Jump to content
alexix

Niolae Guta se transforma in rocker si devine pionierul manelo-rockului

Recommended Posts

Guest sereSMILE
Posted

aduce putin cu elton john

=))))

Guest Dunk[sm]
Posted

Nicolae Guta rock? Guta nici nu stie o boaba de engleza, canta manele de cand il stiu, sa-si schimbe genul de muzica acum? :)) . Inseamna ca s-a tampit.

Guest spanky
Posted

Imagine IPB

:lol:

@nu mi-l pot imagina pe Guta cantand rock..mi se pare cam ciudat =)

vaiiiiiiii :rofl2:

hahaha , o sa fie super , Fara Numar hardcore !! =))

Posted

Ahahahaha ce tare e video-ul =))

Si un comment:

zohanalexix (14 minutes ago)

Stie cineva in ce circumstante pot renunta la cetatenia romana?

=))

Guest flkw0w
Posted

De ce se promoveaza tiganii? :|

Toata lumea se uita la telenovele tiganesti si la tot ce e legat de tigani!

Cine se cred? Nu ii mai suport. Plecati departe de tara noastra, ca prea de rahat ne-ati facut.

Posted

http://img51.imageshack.us/img51/5928/protv20100326180051.jpg

http://img231.imageshack.us/img231/8504/protv20100326185245.jpg

no comment :))

Posted

Da` bine ca acum o sa fim luati la misto de rockerii din restul lumii din cauza astuia ...Parca nu era de ajuns prostiile pe care le fac romanii/rromii .

Posted

o meritam din plin , pentru pur si simplul fapt ca ne place sa vorbim si sa facem atata circ.Lor le convine cand ii criticati , injurati etc pentru ca sunt bagati in seama si asta vor ; voi chiar credeti ca se face ala rocker ? asta a fost efectiv pentru a face circ > audienta mare , nu uitati ca pentru audienta astia fac mai mult decat orice...

Posted

Sustin. Guta devine vedeta pentru ca noi(voi) il transformam in asa ceva.

As sterge stirea asta de aici cu totul .

Teveul l-am sters demult din lista preocuparilor mele (cu exceptia celor cateva posturi de stiri).

Nu sunt obligata sa consum gunoaie, oricat de mult s-ar agita gunoaiele alea in jurul meu pentru cele 5 minute de faima...

Posted

Nu am mai ras de ceva vreme.

Abia astept un cover la Iron Maiden - Fear of the dark sau Metallica - Unforgiven.

Hai ca am atins limita penibilului si a prostiei. GG !

Posted

LoL ? :coffee: ...n-are cum , guta o sa fie "Manelar - Cocalar" 4ever =)) ... no chance astea sunt bullshit ..

PS: Hate Guta , Hate Manele vietii ..

Posted

mda..cum schimbam ieri programele , ajung pe Pro Tv.Guta canta cu fisa , el era imbracat in rapper ...fisa se vedea pirat...in fine , penibil ...

@ Nu noi suntem de vina ca s-a ajuns asa , nu il promovez eu sau ala sau ala...oricat de mult il urasc pe Guta..nu pot sa il impiedic sa apara pe un post gen Pro Tv , unde deja tiganii au si propiul lor serial...in fine cand nu or mai aparea la tv , atunci poate poate scapam de ei , lucru pe care nu o sa il vedem vreodata , asa ca obisnuiti-va cu ideea.

Guest vlad_96
Posted

Cum arata =)) si-a dat si mustata jos

Guest smiley_real92
Posted

Asta e un om de tot rasul!nu era de ajuns ca i se zicea tigan manelar..si a stricat o generatie intreaga ..acum se baga sa faca de ras si rock-ul romanesc.

Facem o cheta pentru executarea lu Guta ..alta solutie nu vad. :lol:

ps: pa sistem toata lumeaaaa !! :rofl1:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...