Jump to content
Guest cehyfangerrard

De ce e mai portocaliu morcovul decat portocala ?

Recommended Posts

Guest cehyfangerrard
Posted

De ce e mai portocaliu morcovul decat portocala ? :)

Posted

Eu cred ca e vremea sa incetati cu subiectele astea la limita de inteligenta si mai ales la limita de decenta si respect fata de ceilalti colegi utilizatori.

Warn pentru cel care a initiat topicul si warn si pentru toti cei care s-au repezit la facut spam.

Voi inchide si voi sanctiona de acum orice alt topic similar cu intrebari fundamentale si pline de miez.

Din cauza cantitatii diferite de pigment din fiecare? Si cred ca e invers.

Guest cehyfangerrard
Posted

Ba deci, esti indubitabil, irecuperabil, incredibil de ......dus cu pluta.

Ce ati patit ma ca tot deschideti asemenea topicuri ?

Vrei sa-ti zic de ce morcovul e mai portocaliu decat portocala ? Pentru ca nu e ma.

Din cauza cantitatii diferite de pigment din fiecare? Si cred ca e invers.

Chiar e o curiozitate.. du-te si cumpara un morcov si o portocala si vezi care e mai "colorat"

Posted

Esti sigur ca toti morcovii sunt mai portocalii decat o portocala ?

Eu cred ca morcovul este doar putibn mai alb decat o portocala , cum si culoarea pura este numai culoare.

Posted

moama.. zici ca a dat in cap la cineva, asa va comportati

cu ce va afecteaza pe voi topicul asta, si celelalte care au fost, si celelalte care urmeaza ? gosh, pupincuristilor

on: unii morcovi sunt mai portocalii decat portocalele, altii nu, pentru ca ASA A VRUT DOMNUL, can you belive it ? :D

Posted

Eu cred ca e vremea sa incetati cu subiectele astea la limita de inteligenta si mai ales la limita de decenta si respect fata de ceilalti colegi utilizatori.

Voi inchide si voi sanctiona de acum orice alt topic similar cu intrebari fundamentale si pline de miez.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...