad un blacklisted ca se plimba aiurea prin arena si`l omor pana ma plitisesc si alta e sa merg pe un spot la un party intreg si sa dau de dimineata pana seara pk`uri cu pauze scurte la interval de 2 min inafara spotului :) asta tine de nesimtire deja, am I right?:)
L3x@ Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 una e KoS -> atunci cand vad un blacklisted ca se plimba aiurea prin arena si`l omor pana ma plitisesc si alta e sa merg pe un spot la un party intreg si sa dau de dimineata pana seara pk`uri cu pauze scurte la interval de 2 min inafara spotului :) asta tine de nesimtire deja, am I right?:)Cu ce difera faptul ca te plimbi si vezi (sight) iar apoi faci pk (kill) cu "kos in zone fantoma"? Daca spui ca ai citit ce a scris Rudy, puteai sa citesti ce am scris si eu mai sus. Ma rog, destul cu spam-ul. Sa mai vorbeasca si altii.
Desire Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Cu ce difera faptul ca te plimbi si vezi (sight) iar apoi faci pk (kill) cu "kos in zone fantoma"? Daca spui ca ai citit ce a scris Rudy, puteai sa citesti ce am scris si eu mai sus. Ma rog, destul cu spam-ul. Sa mai vorbeasca si altii.Rudy s-a referit la "pk in zone fantoma" ca nu e de acord cu regula asta, dar atata timp cat regula de pk interpune si un "spot" oricat de imaginar ar fi el se numeste spot atata timp cat iei xp. E diferenta intre pk pe spot si kos, probabil ai inteles tu gresit :)Atata timp cat imi dai pk in zone neutre in care eu nu fac xp poti sa dai si 1000 , daca vreau sa scap ca ma enervezi, dau move si gata; dar daca faci chestia asta pe un spot, pe langa nervii produsi deja imi deranjezi si xp`ul si eu nu pot sa dau move sa scap de tine pt ca vreau xp => ca esti nesimtit.
BAD_DMX Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Din punctu meu de vedere,ca un guild sa te puna pe lista de KoS trebuie sa ii fii deranjat la maxim pe cativa membri.Automat daca esti pus pe lista neagra,trebuie sa faci ceva in privinta asta,ori te scoti ori o iei in barba fara nici`un repros.Pentru mine KoS`u reprezinta amuzament sau reprezenta.Din cate vad in discutiile voastre,cred ca si KoS`ul ar trebuii inclus in regulament si pedepsit,ceea ce e o mare prostie din punctu meu de vedere.Adik deja fairplay nu mai exista,respectu a murit si el,nesimtirea atinge apogeu,soccer`u a decedat,war`u la fel.....etc.Au mai ramas cateva chestii minore ceea ce face ca un jucator sa nu devina un mic android 100%.Btw Lexa,pk`u excesiv are si el rolu lui.Stii tu vorba aia,ce nu te omoara,te intareste.
maveryck78 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 "kos" pk de cate ori il vad inafara spotului sau zona neutra"parerea mea"atat cat sa nu incalc regulisi daca ai kos s-a zis mai sus"inseamna ca ai suparat pe cineva si te-a pus pe lista neagra...nu iti face nimeni kos degeaba...asa ca nu are rost sa te superi^^
-GUNIT- Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 kos-ul nu e prea eficient pe sezonul asta :) poate pt ca majoritatea lasa afk mult timp
thoricik Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Kos e una si nesimtire e alta....Kos se facea inainte la fel cum se faceau war-urile....pe cand sa faci pk aiurea si de durata pe cineva doar ca a incurcat numele si nu stie sa citeasca....e cu totul altceva... btw Mykidutza este mg, iar elful care i-a golit contul sau ce i-a facut este Mikydutza ... (e o mica inversare de i si y), nu sunt una si aceasi persoana.p.s. Mai bine inchizi topicul ca i-a fost scos suspendul colegului tau de guild Cougar din cate am observat (ciudata intorsatura)...asa ca presupun ca acum s-a lamurit problema cu KOS si pk excesiv ....
_Lexa_ Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Nu e vorba de suspend-ul lui Cougar, thora. Am mai zis asta. Intrebam, in general, sa vad ce cred majoritatea jucatorilor: ori stau cu butonul pe print, ori s-a pastrat notiunea de kos? Kos-ul e facut sa "razbune" si sa irite, nu e deloc nesimtire. Cum se zicea si mai sus: daca ai ajuns pe lista de kos, inseamna ca ai ajuns cu un motiv, ca o parte din vina o ai. Ori taci si iti iei castane, ori astepti pana le dai tu.
thoricik Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Cred ca multi sunt de acord cu mine cand spun ca notiunea de KOS de acum 4-5 ani nu se mai pastreaza, iar butonul de print screen de pe tastatura e deja uzat, tocmai pentru ca mentalitatea s-a schimbat, iar respectul a disparut, evident orice se schimba la un moment dat. Erau inainte war-urile care impunea respect si admiratie, unele si acum sunt tinute minte de jucatori, iar pentru restul erau KOS-urile, acum uita-te la plangeri si la banati postezi 1 topic acum si in 5 min e pe a doua pagina. Sincer nu cred ca isi avea sensul topicul asta sau scopul lui era altul de fapt (cel care s-a si realizat) din moment ce de cand jucam pe noile versiuni nici macar nu am mai auzit notiunea de KOS pana acum la acest topic.p.s. KOS-ul inseamna sa mergi cu pk la o persoana pe spot cu toata guilda sau cand il vezi sariti toti gramada pe el, dar si KOS-ul era facut cu bun simt inainte (nu de zeci de ori in cateva minute fara motiv), acum bunul simt tine de cat zen ai, ceea ce nu mi se pare normal, daca ar fi dupa mine as scoate /pkclear tocmai ca sa aibe si pk-ul asta abuziv niste repercursiuni, adica macar mergi sa faci exp sa scapi sau stai 2-3 ore cat era. Si as dori si eu sa stiu motivul (cum spuneai ca exista la fiecare KOS) pentru care mg-ul era pus pe lista de kos la voi. :tiphat:
Redemption Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Pana la urma e un server pvp, nu pierzi spotul daca esti omorat in arena, pk-ul face parte din joc. Atat timp cat ignori pe cineva se va plictisi sa faca pk pe tine, daca nu esti in stare sa-l omori si tu. Cat am jucat am fost si eu pe lista de kos de cateva ori, dar pana la urma ajungeau ei sa fie cei fugariti prin arena sau cei care stateau pe jos si numarau firele de praf de pe podea. Pana la urma depinde de cat de mult joci si daca stii sa-ti folosesti char-ul, iar in varianta pacifista cat de mult iti pasa ca cineva iti face pk pe un avatar, initiind o functie in sistem binar.
DaNu7zZz Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 regula de 2 bani.@ daca in arena se poate face pk de ce sa nu se faca ? cum a zis si rede, atat timp cat nu-ti fura spotul e ok. Baietii care dau suspend pentru nesimtire in astfel de situatii sunt penibili. Daca e serv pvp, de ce dai suspend pentru nesimtire ?! In ziua de azi nu se mai da suspend dupa regulament, se da dupa cum apreciaza moderatorul plangerea. p.s: mai multe pareri de la moderatori :)
YonutzD Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 "daca in arena se poate face pk de ce sa nu se faca?" asta e un argument foarte convingator. daca se poate face pk de dimineata pana seara atunci de ce sa nu se faca? ce mai conteaza daca iei sau nu exp, daca esti sau nu confundat, daca nesimtirea e mai mare decat coeficientul de inteligenta ai unora. asa e mentalitatea romanului "daca se poate fura de ce sa nu o faca", "daca poti sa injuri atunci de ce sa nu o faci". Dai naibii pe toti restul care cica merg pe principiul respectului, sunt niste fraieri. Sunt multe alte tipuri de comportament care nu sunt interzise de regulament, asa ca merita aplicate. Atunci de ce comportamentul fata de admini e sanctionat? Doar pentru ca scrie admin deasupra lor deja va creste simtul responsabilitatii si deveniti oameni mai buni? De ce mai cer admini respect, daca ceea ce nu e inserat in regulamentul link este intocmai acest respect fata de alti jucatori? 2.a. Comportamentul fata de Admin / Game MasterInsulta la Game Master- Primul avertisment: suspend minim 40 de zile- Al doilea avertisment: suspend minim 60 de zile;- Al treilea avertisment: suspend minim 98 de zilePentru eventuale alte abateri se poate ajunge pana la blocarea contului.Injuraturi adresate unui Game Master- Primul avertisment: suspend minim 50 de zile;- Al doilea avertisment: suspend minim 70 de zile;- Al treilea avertisment: suspend minim 98 de zilePentru eventuale alte abateri se poate ajunge pana la blocarea contuluiComportamentul necorespunzator fata de admini / gm (aici sunt incluse mistourile si glumele deplasate, refuzul de a da ok la trade initiat de un GM, deranjarea eventurilor/raziilor etc ) se va pedepsi cu 10 pana la 40 zile, in functie de decizia respectivului admin.Joaca asta de-a nevinovatul e daunatoare nu pt jucatori, ci pentru admini. Pierd automat respectul celor care ii considerau la un moment dat obiectivi si nepartinitori. Dar presupun ca oricum nu mai conteaza asta. Oricum se vor gasi nesimtiti pe orice drum care vor continua aceasta mostenire. Deh, doar de-asta avem pile.Si nici sa nu va mai plangeti de ce au hack de d/c, pk pe spot, etc. TOATE rezida in NESIMTIREA de care dau dovada unii.ASTA e exact diferenta dintre PK EXCESIV si KOS
_Lexa_ Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 "daca in arena se poate face pk de ce sa nu se faca?" asta e un argument foarte convingator. daca se poate face pk de dimineata pana seara atunci de ce sa nu se faca? ce mai conteaza daca iei sau nu exp, daca esti sau nu confundat, daca nesimtirea e mai mare decat coeficientul de inteligenta ai unora. asa e mentalitatea romanului "daca se poate fura de ce sa nu o faca", "daca poti sa injuri atunci de ce sa nu o faci". Dai naibii pe toti restul care cica merg pe principiul respectului, sunt niste fraieri. Sunt multe alte tipuri de comportament care nu sunt interzise de regulament, asa ca merita aplicate. Atunci de ce comportamentul fata de admini e sanctionat? Doar pentru ca scrie admin deasupra lor deja va creste simtul responsabilitatii si deveniti oameni mai buni? De ce mai cer admini respect, daca ceea ce nu e inserat in regulamentul link este intocmai acest respect fata de alti jucatori? 2.a. Comportamentul fata de Admin / Game MasterInsulta la Game Master- Primul avertisment: suspend minim 40 de zile- Al doilea avertisment: suspend minim 60 de zile;- Al treilea avertisment: suspend minim 98 de zilePentru eventuale alte abateri se poate ajunge pana la blocarea contului.Injuraturi adresate unui Game Master- Primul avertisment: suspend minim 50 de zile;- Al doilea avertisment: suspend minim 70 de zile;- Al treilea avertisment: suspend minim 98 de zilePentru eventuale alte abateri se poate ajunge pana la blocarea contuluiComportamentul necorespunzator fata de admini / gm (aici sunt incluse mistourile si glumele deplasate, refuzul de a da ok la trade initiat de un GM, deranjarea eventurilor/raziilor etc ) se va pedepsi cu 10 pana la 40 zile, in functie de decizia respectivului admin.Joaca asta de-a nevinovatul e daunatoare nu pt jucatori, ci pentru admini. Pierd automat respectul celor care ii considerau la un moment dat obiectivi si nepartinitori. Dar presupun ca oricum nu mai conteaza asta. Oricum se vor gasi nesimtiti pe orice drum care vor continua aceasta mostenire. Deh, doar de-asta avem pile.Si nici sa nu va mai plangeti de ce au hack de d/c, pk pe spot, etc. TOATE rezida in NESIMTIREA de care dau dovada unii.ASTA e exact diferenta dintre PK EXCESIV si KOSSincera sa fiu, nu ai zis nimic fata de ceea ce s-a zis mai sus, nimic care sa convinga. Daca tot ai pus in discutie intrebarea "Daca in arena se poate face pk, de ce sa nu se faca?" de ce nu pui si intrebarea "De ce calul e cal?". Daca reusesti sa raspunzi, poate intelegi parerea unora de ce kos e kos, si nu e nesimtire.LE: Eu cred ca n-a fost "ironie". Cat despre respect: de ce trebuie cineva sa-ti arate respect atat timp cat nu va cunoasteti? Complezenta, poate, dar respect de cand?
FuLg3r3k Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 pk excesiv exista. din cate am inteles daca face cineva pk pe tine in kalime . de 3-4 ori . se ia suspend . :-??
Konvict Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 pk excesiv exista. din cate am inteles daca face cineva pk pe tine in kalime . de 3-4 ori . se ia suspend . :-??chiar daca e spotul meu?
YonutzD Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Sincera sa fiu, nu ai zis nimic fata de ceea ce s-a zis mai sus, nimic care sa convinga. Daca tot ai pus in discutie intrebarea "Daca in arena se poate face pk, de ce sa nu se faca?" de ce nu pui si intrebarea "De ce calul e cal?". Daca reusesti sa raspunzi, poate intelegi parerea unora de ce kos e kos, si nu e nesimtire.in caz de nu se observa prea bine, eram ironic. dar lasa, nu te obosi sa intelegi ca nu are rost
FuLg3r3k Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 chiar daca e spotul meu?asa am inteles . nu stiu sigur ... in kalima oricum ..
Adriantze Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 dupa parerea mea , pk excesiv tot un kos reprezinta , ca doar nu ii dai pk din amuzament , din lipsa de ocupatie , sau ca ai prea mult zen .. tot ti-a gresit el cu ceva .. oricum .. atat pk excesiv , cat si kos sunt pe cale de de disparitie pe s2 .. ar trebuie sa se numeasca server semi-pvp .. 3pk=30 de milioane .. mai scump de atat nu se poate ..nu dati zenul pe prostii , faceti pk pe copii :tiphat:
DaNu7zZz Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 yonutz ai comparat 2 lucruri total diferite 8-|@ ma refeream atunci cand ai pe cineva scris pe black list, tu nu mergi sa faci kos pe jucatorul respectiv ? Uite eu merg, daca e arena cu atat mai bine. Al dracului respect sa mai ai fatza de niste flamanzi... Iti dau 1 exemplu concret, merg aseara la invazie in atlans, nici bine nu cobor putin pe harta si se trezeste flamandul de dStile sa faca pk ca doar deeeh, vrem bokuri ! Astia merita respect ma ? Jucatorii cu un astfel de comportament ar trebuii impuscati.