Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest corione

Sa vorbim putin despre fairplay...

Recommended Posts

Guest corione
Posted

in seara asta..Nitty ne-a aratat tuturor sau macar a incercat sa ne explice ca numai este ca la inceput...acum multi joaca din ura ptr altii... au ajuns sa se ameninte in real life....sa isi arate smecheria din real life si nu este cazul...incurcam jocul cu cv ce ar trebui sa ne destinda sa uitam ptr un moment de ce se intampla in jurul nostru...:| dar nup..din lac in put ...cum credeti am putea rezolva asta??astept pareri :tiphat:

Posted

Nu stiu despre ce este vorba, dupa cum unii stiu numai intru in Mu, dar sa iti dau un raspuns "per total" Fair Play pe Linkmania S1-S2 lipseste cu desavarsire ! :)

Guest corione
Posted

dau exemplu..s3rj..tine cu orice pret ca nitty sa ia ss...dc? ca a zis adevarul??asta nu tine de lipsa de fair play???nush (acum s3rj ..stii ca nu am nmk cu tn}{ dar nu inteleg de ce te-ai suparat tu...)oricum daca draga nitty ies ss ...mami te asteapta }{ si dia o ale si gg^^

Posted

cum credeti am putea rezolva asta?

Simplu, ignora-l.

Sfat: schimba-ti avatarul si mai lucreaza la scris, parca esti scoasa de pe pitzi.org, fara niciun fel de conotatii jignitoare.

Guest corione
Posted

Simplu, ignora-l.

Sfat: schimba-ti avatarul si mai lucreaza la scris, parca esti scoasa de pe pitzi.org, fara niciun fel de conotatii jignitoare.

sincer nu ma intereseaza ce zic altii despre mine dar ms de sfat ... Parerea mea: Ia-ma asa cum sunt...si daca nu ignora-ma

Posted

in seara asta..Nitty ne-a aratat tuturor sau macar a incercat sa ne explice ca numai este ca la inceput...acum multi joaca din ura ptr altii... au ajuns sa se ameninte in real life....sa isi arate smecheria din real life si nu este cazul...incurcam jocul cu cv ce ar trebui sa ne destinda sa uitam ptr un moment de ce se intampla in jurul nostru...:| dar nup..din lac in put ...cum credeti am putea rezolva asta??astept pareri :tiphat:

Să inchidă serverul `. :->

Guest corione
Posted

nu cred ca e cazul:P ar fi frumos ca atunci cand intram in joc sa uitam putin cine suntem in real life^^ sa numai auzim acele replici ,,bah copile eu sunt respectat in real life nu ca tine" sau ,,mahh daca te prind in localitatea x..te rup" urat! :-?

Guest corione
Posted

corione te iau eu de sotie,sa luptam impotriva batausilor ;)) ii potolesc eu :box:

nu multumesc ...am sot..adica viitor si nu il las pt nimeni:) si chiar si asa daca ma iei de sotie nu rezolvi nimic:P hai sa revenim la discutie ...oricum nitty a luat ss ...asta e regula e regula!

Peace!!!! :tiphat: spor la liniute ! si sa speram ca incet,incet playeri vor spune si eu PEACE!pana atunci spor la rr :cool2:

Ziua de nastere 21 Mai 1994 - la 16 ani viitor sot ? :dooh:

Posted

corione te iau eu de sotie,sa luptam impotriva batausilor ;)) ii potolesc eu :box:

sau invers :))

#Nitty pe langa ca a zis "adevarul" a adus si limbajul ala colorat pentru asta a luat ss nu pentru ca a zis adevarul :-j sau nu.

##Sincer, topic inutil.

Guest corione
Posted

sau invers :))

#Nitty pe langa ca a zis "adevarul" a adus si limbajul ala colorat pentru asta a luat ss nu pentru ca a zis adevarul :-j sau nu.

##Sincer, topic inutil.

poi aici ai dreptate..a gresit...si scz ptr timpul rapit:)

@SUBIECT INCHIS!

Spor la LINIUTE :beer:

Guest iubyelf
Posted

trist. :(

nai ce face? ignorai , vezi ce incepi sa confunzi prea mult jocul cu real life. <_<

Posted

Din cate am observat pe la Plangeri respectivul a luat suspend pt limbaj la adresa serverului si a staff-ului.

PS: Incearca sa fii mai coerent(a) in exprimare daca vrei sa ti se citeasca posturile.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...