Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest daneu

problema noria

Recommended Posts

Guest daneu
Posted

am un caracter( elf), care nu poate intra in noria, se blocheaza tot sistemu??

astept informatii si ajutor.

Multumesc frumos anticipat

Guest daneu
Posted

lvl 22, in momentul in care intra in noria, se blocheaza atat jocul, cat si sistemul meu (PC), dupa care trebuie sa-i dau restart altceva nu merge.

cu celalalt caracter SM ma pot juca fara nici o problema.

Guest daneu
Posted

download-aza alt client vezi poate asta e problema :D Download

Mersik, dar nu mere nici asa:(.

Elfu ramane blocat in noria :(

Guest dunutz
Posted

Eu raman cu aceeasi problema!!!!

Asta daca un moderator ( admin ) poate sa mute elfu din noria?????????

Posted

Eu nu inteleg cum dreq ma .... mi se mai intampla si mie sa iau d/c da sa se blocheze jocul, si pe langa joc si pc-ul ..... inteleg un bug la joc, dar pc-ul dc se blocheaza?

Guest TovarasuCeausescu
Posted

l-am expulzat eu din noria ... si cum ai dat sw pe el tot in noria nu mai poti intra pana nu se ridica interdictia :cool2:

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

l-am expulzat eu din noria ... si cum ai dat sw pe el tot in noria nu mai poti intra pana nu se ridica interdictia :cool2:

Nu mai da reply doar de dragul de a face un +1 -_-

Danutz incearca sa dai un pm unui moderator cu user si parola contului si poate vor reusi sa iti mute ei caracterul.

Intre timp daca poti incerca de la un amic sau chiar tu de pe alt calculator si sa ne spui daca ai aceeasi problema.

Posted

Stiu ca pare stupid....dar incerc sa te ajut...In loc sa te zbati atata dece nu faci alt elf ? Dau eu rr acum daca vrei te cresc ! :> Daca esti on pe la 2 Juma imi dai un PM

Guest dunutz
Posted

Multumesc tuuturor celor ce sau implicat.

Elful este tot acolo, cu toate ca am vb cu 3 moderatori nu cu unul singur, nici unu nu a putut/frut sa faca nik.

Aspectul cu alt PC o sa-l incerc cat de curand, nu e prob de caracter este prob de niste jwl si iteme

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...