Jump to content
tommy-slot

Stiai Ca:

Recommended Posts

Daca cineva are codul PIN 1111 sau 1221 sau un anume cod care inversul lui sa fie la fel, adica un cod simplu, punerea banilor in acel cont ar deveni o afacere. Gandeste-te in toata tara cati hoti nu asteapta asa ceva.

Tu gandesti ce spui?

1. Ca sa furi de pe un card, iti trebuie cardul si pin-ul. Nu gandesti ca probabilitatea ca tu sa ghicesti 1111 2222 8998 7777 5555 e exact aceeasi cu a ghici 2623? Ce face codurile simetrice mai usor de ghicit sau de spart? Si fara card oricum e degeaba.

2. Ca sa furi dintr-un cont iti trebuie datele persoanei respective, fara pin.

Nu o cred pe asta cu codul pin invers. Intrebati si voi un echipaj de politie cand ii vedeti pe strada.

si daca ai codul PIN 1111 sau 1221 ce se-ntampla?

Nu cred ca se fac coduri PIN palindromice .

Nu o cred pe asta cu codul pin invers. Intrebati si voi un echipaj de politie cand ii vedeti pe strada.

Blk , unde-i rationamentul tau ?:D Sau erai ironic ? :>

:rofl2:

Cea cu cotul este fals si faza aia cu codul pin cred ca e fake

Si eu cred ca tu nu existi de fapt .

@Faza cu ciocanul , merge pentru cateva secunde ...uiti de durerea de la masea , simti ca se calmeaza dar dupa aia o sa ai o durere la mana + ca exista sa-ti treaca maseaua in jumatate de ora si sa ramai cu degetu` umflat 3 zile :)) .

CODUL PIN

Codul PIN invers! Daca un jefuitor te obliga sa scoti bani din bancomat, poti anunta politia, daca introduci codul PIN invers.

Ex: daca ai codul 1234, introdu 4321.

Bancomatul recunoaste ca e inversat codul. Aparatul iti da banii, dar fara sa stie jefuitorul, anunta politia, care sa vina imediat in ajutorul tau.

Din pacate se foloseste rar aceasta metoda, fiindca oamenii nu stiu.

nu stiu de ce ar mai veni dupa ce i-am dat banii aluia

CIOCOLATA

Ciocolata contine anumite ingrediente (si feniletilamina), care consumate, determina organismul sa elibereze endorfine, hormonii fericirii... aceia pe care organismul ii produce si in prezenta luminii puternice, sau in timpul exercitiilor fizice, sau atunci cand radem, sau in timpul unui act sexual, etc. Endorfinele au un efect similar cu medicamente precum morfina si codeina.

aviz lu luci

COTU'

Stiati ca oamenii nu-si pot linge coatele?

Incearca asta. Este ceva ce pana azi credeam ca pot sa fac. Incearca sa ajungi cu gura la cot... Asta te va face sa mai incerci..

aha

CIOCANUL SI MASEAUA

Te doare maseaua rau de tot? Da-ti la fel de tare cu un ciocan peste un deget si vei uita complet de durerea de masea!

fail

TANTARII

Cercetarile indica faptul ca tantarii sunt mai mult atrasi de persoanele care tocmai au mancat banane.

weird...

CASETA

...o caseta audio de 60 minute contine 188,5 metrii de banda

Sursa:Stiai ca.ro

mai bine ar face armele de foc legale decat aia cu pinu.

Tu gandesti ce spui?

1. Ca sa furi de pe un card, iti trebuie cardul si pin-ul. Nu gandesti ca probabilitatea ca tu sa ghicesti 1111 2222 8998 7777 5555 e exact aceeasi cu a ghici 2623? Ce face codurile simetrice mai usor de ghicit sau de spart? Si fara card oricum e degeaba.

2. Ca sa furi dintr-un cont iti trebuie datele persoanei respective, fara pin.

1. Ca sa furi de pe un card, trebuie doar sa stai la panda la un atm. Cum persoana respectiva a introdus cardul si pinul, restul devine o formalitate.

2. La ce iti folosesc datele persoanei respective cand ai in mana cardul si ii stii pinul? Crezi ca hotul se gandeste cum o cheama pe acea persoana? Hai fi serios....

Blk , unde-i rationamentul tau ?:D Sau erai ironic ? :>

:rofl2:

Ideea era ca se trimite semnal la politie si e trimis un patrulaj catre bancomat, nu?

Deci intreaba o patrula de politie daca a auzit vreodata de asa ceva si stii cu siguranta.

1. Ca sa furi de pe un card, trebuie doar sa stai la panda la un atm. Cum persoana respectiva a introdus cardul si pinul, restul devine o formalitate.

2. La ce iti folosesc datele persoanei respective cand ai in mana cardul si ii stii pinul? Crezi ca hotul se gandeste cum o cheama pe acea persoana? Hai fi serios....

N-are nicio treaba cu ce am zis eu. Una e furt si alta e talharie. Si tot nu explica de ce ar conta daca are pinul 1111 sau 4326 dupa cum ziceai tu. De spart ar fi la fel de greu.

COTU'

Stiati ca oamenii nu-si pot linge coatele?

Incearca asta. Este ceva ce pana azi credeam ca pot sa fac. Incearca sa ajungi cu gura la cot... Asta te va face sa mai incerci..

tocmai am incercat si pot. +inca ceva: imi pot da degetele de la maini "peste cap" la 180 de grade

si daca ai codul PIN 1111 sau 1221 ce se-ntampla?

chestia asta o citisem pe mastercard (tind sa cred) acum vreo cateva luni. si bineinteles ca nu se dau numere oglindit.....

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...