Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Adriantze

invazie la +4 pierdere de timp ?

Recommended Posts

Posted

se intampla din ce in ce mai des sa nu cada bok din +4 ? daca prind 3 +4 , cu siguranta la unu nu imi cade boku .. sa mai intamplat cuiva ? ??

care e cauza?

:tiphat:

Posted

se intampla din ce in ce mai des sa nu cada bok din +4 ? daca prind 3 +4 , cu siguranta la unu nu imi cade boku .. sa mai intamplat cuiva ? ??

care e cauza?

ai incercat sa faci invazia cu alt character?

Posted

' date='Mar 12 2010, 08:21' post='4864523']

Si mie mi sa intamplat asta de multe ori ! Fie nu pica nimic fie pica creation ! LOL ? :)) :))

creation nu prea cred sa fii picat , dar nimic ... de 4 ori pana acum . Nu pica bok din golden

Posted

care e cauza?

mie din +5 nu mia picat ,si nu odata ,de mai multe ori

Posted

Se întâmplă la toţi goldenii. Şi.. ce legătură să aibă cu lagul, atunci când NU ai lag? :) E un bug..

si asa sunt invaziile random dupa ce ca abia gasesti cate unul si cand il omori sa nu iti dea bok normal ca te apuca toti dracii :banghead:

Posted

Da probabil ai un bug,nici mie nu-mi pica mereu bokul(ieri bok 5 nu mi-a picat)Cred ca ar fi bine vrazvan sa mareasca numarul la goldeni

Posted

daca nu mareste nr de goldeni..macar sa ii faca sa numai apara in t3.

acolo se sta mai mult afk si se pierde 1 sau 2 bok de pomana...si asha pana gasesti un item care iti trebuie te apuca toti draci :banghead:

Posted

daca nu mareste nr de goldeni..macar sa ii faca sa numai apara in t3.

acolo se sta mai mult afk si se pierde 1 sau 2 bok de pomana...si asha pana gasesti un item care iti trebuie te apuca toti draci :banghead:

daca aia chiar stau afk, poti sa ii omori :))

Posted

daca aia chiar stau afk, poti sa ii omori :))

pai si daca nu e afk in momentul ala? :))

nu vreau sa risc..chestia cu mutatul era doar o sugestie :P

Posted

Si mie mi sa intamplat sa nu pice bok de multe ori. Creation niciodata :))

Poate e un anumit drop rate la bok din golden? sau bug?

:-??

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...