Guest SherkaN Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Banuiesc ca nu mai e cazul sa mai spun ca cine gandeste ca am fi singurele fapturi din Univers este ... inconstient , si asta reprezentand introducerea sa continui cu ideea mea. Cineva spunea la un moment dat ca daca extraterestrii ar veni pe Pamant intalnirea cu ei ar fi catastrofala, motivul nefiind neaparat ca ei ar vrea sa ne faca rau, ci doar prin faptul ca ei ne-au gasit primii ( deci au fost in stare sa aiba tehnologia necesara ) s-ar pozitiona mult deasupra noastra, si ne-ar cotropi doar prin inteligenta lor ( you know ... selectie naturala - cel puternic supravietuieste ).Ignorand motivul pt. care vin ( la asta ma refer sa nu descopere ca planeta noastra are vreun element care la ei e pe finish ... sau mai stiu eu , deci nu luam asta in calcul ) si eu sunt de parere ca ne-ar distruge, prin simplul fapt ca ne-ar scoate din rutina noastra de "pamanteni" , ne-ar distruge echilibrul , care echilibru sta la baza nasterii si dezvoltarii noastre. Voi ce parere aveti ?ps : "cineva-ul" este Stephen Hawking.
ive Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Peckman a mai declarat că un expert de la Şcoala de Film din Denver, care ar fi examinat cu mare atenţie controversatul film, a confirmat autenticitatea acestuia. Cu toate acestea, excentricul american precizează că nu a stat niciodată faţă în faţă cu un extraterestru.Filmul său este inclus într-un documentar realizat de Stan Romanek, un locuitor din statul Colorado care pretinde că a văzut de mai multe ori nave de origine extraterestră.Imaginile de pe casetă nu vor fi accesibile, pentru moment, marelui public, din cauza contractului încheiat cu postul de televiziune care va difuza documentarul. Peckman spune, însă, că peste câteva luni, oricine va putea obţine filmul de pe casetă.Ca urmare, bărbatul cere autorităţilor americane să alcătuiască o comisie care să pregătească populaţia pentru vizitele fiinţelor de pe alte planete.Bineînţeles că evenimentul a stârnit controverse. Astronomii susţin că atâta vreme cât nu au fost descoperite civilizaţii pe alte planete, existenţa extratereştrilor pe Pământ nu poate fi certă, în ciuda tuturor imaginilor prezentate. Pe de altă parte, experţii în efecte speciale spun că o eventuală trucare a imaginilor ar fi fost prea scumpă. Bineînţeles că evenimentul a stârnit controverse. Astronomii susţin că atâta vreme cât nu au fost descoperite civilizaţii pe alte planete, existenţa extratereştrilor pe Pământ nu poate fi certă, în ciuda tuturor imaginilor prezentate. Pe de altă parte, experţii în efecte speciale spun că o eventuală trucare a imaginilor ar fi fost prea scumpă. Sursa: realitatea Are o poveste foarte lunga acest micut ! Are si primul sau film pe pamant :tiphat: http://www.youtube.com/watch?v=U836OeNUyqg...player_embeddedAu culoare gri, cam 1 metru 20 înalţime şi... clipesc. Acestea sunt semnalmentele unor extratereştri pe care un american din Denver, Statele Unite, susţine că i-a văzut şi i-a înregistrat. Prima dovadă a existenţei extratereştrilor a fost făcută publică, în cadrul unei conferinţe de presă. Foarte interesanta teoria ta !!
ShorTyx Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 mai si clipeste...om nu avea cum sa fie deghizat pentru ca se observa ca are gatul prea subtire.Am vazut un documentar pe discovery in care spunea ca la cate planete sunt in univers, exista 100% probabilitate sa fie o planeta ca a noastra care sa aiba viata
Guest SherkaN Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 mai si clipeste...om nu avea cum sa fie deghizat pentru ca se observa ca are gatul prea subtire.Am vazut un documentar pe discovery in care spunea ca la cate planete sunt in univers, exista 100% probabilitate sa fie o planeta ca a noastra care sa aiba viataDaca nu ma insel s-a si gasit una care are aceleasi conditii ca a noastra, ba mai mult ... are apa ( balti , lacuri ) si ziceau ca avand apa e imposibil sa nu aiba viata, si asta cam asa e , unde exista apa, exista viata :D. Stiu ca se punea prbl. ca pe acea planeta ne-am putea muta in cazul unui cataclism ceva ... care ar distruge-o pe a noastra.
Random Hero Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Banuiesc ca nu mai e cazul sa mai spun ca cine gandeste ca am fi singurele fapturi din Univers este ... inconstient , si asta reprezentand introducerea sa continui cu ideea mea. Cineva spunea la un moment dat ca daca extraterestrii ar veni pe Pamant intalnirea cu ei ar fi catastrofala, motivul nefiind neaparat ca ei ar vrea sa ne faca rau, ci doar prin faptul ca ei ne-au gasit primii ( deci au fost in stare sa aiba tehnologia necesara ) s-ar pozitiona mult deasupra noastra, si ne-ar cotropi doar prin inteligenta lor ( you know ... selectie naturala - cel puternic supravietuieste ).Ignorand motivul pt. care vin ( la asta ma refer sa nu descopere ca planeta noastra are vreun element care la ei e pe finish ... sau mai stiu eu , deci nu luam asta in calcul ) si eu sunt de parere ca ne-ar distruge, prin simplul fapt ca ne-ar scoate din rutina noastra de "pamanteni" , ne-ar distruge echilibrul , care echilibru sta la baza nasterii si dezvoltarii noastre. Voi ce parere aveti ?ps : "cineva-ul" este Stephen Hawking.Ne-ar distruge echilibrul pentru simplul fapt ca inca avem o gandire destul de limitata, datorita careia nu putem intelege pe deplin diverse lucruri, printre care si existenta extraterestrilor. Poate ca cei care credem pe deplin ca acestia exista nu vom fi atat de afectati, dar asupra omului in general, impactul psihologic va fi mare.Omul nu concepe nici infinitul, nu poate intelege aparitia universului decat datorita unui dumnezeu si multe alte exemple asemanatoare. Pana toate acestea vor putea fi intelese, va mai trece mult timp.Daca nu ma insel s-a si gasit una care are aceleasi conditii ca a noastra, ba mai mult ... are apa ( balti , lacuri ) si ziceau ca avand apa e imposibil sa nu aiba viata, si asta cam asa e , unde exista apa, exista viata :D. Stiu ca se punea prbl. ca pe acea planeta ne-am putea muta in cazul unui cataclism ceva ... care ar distruge-o pe a noastra.Dar daca in alte colturi de galaxie/Univers, viata poate evolua si fara apa si fara sa fie bazate pe carbon?
blk Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Cred ca ar fi ceva gen Avatar numai ca noi am pierde.Ganditi-va cat de "pasnici" ar fi americanii care descopera o planeta noua plina de resurse si va veti da seama cat de pasnici vor fi cei care ne vor descoperi pe noi.Speranta ca doar noi suntem atat de distrusi, egoisti, parsivi etc. este mult prea mica.
Guest SherkaN Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Dar daca in alte colturi de galaxie/Univers, viata poate evolua si fara apa si fara sa fie bazate pe carbon?Corect, eu am dat ex. ala cu apa pt. ca de ala am auzit si stiu concret :P. Em ma gandesc ca pe alte planete exista viata sub forme pe care noi nici nu le putem percepe :)
Random Hero Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Cred ca ar fi ceva gen Avatar numai ca noi am pierde.Ganditi-va cat de "pasnici" ar fi americanii care descopera o planeta noua plina de resurse si va veti da seama cat de pasnici vor fi cei care ne vor descoperi pe noi.Speranta ca doar noi suntem atat de distrusi, egoisti, parsivi etc. este mult prea mica.Poate ca cei care ne vor descoperi (sau care ne-au descoperit deja) au ajuns la un nivel de dezvoltare tehnologica si intelectuala atat de ridicat incat razboiul nu mai face parte din interesele lor. Din pacate, nu putem fi siguri de nimic si ramane acel "poate" peste tot.
Guest stefteo21 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 http://www.realitatea.net/extraterestrii-a...ica_654997.html
Random Hero Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 http://www.realitatea.net/extraterestrii-a...ica_654997.htmlExtraterestrii ar trebui sa existe dar nu ne-au vizitat inca? Mai degraba "Extraterestrii exista dar nu ne-au vizitat inca" sau "Extraterestrii exista, ne-au vizitat deja dar sunt suficient de inteligenti incat sa se ascunda."
jim123 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 daca sunt asa de evoluati incat sa calatoreasca prin spatiu in cautare de "resurse", de ce s-ar obosi cu planeta noastra si nu ar trece la alta mai pustie
Guest pupu92 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Man eu nu prea cred ca daca extraterestri ar veni la noi gata vor sa ne si ucida. Eu cred ca si ei ar fi mirati ca au gasit fiinte in univers si nu near distruge poate chiar neam alia.
jim123 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 si pana la urma am muri. Ce, eu nu vreau sa ne aliam ca pe urma ei sa se procreeze cu femeile noastre. Cred ca si tu n-ai vrea asta
2dor Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 O sa existe putin haos pentru ca multa lume din prostie o sa intre in panica. (asta in cazul in care vin extraterestrii si totul e in regula) - asta ar fi cazul cel mai fericit.
AStoria Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Dovezi solide nu au fost niciodata cum ca ar exista astfel de creaturi nepamantesti . Eu nu cred in mitul extraterestrilor .Cred doar in ceea ce vad . :D Toti spunem ca sunt mai ingeniosi ca noi dar n-am vazut unul macar in viata noastra si deja dam cu presupusul . Cum sa fie ? Razboiul stelelor daca ar veni , probabil ca ai daca ar fi dezvoltati ca noi ar venit cu ganduri pasnice sau rele (spre ex) si noi ca oameni am incerca sa le furam tehnologia si tot la razboi s-ar ajunge .Asa e omul ... o curva pamanteasca .
Random Hero Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Dovezi solide nu au fost niciodata cum ca ar exista astfel de creaturi nepamantesti . Eu nu cred in mitul extraterestrilor .Cred doar in ceea ce vad . :D Toti spunem ca sunt mai ingeniosi ca noi dar n-am vazut unul macar in viata noastra si deja dam cu presupusul .Nu crezi in existenta lor, dar cu dumnezeu cum sta treaba?Religia te invata sa fii mai darnic , mai bun si nu in ultimul rand sa traiesti vesnic fericit si bine . In concluzie religia te invata sa traiesti bine pe cealalta lume , te fereste de cealalta lume de JOS .Nimeni nu stie cand va veni si cum va fi , PUNCT! [doar cel de SUS]
Guest SherkaN Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Oricum daca ne vor gasi ei primii, e de rau , pt. ca asta inseamna ca au avut tehnologia necesara sa ne gaseasca de unde rezulta ca sunt mult mai evoluati , insa exista riscul sa ii gasim noi ... si poate am avea surpriza sa ii gasim urcati in copaci, am vazut ca majoritatea cand spun "extraterestru" se gandesc STRICT la lasere , la tehnologie avansata, la telepatie .... dar v-ati pus intrebarea ca ar putea fi niste lesinati care se mananca`ntre ei de foame ?
Random Hero Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Oricum daca ne vor gasi ei primii, e de rau , pt. ca asta inseamna ca au avut tehnologia necesara sa ne gaseasca de unde rezulta ca sunt mult mai evoluati , insa exista riscul sa ii gasim noi ... si poate am avea surpriza sa ii gasim urcati in copaci, am vazut ca majoritatea cand spun "extraterestru" se gandesc STRICT la lasere , la tehnologie avansata, la telepatie .... dar v-ati pus intrebarea ca ar putea fi niste lesinati care se mananca`ntre ei de foame ?Daca ar fi niste lesinati, ai putea exclude acel "risc" de care vorbesti in cazul in care ii gasim. Am fi mult mai evoluati si le-am tine piept. Dar pot sa nu fie nici super-tehnologizati, nici fomisti: daca e sa gasim noi primii viata extraterestra, probabil vom gasi micro-organisme sau chiar vietati dezvoltate in oceanele altor planete. Prin asta nu exclud faptul ca viata s-a mutat deja pe uscat. Totul e o problema ce tine de timp.
AStoria Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Nu crezi in existenta lor, dar cu dumnezeu cum sta treaba?Cand te loveste o boala la cine te rogi prima oara ? La Romica de la birt ? Romica da-mi putere sa trec si peste asta ? Sa fim seriosi ... toti sunteti pe un forum necredinciosi si parca va vad in fiecare duminica la biserica si ca sa pareti si voi mai duri spuneti ca nu sunteti credinciosi si ca Dumnezeu e doar o ''abureala'' . #-o Superstar , tu in ce crezi ? (ca religie, satana cumva :) ) @ Scuzati de off - topic ( nu m-am putut abtine :D )
Random Hero Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Cand te loveste o boala la cine te rogi prima oara ? La Romica de la birt ? Romica da-mi putere sa trec si peste asta ? Sa fim seriosi ... toti sunteti pe un forum necredinciosi si parca va vad in fiecare duminica la biserica si ca sa pareti si voi mai duri spuneti ca nu sunteti credinciosi si ca Dumnezeu e doar o ''abureala'' . #-o Superstar , tu in ce crezi ? (ca religie, satana cumva :) ) @ Scuzati de off - topic ( nu m-am putut abtine :D )Nu cred in nimic. De ce ai propus ideea ca as crede in diavol? Cand ma loveste o boala nu ma rog, consult un medic, mi se pare destul de logic (as putea sa apelez totusi la vraci, probabil ca m-as vindeca mai repede). De ce as fi necredincios pe forum si credincios in afara, nu este cumva o porunca "sa nu iei numele domnului in desert?" - cred ca ai exemplificat destul de bine porunca prin spusele tale. Doar te-am intrebat de dumnezeu pentru ca ai spus ca nu crezi in extraterestri datorita lipsei unor dovezi solide. Pentru dumnezeu ce dovezi solide ai? Sau aici apare iar replica: "n-am nevoie de dovezi ca sa cred in dumnezeu"?
jim123 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 asa ca veni vorba. nici eu nu cred, aproximativ nesigur..dar nici nu-mi bat joc. Ma gandesc ca este ceva prea complex sau necunoscut si sunt neutrudar cand a murit maicamea, mi-a venit in mine o curiozitate; unde s-a dus? asa ca cateodate imi imaginez ca s-a dus in ceruri si ii ie bine
lamez0r Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 haide sa va zic eu ceva. Nu exista viata extraterestra, iar daca exista se rezuma la 2-3 bacterii care nu vor evolua niciodata. De ce asta? Pentru ca suntem speciali, fie ca acceptati fie ca nu acceptati ideea unui creator. Credeti ca totate conditiile perfecte pentru viata de pe pamant sunt o intamplare a hazardului? Din Nimic se naste Nimic, conditiile de pe pamant au fost special create pentru noi. Nu exista viata in univers in afara noastra.Astia care dati exemple fantoma de planete care au apa si etc, veniti cu exemple ca altfel sunteti penali, sincer. Nu vad de ce s'a postat un filmulet cu Marius la acest post...Mariu e un copil pierdut si da il cunosc personal in caz ca va intrebati.
blk Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 haide sa va zic eu ceva. Nu exista viata extraterestra, iar daca exista se rezuma la 2-3 bacterii care nu vor evolua niciodata. De ce asta? Pentru ca suntem speciali, fie ca acceptati fie ca nu acceptati ideea unui creator. Credeti ca totate conditiile perfecte pentru viata de pe pamant sunt o intamplare a hazardului? Din Nimic se naste Nimic, conditiile de pe pamant au fost special create pentru noi. Nu exista viata in univers in afara noastra. Astia care dati exemple fantoma de planete care au apa si etc, veniti cu exemple ca altfel sunteti penali, sincer. Nu vad de ce s'a postat un filmulet cu Marius la acest post...Mariu e un copil pierdut si da il cunosc personal in caz ca va intrebati. hahahahhaahahhah pro-tip: spatiul e infinit. probabil tu nu poti sa concepi ce inseamna infinit ca alta scuza nu prea exista.
lamez0r Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 prietene, crede'ma ca stiu dimensiunea spatiului. mai bine decat tine probabil. probabilitatea asta mare de a exista viata trebuie sa se bazeze pe ceva. voi o bazati pe numarul mare de corpuri ceresti existente. Daca incepeti sa ganditi asa e clar...
Guest stefteo21 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 hahahahhaahahhah pro-tip: spatiul e infinit. probabil tu nu poti sa concepi ce inseamna infinit ca alta scuza nu prea exista. Ok, eu nu neg existenta altor forme de viata mai mult sau mai putin evoluate, dar explica-mi asta : Stim ca universul a fost creat prin big-bang si ca e foarte mare sau infinit. Big-Bangul sau chestia aia care a fost nu poate fi NIMIC si nu poate fi creata din NIMIC. Wiki ne zice asa Termenul de Big Bang, în general, se referă la ideea că Universul s-a extins de la o singularitate primordială fierbinte şi densă acum aproximativ 13.3 la 13.9 miliarde de ani . Ei acea singularitate primordială fierbinte şi densă a fost ceva care a existat. Cum a luat nastere ? Din nimic ?