Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

iar am luat suspend

PK clear

Suma de 30 de mil zen este cam mare pentru /pkclear  

104 members have voted

1. 1. esti de acord sa se micsoreze suma de 30mil zen pentru pkclear?

• da, sunt de acord
      46
    • nu, nu sunt de acord
      52
    • imi e indiferent
      9

Recommended Posts

Posted

so, 30 de mil zen mi se pare o suma cam mare pentru pkclear. o sugestie ar fi sa se micsoreze suma la 10-15 mil maxim. (daca s-ar micsora la 1 mil nu m-ar deranja)

deja e un lux sa-ti poti scapa charul de phono pe linkmania. asta transforma serverul dintr-un server pvp intr-unul non pvp. (parerea mea)

macar de s-ar putea scapa de phono omorand mobii tot ar fi bine.

Posted

Cand te loghezi pe server ce scrie acolo? Iti zic eu: MuLinkmania[NonPvp]

suma pentru pk clear este prea mica dupa parerea mea; eu propun ca aceasta taxa sa se mareasca la 100m

Posted

Nu sunt deacord , facem in felul urmator se micosreaza suma de pk clear dar sa nu se mai dea pk in kalime ce zici ? ....

Chiar ar fi o ideie buna marirea sumei de pkclear ca sa nu le mai arda de pk la "unii" ,NU ?

Posted

se pare ca voi nu stiti notiunea de PvP. ce treaba are pk-ul din kalima pentru procurarea spoturilor cu PvP-ul? in kalima dai pk odata la 2-3 saptamani si in unele cazuri 3-6 luni (in cazul in care stii sa ai grija de spotul tau)

ma amuza felul vostru de a gandi.

@rog pe cei care voteaza sa si argumenteze intr-un reply de ce vor sau nu marirea/microsarea taxei de pk

Posted

asta transforma serverul dintr-un server pvp intr-unul non pvp. (parerea mea)

Serverul Mu linkmania este non pvp; m-am gandit sa-ti fac un desen ca sa pricepi, dar mi-ar fi luat prea mult timp asa ca am facut un print care poate o sa te frapeze:Imagine IPB

Posted

deja e un lux sa-ti poti scapa charul de phono pe linkmania. asta transforma serverul dintr-un server pvp intr-unul non pvp. (parerea mea)

true :)

da, sunt de acord.

Guest biili
Posted

DA e ok ideea e chiar mult... sau macar sa se puna limita la pk mai mare daca nu se micsoreaza costul unuiclear

Pro

Posted

Cand te loghezi pe server ce scrie acolo? Iti zic eu: MuLinkmania[NonPvp]

suma pentru pk clear este prea mica dupa parerea mea; eu propun ca aceasta taxa sa se mareasca la 100m

Nu sunt deacord , facem in felul urmator se micosreaza suma de pk clear dar sa nu se mai dea pk in kalime ce zici ? ....

Chiar ar fi o ideie buna marirea sumei de pkclear ca sa nu le mai arda de pk la "unii" ,NU ?

e prea mica suma cum e ea acum.. vine unu , iti da pk de 3-6 ori , vine altu` ( un prieten de al lui) da si ala 3-6 pk .... si nu ii poti posta pt nesimtire pe nici unu` pt 6 pk`s. eu sunt chiar pentru marirea sumei de clear.

Posted

e prea mica suma cum e ea acum.. vine unu , iti da pk de 3-6 ori , vine altu` ( un prieten de al lui) da si ala 3-6 pk .... si nu ii poti posta pt nesimtire pe nici unu` pt 6 pk`s. eu sunt chiar pentru marirea sumei de clear.

nu e nesimtire ,doar ca voi din jocul asta faceti mario, ce pierzi la un pk? exp?, nu cred, daca jucai altceva sa pierzi exp/iteme la pvp cum era? prea va plangeti la un amarat de pk

Posted

Serverul Mu linkmania este non pvp; m-am gandit sa-ti fac un desen ca sa pricepi, dar mi-ar fi luat prea mult timp asa ca am facut un print care poate o sa te frapeze:Imagine IPB

pentru cunostinta ta generala, un server de mu non pvp este ala unde chiar daca apesi tasta Ctrl, nu se intampla nimic. ce mi-ai ilustrat tu in imaginea aia e doar un text omis de vdragosh. probabil ca o sa il corecteze cand o sa aiba timp.

ia de aici si documenteaza-te sa vezi ce inseamna pvp/pking http://en.wikipedia.org/wiki/Player_versus_player

Posted

zi-le dane

de acord cu micsorarea , daca sar putea chiar sa se dea pkclear gratis , sau cum spunea cineva mai sus macar sa scapam de phono omorand mobi .. deja multi au inceput sa vanda iteme pe zen , zenul fiind mai luxox decat jwlele .

ar fi bine sa se faca macar cum era pe s1.

:tiphat:

Posted

Aiurea ideea ! Cei care au multe rr si dau pk de dragul pk ului,voi vreti sa ii ajutati sa dea pk pana iese playerul din joc ? =))

Boom tu esti full sau aproape full dupa ce te faci full stai si faci pk de dragul pk ului ! Zi ca nui asa ? :))

Contra ! Mai bine se mareste suma la 100 mil asa nu se mai da PK aiurea ! Decat daca este negesar !

In tarkul de bk mi am luat eu pk de vro 100 de ori ca erea in zeni omu ! :))

Cati playeri mici o sa se lase de linka daca bagati regula asta ? Sau o sa fuga speriati cand merg pe hartii :)) =))

Posted

Si daca tu esti phono si pica de pe tine ringul anubis ce zici? :)

Iar incepeti sa va plangeti ca pe S1 ca am pierdut X sau Y.

Contra sugestiei!

Posted

Am votat ca sunt de acord, dar eu zic ca mai degraba sa se mareasca limita de pk-uri la...vreo 6,7 sa zic (in loc de 3), apoi sa nu mai poti omori pe nimeni.

Sau sa poti sa omori mobi cand esti phono si sa poti scapa fara /pkclear, daca ai unde.

Am dat inca 2 alternative sugestiei nu stiu daca se pot sau nu realiza.

Posted

nu e nesimtire ,doar ca voi din jocul asta faceti mario, ce pierzi la un pk? exp?, nu cred, daca jucai altceva sa pierzi exp/iteme la pvp cum era? prea va plangeti la un amarat de pk

daca esti in kalime si te plimbi pe acolo cautand pt , si unu iti da pk pt ca doar treci pe langa pt lui , si e 3 de dim, si nu mai ai jwls ... atunci sa vezi ce frumos e sa fii pk`it.

' date='Mar 13 2010, 07:03' post='4867836']

Aiurea ideea ! Cei care au multe rr si dau pk de dragul pk ului,voi vreti sa ii ajutati sa dea pk pana iese playerul din joc ? =))

Boom tu esti full sau aproape full dupa ce te faci full stai si faci pk de dragul pk ului ! Zi ca nui asa ? :))

Contra ! Mai bine se mareste suma la 100 mil asa nu se mai da PK aiurea ! Decat daca este negesar !

Cati playeri mici o sa se lase de linka daca bagati regula asta ? Sau o sa fuga speriati cand merg pe hartii :)) =))

ai dreptate, si asa e cam putin 30 de mill. si pk repetat , poate nu stai c u degetul pe print sa il prinzi de primele 3-4 ori , si te mai omoara de 3-4 ori cand treci pe langa el si te trimite de pe harta, in oras , sa vezi ce crima e :)

pro

pk infinit, cui nu`i convine sa mearga la biserica :crazy:

nu sta` unu` dupa tine ca `asa vor muschii lui` sa iti dea 5-6 pk prin calime , sau cand esti pe harta si cauti goldeni (tu neavand poza cu golden , deci nu e pk la golden) sau pur si simplu ca sa-ti arate el cine e `sefu` tau` , si `ce tare e el`.

100m sa se faca clear pk , si sa se scoata numai in oras/safe zone.

Posted

' date='Mar 13 2010, 07:03' post='4867836']

Imi place de tine ca vorbesti foarte gramatical , culmea in scris

On : Ce conteaza ca are boom full si altu nu are ? Pentru ce cresc caracterul si il fac full doar ca sa ma uit la el ? Unde mai este placerea jocului ? Este un server PvP si este foarte buna ideea :beer:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...