RyLa Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Argintul 925 nu e fals. Cat despre aia cu parul de unde vrea?Vrea cumva pubian? ))))) La asta ma gandeam si eu :> ii dau si de la subrat :> macar sa fiu platit ca mi lene sa mil iau singur si imi suport mirosu
slabaNu^ Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 In ce catun traiesti frate de exista o frizerie "cea mai cunoscuta unde se tund toti" ? Ba din pacate nu-i catun ... Dar na, tre sa fie si prosti ca tine. Cum unii merg doar in mall la cumparaturi (haine), asa aici exista frizerie de care stie toata lumea. @ btw, am descarcat pozele si le-am intors, is niste prostii afisele alea, asa aveam si noi in oras pe o gramda de pereti, scris cu creta tot felu de chestii de-astea.
Random Hero Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 o nu...am creat un monstru. uitati ca am pus acea poza. nu are legatura cu subiectul. acele afise imi provoaca un sentiment de neliniste. parca sunt scrise de un individ imbracat intr-un palton maroniu, murdar si putin rupt, ce poarta manusi cu degetele taiate care sta la coltul strazii si urla, "vine sata*a sa va ia noptierele". sunt curios sa aud ce are de spus un psiholog despre acele mesaje, dar in special despre felul in care sunt concepute. exista pe linkmania asa ceva ? desi nu exclud posibilitatea ca acele mesaje sa fie facute la bascalie iar noi sa le analizam ca niste filozofi indobitociti. A mai aparut unul dar n-am avut timp sa il fotografiez. Era legat de construirea intentionata a unor blocuri ce se vor darama la cutremure, alta "frauda imobiliara".
Herrnam Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Ba din pacate nu-i catun ... Dar na, tre sa fie si prosti ca tine. Cum unii merg doar in mall la cumparaturi (haine), asa aici exista frizerie de care stie toata lumea.:rofl2: tu te faci singur din vorbe Daca imi compari mie mall-ul dintr-un oras cu frizeria din satul tau ( ai zis ca nu-i catun, deci sat e sigur ) e clar... fiindca la nivel de oras exista cateva centre cunoscute de toti gen : Mall; Spital; Universitate etc., iar la nivel de sat : Crasma; Magazin universal; Dispensar si implicit frizerie. :rofl1:
eseeet Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 :rofl2: tu te faci singur din vorbe Daca imi compari mie mall-ul dintr-un oras cu frizeria din satul tau ( ai zis ca nu-i catun, deci sat e sigur ) e clar... fiindca la nivel de oras exista cateva centre cunoscute de toti gen : Mall; Spital; Universitate etc., iar la nivel de sat : Crasma; Magazin universal; Dispensar si implicit frizerie. :rofl1:te faci de ras singur De ce va e frica de toate alea? Inteleg ca nu puteti sa vedeti un film de groaza pana la sfarsit,dar chiar asa sa vezi o foaie cu Cumpar par si sa iti fie frica,dar ce am ajuns? A inceput sa ne fie de frica sa intram pe forum ca luam warn,a inceput sa ne fie frica daca ne zice cineva pe internet ca ne gaseste si ne omoara ceea ce nu este posibil..Daca ar fi oameni ciudati mai bine ar sta in umbra decat sa puna panouri cu Cumpar Par..dar ganditiva,ce sa faca cu parul? In plus adresele pe care le scriu aia pe afise nu sunt valide,si daca e unul valid duceti-va la acea adresa si vedeti ca propietarul nu are habar despre ce e vorba.
Heini Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 :rofl2: tu te faci singur din vorbe Daca imi compari mie mall-ul dintr-un oras cu frizeria din satul tau ( ai zis ca nu-i catun, deci sat e sigur ) e clar... fiindca la nivel de oras exista cateva centre cunoscute de toti gen : Mall; Spital; Universitate etc., iar la nivel de sat : Crasma; Magazin universal; Dispensar si implicit frizerie. :rofl1: bai mor de ras
logs Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 o nu...am creat un monstru. uitati ca am pus acea poza. nu are legatura cu subiectul.acele afise imi provoaca un sentiment de neliniste. parca sunt scrise de un individ imbracat intr-un palton maroniu, murdar si putin rupt, ce poarta manusi cu degetele taiate care sta la coltul strazii si urla, "vine sata*a sa va ia noptierele". sunt curios sa aud ce are de spus un psiholog despre acele mesaje, dar in special despre felul in care sunt concepute. exista pe linkmania asa ceva ?desi nu exclud posibilitatea ca acele mesaje sa fie facute la bascalie iar noi sa le analizam ca niste filozofi indobitociti.E destul de adevarat ca topicul e lipsit de consistenta. De unde si numarul mare de devianti care au fost sanctionati deja.Acum sa raspund on-topic cat de cat (desi nu ma intereseaza foarte tare subiectul, dar vad ca ai solicitat pareri ... avizate :P).Comportamentele de tip extravagant - cei care propovaduiesc diverse mesaje revolutionare la coltul strazii sau fac afise sau protesteaza in diverse modalitati ... bizare - pot sa apartina unei tulburari de tip delirant. Nu e o regula, speculez pe niste baze generale, fara sa am detalii despre situatia cazului observat de tine.Tulburarea de tip delirant apare de obicei in psihoze sau schizofrenie, diagnosticul diferential facandu-se pe tipul de delir (daca e sistematizat sau nu) si pe celelalte simptome legate de manifestarea lui. La modul general, delirul se refera la o convingere totala a persoanei in ceva, convingere care nu poate fi combatuta cu argumente logice si care nu cedeaza in ciuda evidentelor. Individul in cauza crede total in ideile lui chiar daca ele sunt combatute sau chiar daca nu este crezut de absolut nimeni. Un delir sistematizat (des intalnit in formele de paranoia) aduce persoana in situatia in care isi traieste si isi construieste viata in jurul ideii care il obsedeaza. Orice detaliu din realitate este rescris prin prisma ideii delirante. Delirul nesistematizat este mai confuz, generat de stimulii sau situatiile din realitate si deseori extrem de bizar (de exemplu ca individul are implantati electrozi extrateresti in cap sau ca este rege al ... Braziliei si informator principal al colonistilor planetei Terra). El apare mai des in tulburarile de tip schizofren.Natura mesajelor din pozele tale aduce mai mult a delir non-bizar (pentru ca ideile sunt ancorate in multe aspecte ce se regasesc in realitate) si respecta aceleasi tematici (deci pare a fi sistematizat). Posibil ca autorul lor sa fie o persoana cu o tulburare deliranta paranoica in care se impletesc calamitati distructive de tip cutremur (posibil ca omul sa fi trait o trauma legata de pierderea locuintei si sa fie acum homeless) si de hotie (iarasi ar putea fi legata de conditiile in care a ajuns pe strada).Retine, astea sunt inferente la marginea speculativului - din putinele date avute la dispozitie.
- The Doctor - Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Hah, jocuri de cuvinte, dar e suficient sa citesti masonerie, turnuri gemene etc... e deep faza... dar putini ar reusi sa descifreze ce scrie aici. Turnuri gemene....ce ti se pare asa de ciudat? Nu ai mai vazut 2(sau mai multe) blocuri de 10 etaje unul langa altul care sa fie identice? Daca vrei, iti fac maine poza si ti-o trimit. Sau tu chiar stai in catun? ehhhh asa e cand nu ai ce face ,citesti toate prostiile de pe pereti Acele mesaje au fost puse ca sa fie citite de lume. Trebuie sa aiba o legatura cu ceva / cineva. Argintul 925 nu e fals. Acolo scrie argint 925 la mie. Dovedeste ca nu e fals. Defapt, incepe prin a intelege mesajul afiselor, sau mai degraba a continutului.
Herrnam Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 te faci de ras singur bai slabane ai sustinatori :rofl2: eseet e ca un vanghelie in psd
S.Razvan Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Retine, astea sunt inferente la marginea speculativului - din putinele date avute la dispozitie.da, un simplu..."E NEBUN !!!" era de ajuns. dar a fost interesant post-ul. mult mai interesant decat discutia despre frizeria si parul celor care au postat pe aici... :crazy: ma gandesc ca un om al strazilor nu prea face asemenea legaturi "fraude de asigurari".ar fi interesant sa stea cineva la panda si sa descopere ca mircea badea in timpu sau liber pune afisele astea.
RyLa Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Acele mesaje au fost puse ca sa fie citite de lume. Trebuie sa aiba o legatura cu ceva / cineva.Hai sa citim mesajele de pe peretii din WC-urile publice ca si alea sunt la vederea celor ce trec pe acolo "Tebuie sa aiba o legatura cu ceva / cineva "