Jump to content
nytro69

Intrebare

Recommended Posts

Posted

Stau in zona militari .. Mai exact complexul apusului capatul lui 336 . Pe 18 va fi greva la metrou iar eu am drumuri in fiecare zi in berceni . Cum as putea ajunge la piata sudului cu R.A.T.B.-ul . multumesc

Posted

nu stiu ce alte autobuze mai trec pe la tine, dar momentan ma gandesc ca pot sa iei 336 pana la universitate, apoi 381 de la fantana si sa mergi cu el pana pe vacaresti si apoi sa iei tramvaiul 34 sau vreun autobuz...

Posted

vaiii...eu la 3 jumate incep antrenamentul ..plec pe la 12 =))) .. dak stiti vreo solutie..mai buna.. Am inteles k de la autogara militari.. trece un tramvai 8 ..si ar fi ceva mai simplu ..mai astept :D Ms lucky

Posted

vaiii...eu la 3 jumate incep antrenamentul ..plec pe la 12 =))) .. dak stiti vreo solutie..mai buna.. Am inteles k de la autogara militari.. trece un tramvai 8 ..si ar fi ceva mai simplu ..mai astept :D Ms lucky

a da, uitasem. iei tramvaiul 8 si mergi pana are statie comuna cu 11. si cu 11 mergi pana pe la big

Posted

intra pe salutbucuresti, dai in dreapta sus la transporturi -> tramvaie, selectezi ce tramvai vrei, vezi traseul exact al fiecaruia si te orientezi singur.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...