Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

iar am luat suspend

PK clear

Suma de 30 de mil zen este cam mare pentru /pkclear  

104 members have voted

1. 1. esti de acord sa se micsoreze suma de 30mil zen pentru pkclear?

• da, sunt de acord
      46
    • nu, nu sunt de acord
      52
    • imi e indiferent
      9

Recommended Posts

Posted

nu de prost mah poney prost.....de "ceva" sa ma treci strada

e bine asa cum e cu toate ca ar fi si mai bn sa poti sa scapi omorand monstrii

daca ma apuc sa'mi bat palaria de tine ai sa zici ca's nesimtit. incearca sa'ti vezi de lungu nasului sa nu cumva sa te impiedici si sa cazi cu el intr'o gaura de fund. :D

cea mai proasta idee #-o

iti vin pe banda astea? :pumn:

da. ai si tu vreun char de 2 rr'uri pe care'ti iei pk cumva?

Posted

de mult am zis ca o sa se ajunga un server de "taici",toata lumea se bate cu mana in piept ca e server PVP dom`le,uite ai voie sa faci si PK daca ai bani #-o . PRO pentru ieftinirea PK clear`ului,"e PVP dom`le "

Posted

Si daca tu esti phono si pica de pe tine ringul anubis ce zici? :)

Iar incepeti sa va plangeti ca pe S1 ca am pierdut X sau Y.

Contra sugestiei!

+1 pt asta

Posted

nimeni n`a zis sa poti omora mai multi,ci doar sa coste mai putin PK clear,e o diferenta #-o

stiu pentru ce este topicul asta facut...dar daca este vb sa pierzi iteme de pe tn atunci clar contra

si asha stai o gramada de timp sa faci un set bun...si sa vina cnv sa iti de-a pk sa il pierzi...e cam aiurea nu crezi?

Posted

dupa ce ca nu pot sa stau cu un prieten de vorba in devias la iesire ca tre sa vina "vedetele" mai putin mintoase dar cu multe rr sa faca pk....hai sa le dam frau liber sa nu mai iasa nimeni din oras , ca de ...e ieftin pk clear

Posted

dupa ce ca nu pot sa stau cu un prieten de vorba in devias la iesire ca tre sa vina "vedetele" mai putin mintoase dar cu multe rr sa faca pk....hai sa le dam frau liber sa nu mai iasa nimeni din oras , ca de ...e ieftin pk clear

voi astia care zic "contra" si care zic ca nu-i server pvp (player versus player) sau care nu dau nici o explicatie relevanta si de frica sau invidie zic 10000000 ,chiar nu va plac serverele cu putina concurentza? doar o intrebare..... voi pierdeti zilele si noptile doar sa cresteti degeaba? si la full stingeti pc/laptop si asteptati rr db?

@ on pro sugestia, ar trebui 10 mil !!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...