marius_truckerfan Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 http://beta1.linkmania.ro/forums/Asa o sa arate forumul ?
Phyxyon Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Super noul forum , fără boţi cred , când se face tranziţia?
IceMan Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 toate astea sunt scrise la anunturi importante .. luati si cititi, nu repet si aici
pitikoo Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 nu poti sa pui reclamele si acolo .. sa vedem cum o sa arate ?
Guest Xspeed Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Eu cred ca este cam ingrijoratoare situatia fiindca pe zi ce trece apar tot mai multi utilizatori inscrisi in ultimele 10 minute care dau niste comentarii irelevante si copilaresti si spameaza tot ce prind. Da sunt de acord ca si eu mai comentez de multe ori pe langa subiect cand n-am chef, dar totusi... esti un rupt scuza-mi opinia smile.gif da asa e nu e linkmania nucleu' prostiei, e pur si simplu normalitatea zilnica cam asa arata tanara romanie Linkmania printr-o criza? =)) +1, niciodata in criza de pupin-curisti
Raul Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Versiunea pe care se va face trecerea de IPB e destul de "veche" in sensul ca eu frecventez forumuri externe care o au implementata de aproximativ 7-8 luni deja.
2dor Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 tu vezi ca mai ai de pupat condoru` daca vrei sa te faca si moderator ,asa ca spor in continuare ca ai inceput cu bine !Nu zau. Daca pur si simplu nu am vrut sa zic de adminii de la cs (acolo am inteles ca roieste prostia la nivel inalt) sau de moderatorul de la funmania , asta inseamna ca sunt pupincurist ? Ar fi cazul sa mai studiezi oameni pe care vrei sa ii acuzi de ceva, nu de alta dar cei care nu sunt pupincuristi de tine o sa rada.nu poti sa pui reclamele si acolo .. sa vedem cum o sa arate ?E un topic la Anunturi , vezi acolo ce si cum.
IceMan Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Versiunea pe care se va face trecerea de IPB e destul de "veche" in sensul ca eu frecventez forumuri externe care o au implementata de aproximativ 7-8 luni deja.nu e deloc veche, e chiar ultima versiune aparuta (nu este alta mai noua), mai documenteaza-te
lixandra Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Si ONG-urile poa' sa ia bani din sponsorizari (care le primesti ca sa faci reclama), asta nu inseamna ca esti salariatul lor. In schimb, ceea ce spui tu are ceva sens, in sensul ca unii, de la Mu sau de unde-ai zis tu p'acolo, probabil inca se scuza cu vechea replica "nu suntem platiti"Nici nu inteleg de ce ai dat ca exemplu ONG-ul, cu "sponsorizari". Crezi ca "salariul" e problema? Conteaza ca ia bani si atat. Oricum, astfel de discutii sunt total indiferente fata de moderatori (tot ca ei fac), sunt obisnuita -_-.
LuckyShot Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 http://beta1.linkmania.ro/forums/acum va arata ca orice alt forum obisnuit de pe lumea asta :( plus ca e cam rece. pacat.
2dor Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Am uitat sa precizez ca tema nu va ramane aceea ce o vedeti, aceea este default, vor fi la dispozitie mai multe teme pe care le veti putea utiliza: cea default ce o vedeti aucm acolo, una orange cum este aceasta (adaptat la acea versiune) si una black. acum va arata ca orice alt forum obisnuit de pe lumea asta :( plus ca e cam rece. pacat.Putina documentare. De la criza linkmaniei ati ajuns la noua versiune a forumului cu discutiile.
- The Doctor - Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 acum va arata ca orice alt forum obisnuit de pe lumea asta :( plus ca e cam rece. pacat.Sunt de aceeasi parere cu tine. Primul exemplu care mi-a venit in minte e forumul MH. Dar sunt multe altele care arata la fel.Pacat.
Guest LoLz0o0r Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 http://beta1.linkmania.ro/forums/E frumos forumu pacat ca m`am obisnuit cu asta :-s
Random Hero Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Sunt de aceeasi parere cu tine. Primul exemplu care mi-a venit in minte e forumul MH. Dar sunt multe altele care arata la fel.Pacat.O sa fie un skin cu aceleasi culori care sunt aici, stop whining.
IceMan Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 omg v-am dat mura-n gura ce sa cititi si voi inca veniti cu reply-uri pe langa subiectva rog, daca nu va obositi sa cititi, nu mai postati ..
Random Hero Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Ca sa ma leg de primul post din topic, uitati si voi la ce s-a ajuns:Ce sa fac cu prietenul meu?De ce cateodata ninge si alta data ploua?De ce e cerul albastru?De ce e mai portocaliu morcovul decat portocala?De ce este focul cald?Ce este o paparuda?Unde-mi pot repara ceasul cu cuc?Va place sa pescuiti?Ce sa fac? Mama vrea sa ma satisfaca
logs Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Inteleg ca micul tortionar are un razboi de dus, din moment ce se agita atat de mult.Nu inteleg cu cine si de ce ...Imi pare rau pentru multimea de subiecte inchise de pe prima pagina de la Discutii dar n-am ce sa fac.Astia suntem, atata putem, asa aratam.Desi eu nu mi-am pierdut speranta ca se poate mult mai bine.