Jump to content
bunny

Ce-ai facut azi? :]

Recommended Posts

Posted

#Duminica - M-am trezit , putin mess , plimbare cu bicicleta , am ajuns pe plaja(tot cu bicicleta) , m-am intors , mort , am plecat la fotbal = si mai mort => somn.

#Luni - Trezit , liceu , fotbal , bicicleta.

#Marti - Trezit , liceu si iar acasa(naspa afara)

Posted

absolut nimic, a fost ziua mea libera. all me time. maine intentionez sa dau spaga. miercurea e ziua in care imi place sa dau spaga, e o zi buna pentru a da spaga, nu credeti ?

Posted

1.Trezire.

2.Spalat pe ochi.

2.Mancat cereale.

3.Imbracat.

4.Go scoala.

5.Stat 3 ore.

6.Plecat ultimele 3 ore :D.

7.Go la colegu , o tigara una alta .

8.Home / Food

9.Prin Zona .

10.Prezent la PC in momentul de fata :wacko:

Posted

M-am trezit pe la 7,am facut un dus,am baut o cafea si am pierdut timpul degeaba prin casa pana la 9,la 9 am fost la scoala de soferi sa-mi iau dosarul,am fost si am dat sala si acum frec iar menta degeaba. 8-|

Posted

Hmm, prima zi de liceu, dupa vacanta de Paste. :-? M-am trezit, m-am spalat, am vorbit o ora la telefon in timp ce imi aranjam parul, apoi am plecat spre liceu. Dupa ce am reusit sa-mi conving colegul (si iubitul) sa mergem sa cumparam un pachet de tigari, am plecat prin oras si ne-am intors la ultimele ore. [...boring...] Am intrat pe forum la orele de info, iar in final m-am intors acasa. Acum, forum (again ^_^ ) , muzica si apoi somnic, pana dimineata. :D

Posted

Trezirea

Baut cafea + fumat tigara

Plecat la munca

Muncit

Terminat munca

Ajuns acasa

Mancat

Tatuat

Dormit

CS

10 minute de plimbat cu masina

Acasa

Posted

:( obositoare zi :)) sculat la 8:30 liceu biliard acasa.

Esti Modest :))

Today:

-sculat;

-spalat pe moaca;

-scoala;

-acasa;

-mancat;

-vazut film;

-muzica;

-prezent pe LM momentan :cool2:

Posted

am venit la 6 dim. de la poker , am mancat , m-am culcat , mio sunat telefonu , am plecat la pariuri , am venit, am mancat , m-am culcat , am facut baie si atat pana acuma..

Posted

M-am trezit pe la 7,am facut un dus,am baut o cafea si am pierdut timpul degeaba prin casa pana la 9,la 9 am fost la scoala de soferi sa-mi iau dosarul,am fost si am dat sala si acum frec iar menta degeaba. 8-|

Poate dai peste mine prin copou..cine mai stie? ..EU : trezire-spalat-facultate-job-acasa-mancat-spam pe net- tv - somn

Posted

M`am trezit;pregatirea de dimineata pentru scoala;am mers la scoala;dupa scoala m`am jucat pe PC;am iesit afara cu prietenii vreo 3-4 ore;inapoi la pc

Posted

mam trzit am dat drumu la plazma am mncat am loat ippodu s am plkt l scoala s am vnit aks k am kiulit d la scoala

Nu-mi spune, si pana la scoala ai luat bmw-ul ca te-a sunat taticu pe iphone ca luase el mertzanu, nu?

Guest Xspeed
Posted

incredibil de mult nimic

Posted

trezit, uitat la televizor, spalat, spalat pe dinti, imbracat, plecat la varu, ajuns la varu, stat acolo toata ziua, mancat acolo toata ziua, intors acasa, intrat pe PC, intrat pe linkmania, scris acest post, scris ce am facut azi, incheiat acest post. Amin!

Posted

mam trzit am dat drumu la plazma am mncat am loat ippodu s am plkt l scoala s am vnit aks k am kiulit d la scoala

#-o #-o #-o

Azi?Pai...trezit,spalat,mancat,plecat la munca,intors,spalat,mancat,lucrat,culcat.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...