Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

iar am luat suspend

PK clear

Suma de 30 de mil zen este cam mare pentru /pkclear  

104 members have voted

1. 1. esti de acord sa se micsoreze suma de 30mil zen pentru pkclear?

• da, sunt de acord
      46
    • nu, nu sunt de acord
      52
    • imi e indiferent
      9

Recommended Posts

Posted

cel mai bine ar fi sa se faca la 100 milioane, k asa poate unii se mai potolesc sanu mai faca pk aiurea

sa nu exageram 100 mil e foarte mult pai sunt multi pici care fac pk se fac phono si nau ze de scapat ce fac? ca phono nu omoara mobi nare alta sansa decat sa se plimbe si sa cerseasca zen :)) sau sa stea 3 ore in game connectat fara sa faca nik decat sa se plimbe..

Posted

sa nu exageram 100 mil e foarte mult pai sunt multi pici care fac pk se fac phono si nau ze de scapat ce fac? ca phono nu omoara mobi nare alta sansa decat sa se plimbe si sa cerseasca zen :)) sau sa stea 3 ore in game connectat fara sa faca nik decat sa se plimbe..

Scăpau aşa cum se scăpa şi pe 97D, atunci când nu era implementat pk clear. Stai on, omori mobi prin hărţi mai uşoare, etc. Modalităţi sunt.

Posted

pai da dar aici pe s2 nu poti sa omori mobi daca esti phono sa zicem ca te faci phono si nai zen de scapat de phono ce faci? stai 3 ore si te plimbi? ori meri si cersesti zen ca sa scapi de phono .. 100 milioane mult :)

Posted

Well, scuze, nu ştiam că nu poţi să omori mobi pe S2 dacă eşti phono. Şi în condiţiile astea 100 mil zen, într-adevăr, este o sumă cam mare.

Posted

Si daca tu esti phono si pica de pe tine ringul anubis ce zici? :)

Iar incepeti sa va plangeti ca pe S1 ca am pierdut X sau Y.

Contra sugestiei!

contra carei sugestii?

Scăpau aşa cum se scăpa şi pe 97D, atunci când nu era implementat pk clear. Stai on, omori mobi prin hărţi mai uşoare, etc. Modalităţi sunt.

pe dinafara ca de obicei, dar imi place ca scrii corect gramatical si cu diacritice

Posted

daca ai si argumenta ar fi perfect

Se referea la sugestia ta iniţială, de micşorare a costului pentru pk clear, şi la:

ar fi bine ca aia care sunt phono sa poata fi omorati , sa poata sa omoare mobi si sa cada ceva de pe ei cand ia bataie...

Guest Sadi022002
Posted

30 mil este ok , dar cea mai buna sugestie ar fii cea in care sa poti scapa de phono trgand

Posted

macar sa cada lucruri mai putin importante cand esti phono si esti omorat...oricum aia mici se fac phono mai des decat aia mari , pentru ca se cearta pe spoturi in devias :))

Posted

hmm, eu zic ca e bine 30 de mil, nu e nicio problema cu asta, dar se poate rezolva ca cei phono sa poata da in mobi?

De exemplu stateam pe spot in arena, erau cu mine in party cativa, la rrurile mele, tin greu spotu mutant, si mobi dadeau in ei, si mureau la greu. cand am vaz asta am incercat si eu sa faca asa sa nu piarda exp, si am dat in 2 ca sa moara, ca li se reincarca viatza, si nu pierd exp. Da din greseala am dat si in al 3lea si mam facut phono, n`avem zen:| aproape am pierdut spotu'.... se poate rezolva?

Posted

uh,am eu o idee,scoateti pkclear. pe 97 aveati asa ceva ? ma duc in k7 sa strang pt. bc si se trezeste 1 frustrat sa-mi dea pk.

Guest biili
Posted

30 mil este ok , dar cea mai buna sugestie ar fii cea in care sa poti scapa de phono trgand

ar fi o idee si asta daca sa se micsoreze costul nu sunteti deacord macar sa scapam tragand.

Posted

Si daca tu esti phono si pica de pe tine ringul anubis ce zici? :)

Iar incepeti sa va plangeti ca pe S1 ca am pierdut X sau Y.

Contra sugestiei!

Avand in vedere ca este BUG la PK si Dragos a fost obligat sa puna maxPK la 3 asta transforma serverul intr-un fel mai putin PVP avand in vedere si suma mare de PkClear.

Pe S1 - 100 PK = 30 mil

Pe S2 - 3 PK = 30 mil

---------------------------

hai sa echilibram putin relatia asta daca totusi inca nu este rezolvare la BUG`ul de PK

:tiphat:

Guest CeausescuPresedinte
Posted

cea mai proasta idee #-o

iti vin pe banda astea? :pumn:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...