Bachu$ Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 deci am opt galbena sd increase dala pe armuri, problema e urmatoatea:ori ca am pe 1 singur optiunea respectiva ori ca am pe toate, sd e marit cam cu 2 k, si nu inteleg de ce...rezolvare?raspuns careva? :-??
Bachu$ Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 s2 asta e un mare mister vad :)) nimeni nu are un raspuns?
iar am luat suspend Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 probabil ca cei care stiu prefera sa tina pentru ei acest "mister" :) nu de alta, dar deja la full stats incep sa faca diferentele intre charuri, seturile si optiunile care le au pe ele. nu numai tactica de joc :)
Guest Tsu^_^pui Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 deci am opt galbena sd increase dala pe armuri, problema e urmatoatea:ori ca am pe 1 singur optiunea respectiva ori ca am pe toate, sd e marit cam cu 2 k, si nu inteleg de ce...rezolvare?raspuns careva? :-??daca nu este nicio diferenta intre n iteme cu sd si un item cu sd, atunci pastreaza doar un item cu sd si restu pune alta optiune.
Bachu$ Posted March 15, 2010 Author Posted March 15, 2010 daca nu este nicio diferenta intre n iteme cu sd si un item cu sd, atunci pastreaza doar un item cu sd si restu pune alta optiune.asta ar fi rezolvarea logica, dar teoretic trebuia sa se acumuleze sd-urile cum se acumuleaza dd, dsr, etc...
Guest Combinator Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 teoretic ar trebui .astept si eu cu interes un raspuns din partea staff-ului, un pic detaliat daca se poate. sa ne zica cu SD asta si daca la DD , DSR si ce mai e acolo este 3% sau doar sunt 3 puncte .
iar am luat suspend Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 am intrebat si eu, da nu e timp pentru teste. poate cand o sa aiba timp o sa ne raspunda.
Guest ares_enjoy Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 este 3% oameni buni si poate ajunge maxim la 7% cu reffine stone
Bachu$ Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 este 3% oameni buni si poate ajunge maxim la 7% cu reffine stonevezi sa nu... este 3 si ajunge la max 5 #-o
Fane_Satar Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 daca dd e 7%=> sm cu set lk dd + optiune + mana shild = IMBA :D
Guest ares_enjoy Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 vezi sa nu... este 3 si ajunge la max 5 #-oeste 7% si iti pariez tot ce ai tu pe contul tau oricum mi`ar trebuii cateva iteme de pe acol :Pti`am trimis si un link pe PM
Bachu$ Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 este 7% si iti pariez tot ce ai tu pe contul tau oricum mi`ar trebuii cateva iteme de pe acol :Pti`am trimis si un link pe PMomule eu am pe armuri pe tot setul adica sd increse rate a fost 3 leam facut de 5 si nu mai mergezice ca e maximiti arat daca vrei dami pm.. :-j
Desire Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 este 7% si iti pariez tot ce ai tu pe contul tau oricum mi`ar trebuii cateva iteme de pe acol :Pti`am trimis si un link pe PMnu e procentaj e doar cat scrie acolo, 3, 5, 7, etc...cu procentaj e abia de la s3.
Guest ares_enjoy Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 omule eu am pe armuri pe tot setul adica sd increse rate a fost 3 leam facut de 5 si nu mai mergezice ca e maximiti arat daca vrei dami pm.. :-jatunci nu vorbim de acelasi lucru omule... tu imi zici de Sd inc rate.. dar eu vorbesc de Damege decrease..iti arat scutul :) am dd 7 pe el iar tu Desire ce zici..sa`r putea sa fie un strop de adevar acol :) si eu am luat Guidu`ul de pe s3-s4 :) :tiphat:
Bachu$ Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 atunci nu vorbim de acelasi lucru omule... tu imi zici de Sd inc rate.. dar eu vorbesc de Damege decrease..iti arat scutul :) am dd 7 pe el iar tu Desire ce zici..sa`r putea sa fie un strop de adevar acol :) si eu am luat Guidu`ul de pe s3-s4 :) :tiphat:topicul e facut cu referire EXACTA la SD increse rate ce treaba are DD aici #-o
[idLe]-=DennyS=- Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 topicul e facut cu referire EXACTA la SD increse rate ce treaba are DD aici #-oFiecare cu ce`l doare . Sd ala se ia in cosiderare prin procentaju care il ai , ai 2k sd pentru ca ai % din cat ai tu .... e destul de clar
Bachu$ Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 -=DennyS=-' date='Mar 18 2010, 13:42' post='4885554']Fiecare cu ce`l doare . Sd ala se ia in cosiderare prin procentaju care il ai , ai 2k sd pentru ca ai % din cat ai tu .... e destul de clartocmai ca nu e clar...cu 1 item am 2 k sd si cu 4 iteme am tot 2 k sd capisci? :-j
Guest Combinator Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 atunci nu vorbim de acelasi lucru omule... tu imi zici de Sd inc rate.. dar eu vorbesc de Damege decrease..iti arat scutul :) am dd 7 pe el iar tu Desire ce zici..sa`r putea sa fie un strop de adevar acol :) si eu am luat Guidu`ul de pe s3-s4 :) :tiphat:nebunel,aici este SEASON 2 , difera fatza de S3 si S4 . Sa zicem ca sunt un cunoscator (nici nu ma laud :)) ) si nu am pus intrebarea asta ca sa ma aflu in treaba, de aceea ceream un raspuns direct din partea staff-ului (cred ca nici ei nu stiu ) . Daca ar fi DD decrease 7% maxim,aduna cu 4% de pe item si inmulteste cu 6 (5 iteme + scut) mai pune 2 inele cu 4% fiecare si ajungi la 74% DD pe tot setul . Te intreb,esti sigur ca functioneaza asa cum zici tu ?Eu cred ca mi-am dat raspunsul singur,nu mai am nevoie de raspuns din partea staff-ului ,e pe puncte nu pe procentaj . Am sa vad DD de 74% pe server cand se va baga S3.. Hai ca v-am invatat si mu :D@La tine Bachus e alta mancare de peste ,cu SD ratio nu cunosc,nu ma bag..dar e cam aiurea sa iei 2k de la un item si de la 4-5 sa iei tot atat...