Jump to content
alexix

Niolae Guta se transforma in rocker si devine pionierul manelo-rockului

Recommended Posts

Posted

Oare care va fi prima melodie ?

Nu are nici voce ! De exemplu mie imi place motorhead , el o sa cante un rock a la Romania cu aoleli deala ca la el la manele !

Va fi penibil.!!!!

Posted

Eu sunt antimanelist si Guta orice stil de muzica canta tot antipatic mi-ar fi,daca schimba stilul o face pt interesele lui financiare

Posted

unii dintre voi chiar nu va prindeti deloc . Cum sa crezi ca schimba stilul pentru interesul sau financiar :o . Ipotetic vorbind daca ar fi vreun sambure de adevar chiar credeti ca prefera sa schimbe nuntile de barosani unde se arunca zeci de mii de euro cu un eventual apogeu in lumea rockului unde mai mult de 10 mii de euro nu cred ca primesti pentru un concert . Singurul lucru care l-a interesat a fost sa mai fie putin barfit de oameni pentru a ii mai creste "valoarea".Daca nu l-ar baga atata lume in seama ( nu conteaza ca il injuri sau il aclami ) va garantez ca nici o emisiune nu s-ar mai deranja sa il aduca la TV , dar cum asta se cauta de public asta se si primeste . Credeti ca aia de la ProTv se intristeaza cand primesc banii dupa audientele uriase facute de pe urma unui circ penibil ? ii doare asa de tare de stilul cantat de Guta ca nu mai pot nici sa stea pe scaun.... In plus va garantez ca daca ar prezenta vreun documentar despre viata egiptenilor ,par exemple , 90% din cei care ar vedea ar muta apoi pe Otv sa vada ceva mai interesant. Trist dar adevarat ...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...