Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

BobMarley

bufurile de elfa...

Recommended Posts

Posted

Eu spun ca ar fi corect ca bufurile sa fie mai longevive :)) nu tiu cat tin dar mai ales cel de dmg tine foarte putin eu propun sa se faca maxim 10 minute in felul asta ma pot si eu duce un bc un ds un cc la un pk linistit :)

daca ma duc la pk si tine 1 minute ii dau una si restul mi le iau :)) (si ma oftic):))

Posted

exista regulament pentru pk pe spot

regulile sunt facut pentru a fi incalcate :))

eu tot nu sunt de acord cu asta...dar in fine nu este decizia mea!

Posted

Eu spun ca ar fi corect ca bufurile sa fie mai longevive :)) nu tiu cat tin dar mai ales cel de dmg tine foarte putin eu propun sa se faca maxim 10 minute in felul asta ma pot si eu duce un bc un ds un cc la un pk linistit :)

daca ma duc la pk si tine 1 minute ii dau una si restul mi le iau :)) (si ma oftic):))

exact pt ds / bc / cc vrei u buff ? :))) in primu rand ti-ar trebuii buff de 15 minute .. e de ajuns sa fac pk cu buff de un minut ..

numai sugestii de top aveti in voi #-o

Posted

asta ne mai trebuie sa tina buff'ul 10 min..nu este de ajuns ca multi vin cu buff si fac pk pe spot.

se face pk pe spot si cu buff de 1minut, vine elfa pana la spot :D

Posted

se face pk pe spot si cu buff de 1minut, vine elfa pana la spot :D

Uiteti raspunsul ! :))

Si pe sv sunt si cei care au rr uri putine daca te mai duci ds/bc/cc unde mai fac ei lv ?

Aiurea ideea ! Contra ! #-o

Posted

daca tot vreti buff pe termen mai indelungat, dati click pe "Elf Soldier", e mai mic buffu dar tine mai mult

Posted

e buna asta :D

Pro

Guest CeausescuPresedinte
Posted

cel mai bine ar fi sa dureze 2 luni bufu :D

contra idee proasta :bananadance2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...