Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Adriantze

invazie la +4 pierdere de timp ?

Recommended Posts

Posted

totusi cati goldeni apar acum pe un map? inainte erau 8 sau 9 acum cel mai mult am gasit 3 :|

da si eu tot asha 3 de +5 si 4 de +3...dar nu suntem singuri care merg la o invazie :))

Posted

sunt cate 5 din fiecare!

in ultimul timp trebuie sa recunosc ca nu mi s-a mai intamplat, si am facut ceva invazii ca am de strans bok!

ideea cu lagul cred ca trebuie exclusa!

bine ar fi sa fie 8 goldeni cum era la inceput :D

Posted

cred ca e vb dor de un bug poate daia a si fos o vreme goldeni in ds ...si dupa cum nu raspunde nici 1 admin e clar ca inca nu e solutie poate nici nu va fi

Posted

din cate stiu si pe old era un fel de bug cnd nu cadea bok , dar dak asteptai putin iti cadea , acum pe srv asta nu mi s-a intamplat pana acum , deci posibil sa fie lafel :-?

Posted

mda .. acum 10 minute .. doi +4 nici un bok :sef:

nare rost .. si decat sa fie cum era pe s1 .. pica bok sigur , dar din el cadea zen .. mai bine las-o bre la punctul mort #-o

Posted

La +5 daca gasesc 2 mereu cel de-al doilea nu da nimik, nici nu ma mai agit sa caut dupa ce prind 1.

Nu am lag mai deloc mai niciodata, am iesit din ecran si am revenit, cum era odata bugu asta, pur si simplu no drop.

Posted

Am patit si eu o singura data.

Si am patit sa arunc bok+2 si sa nu pice nimic.

asta se intampla din cauza lagului...daca ai lag cand arunci bok nu pica itemul.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...