Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Fane_Satar

modificare date cont

Recommended Posts

Posted

Am mai facut o cerere cu privire la schimbarea manuala a parolei contului meu spart dar nu am primit raspuns . Solicit schimbarea parolei contului Marros si trimiterea acesteia pe mailul corespunzator. Mentionez ca este un bug la site/server ce nu imi permite modificarea de catre mine a parolei desi eu am facut contul pe acel mail(al meu) .

Posted

Problema ta se include aici. :P

Ce fac daca mi-am uitat parola/email-ul/contul? Cui ma adresez?

Nu stiu ce va faceti, dar ar fi bine sa va stoarceti creierii sa va aduceti aminte, deoarece noi nu va (mai) putem ajuta. Puteti lua acest nu putem ca nu vrem, asta pentru ca au fost destule cazuri in care s-au spart conturi fiind ale altor persoane. Asta s-a intamplat deoarece stia cateva date despre cont, urmand sa i se schimbe mail-ul si respectivul se facea cu un cont. Deocamdata acest aspect ramane neschimbat, nu va mai dam date despre conturile dumneavoastra. Degeaba trimiteti pm-uri unor moderatori/asistenti sau globalul/globalii care se ocupa de sectiunea MU. E contul vostru, e responsabilitatea voastra.

Posted

nu se incadreaza...eu nu pot sa mi schimb parola , imi da eroare ca mailul nu este in baza de date...si daca dau recuperare parola si completez acolo imi trimite datele pe mailul care cica nu e in baza de date...am mai vb cu ija dar a zis ca e un bug si ca nu poate el sa mi schimbe parola...

Posted

eu vreau sa-mi schimb parola pt k am avut si eu un intrus si acum stau 24/24 on de cateva zile ca sa fiu sigur k nu se baga pe cont sa-mi faca vreo minune mai mare. nu pot sa schimb parola pt k imi spune ca intrebarea si raspunsul nu sunt acelea din baza d date... iar la recuperare date nu a mai venit mailu si nici nu cred k o sa mai vina... sau dureaza 5 luni?

ps:nu am fol adresa d yahoo la creare.

Posted

Trimite si tu un pm lui vDragos ... cu toate ca nu cred ca ai sanse sa reusesti ceva ...

daca ar si raspunde...

eu vreau sa-mi schimb parola pt k am avut si eu un intrus si acum stau 24/24 on de cateva zile ca sa fiu sigur k nu se baga pe cont sa-mi faca vreo minune mai mare. nu pot sa schimb parola pt k imi spune ca intrebarea si raspunsul nu sunt acelea din baza d date... iar la recuperare date nu a mai venit mailu si nici nu cred k o sa mai vina... sau dureaza 5 luni?

ps:nu am fol adresa d yahoo la creare.

pai tu nu stii date despre cont dar eu stiu tot ca mailul cu datele mi-l trimite dar nu vrea sa mi l ia la schimbarea parolei...

Posted

mi-a trimis datele despre cont dar acolo vad k nu zicea nik de intrebare si raspuns... oricum mi le-am adus aminte acu sa vad cat dureaza sa-mi trimita mail cu confirmarea schimbarii parolei...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...