Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Hammer

Eroare de launcher

Recommended Posts

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Main exe has encountered a problem and needs to fuck it self .... cam asa ar trebui sa sune ....

A aparut din senin fara sa fi facut vreun update or any other change on my computer.

Apare de fiecare data cand intru in mu, la intervale ce variaza de la 5minute la 1-2 ore.

Finalitate : Daca ignor problema si o drag in bara jocul continua sa mearga....pana la un punct cand ori iau d/c ori se inchide de la sine.

Daca dau Send - Don't send - clar imi inchide jocul.

Nu am virusi , computer is clean.

Any relevant advice ? Please .

Thank you :beer:

Wabbit, back to you -_-

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Update :

As putea afirma cu oarecare certitudine ca am probleme cu main.exe de cand cu reclama vietii .

Folosesc Mozilla 3.6 [ nush daca are relevanta ]

Si da, am incercat sa downloadez clientul din nou.

Wabbit, keep me posted .

Over and out.

Posted

Update :

As putea afirma cu oarecare certitudine ca am probleme cu main.exe de cand cu reclama vietii .

Folosesc Mozilla 3.6 [ nush daca are relevanta ]

Si da, am incercat sa downloadez clientul din nou.

Wabbit, keep me posted .

Over and out.

Asa patim toti, n-ai ce-i face. :P

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Pai si trebuie sa suport eroarea aia care din cand in cand ( mai ales dulcile clipe de afk) ma scoate din joc !

This is unacceptable !

I will not tolerate this behavior !

Wabbit , don't leave me here , give me some sugar baby , i need an answer.

Posted

Chiar nu stiu, sincer. Ideea e ca daca nu deschizi alta aplicatie pe langa mu, nu iti va aparea eroarea aia. Si daca iti apare, las-o in pace, dar daca deschizi iarasi alta aplicatie, s-ar putea sa ti se inchida jocul definitiv.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

O sa incerc si asta .

O sa deschid doar mu, las pana apare eroare si fara sa deschid orice aplicatie astept sa vad daca imi iese din joc.

Intre timp, any security settings - internet options i might check on my internet browser ?

Posted

Posibil sa fie de la browser, fa-i update la IE, caci launcher-ul cu ie se deschide daca nu ma insel. Dar parca a mai incercat cineva asta odata si nu a dat niciun rezultat. :-?

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Da-l ma in loboda lu' mamaie de IE , Mozilla ce are?

Singurele deti cand folosesc IE sunt cand e vreun meci pe Digi si il vad pe net :))

Posted

Da-l ma in loboda lu' mamaie de IE , Mozilla ce are?

Singurele deti cand folosesc IE sunt cand e vreun meci pe Digi si il vad pe net :))

Pai da nu cred ca ruleaza launcher-ul pe baza lui mozilla, asta vreau sa zic. :P

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

intrebare intrebatoare ce os folosesti ? si sunt curios daca e x32

SP2 .

Pai da nu cred ca ruleaza launcher-ul pe baza lui mozilla, asta vreau sa zic. :P

Internet default browser on my pc is Mozilla .

@ Update. Am lasat mu deschis de 36 de ore deja, ruland alte programe in paralel si nu am mai primit eroarea.

Inca astept ^^

Posted

De obicei cand apar erori de acestea de citire/scriere din senin trebuie sa faci urmatoarele :

1. Disk Cleanup

2. Restart

3. Scan Disk cu Corectare erori

4. Restart

*5. Defragmentare

Aceste operatii trebuie sa le faci atat pe partitia folosita de sistemul de operare cat si pe cea de jocuri unde ai clientul de Mu instalat.

* - Pasul este optional si se va recurge la acesta daca dupa primii 4 pasi eroarea persista.

Posted

Le-am incercat si eu vladutz pe timpul cand mai jucam, dar nimic bun. Tine de client, s-au facut prea multe update-uri in el, undeva prin el nu se inteleg unele lucruri and boom, crash game. :D

Posted

Le-am incercat si eu vladutz pe timpul cand mai jucam, dar nimic bun. Tine de client, s-au facut prea multe update-uri in el, undeva prin el nu se inteleg unele lucruri and boom, crash game. :D

La mine cand imi apareau asa din senin se rezolva cu pasii de mai sus. :dontknow: . Oricum numai am erori din astea aiurea de foarte mult timp, si rulez sistemul pe XP Pro Corp SP3 x32 update-uri la zi.

Posted

just "live with it" :)) nu exista nici o solutie pentru problema asta. cand eram in romania o aveam si eu, pe acelasi laptop, acelasi windows7, aceleasi programe instalate. acum nu o mai am. nu mi-a mai aparut de ceva vreme. daca imi va aparea iar, o voi trage intr-o parte si o voi lasa acolo. de inchis singur jocul n-are cum sa ti se inchida. de luat d/c (de la eroarea asta) n-ai cum sa iei, decat de la net.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Mda....a revenit....

Well un big F pentru clientul linkmania....

Ramane sa o...tolerez....eroare.... give me a hug :lol:

@Vladutz , as bunny mentioned the steps you proposed would not help .

Just to be a good sport i have tried them, and....unfortunately without any luck. Thanks anyway , I appreciate the advice . :beer:

Wabbit....work harder....i am not disappointed ... however , i do expect more from you -_-

PS : :P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...