-GUNIT- Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 propun ca, swealul si mana shield sa tina 1 minut sau sa dispara cand intram in cc :) daca raman 2 bk full cu mana shield nu se pot omora unu pe celalaltnormal ar fi ca, in cc cum nici party-ul nu e permis, fiecare sa fie pe pumnul luiswealul de la bk tine o ora o_O mi se pare extrem :)
mau Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 propun ca, swealul si mana shield sa tina 1 minut sau sa dispara cand intram in cc :) daca raman 2 bk full cu mana shield nu se pot omora unu pe celalaltnormal ar fi ca, in cc cum nici party-ul nu e permis, fiecare sa fie pe pumnul luiswealul de la bk tine o ora o_O mi se pare extrem :)u ai ajuns sa te plangi?...
Guest Sadi022002 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 propun ca, swealul si mana shield sa tina 1 minut sau sa dispara cand intram in cc :) daca raman 2 bk full cu mana shield nu se pot omora unu pe celalaltnormal ar fi ca, in cc cum nici party-ul nu e permis, fiecare sa fie pe pumnul luiswealul de la bk tine o ora o_O mi se pare extrem :)Contra , sa te oftici :)
Tsu_Xing Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Contra , sa te oftici :)u ai ajuns sa te plangi?...2 cretini cu raspunsuri pe masura -_-@G, nu poata sa dispara cum intrii in cc, trb sa le scada durata, asa cum are bufful. Eu zic ca este o sugestie buna, asa cum ai zis si tu, daca intra 2 bk full care mai au si ms pe ei, nu se omoara decat daca 1 dintre ei are lag -_-
Konvict Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 cel mai corect ar fi sa dispara cand intri in cctin minte ca ieri am dat de un mg de 10 rr si ma aruncat de acolo cat ai zice "peste"
LiNU Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Nu se poate. N-ai decat sa stai la cersit si tu MS :tiphat:
acelasi_bandit Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Da,sunt pro...Sa nu mai poti intra deloc in cc cu buff/ms/sweal ..adica cand intrii sa iti dispara ;)
Juaaa Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Contra , sa te oftici :)Degeaba aveti full fratilor, vaduceti in CC cu MS si cu Swel..PRO cu ce spune Gunit