Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

corbulescu

IMI APRARE O RECLAMA EMAG

Recommended Posts

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Pai cum nevoia de sponsorizari isi spune cuvantul .... avalansa de Emag brain wash isi face simtita prezenta ^_^

Just deal with it....

Posted

E intr-adevar deranjanta, chiar si pentru cei care reusesc s-o inlature. Fara sa ma dau in petice, reclama asta mi-a costat moderatoru. :D Asa ca, cel mai bine ar fi sa nu mai dati sfaturi la alti useri pe forumul public de cum se scoate din browser. Are si reclama asta rostul ei, ignorati-o, e tot pentru linkmania.

Posted

nu zic ca nu e un lucru bun, dar macar sa se faca in asa fel incat sa apara doar pe pagina de start a forumului (index). e cam aiurea sa ne fie bagata pe gat asa :)

bunny, bine ca tu care ti-ai facut datoria de tehnician ai ramas fara mod, si altii care nu fac altceva decat sa profite de moderator si sa-l foloseasca in scopuri personale inca mai activeaza ca mod pe forumul asta. noi sa fim sanatosi.

nu stiu de ce, dar am impresia ca istoria se repeta. same person, same mod, same user, different brother :))

Posted

hai sa mi se scoata si mie moderatoru (care nu l am :)) ). bai copiilor care folositi firefox , aveti add-onuri sau (la opera) widgets sau ceva de genu , dati acolo si luati ad-block plus , scrip blocker si all other sh... le instalati si va blocheaza mozilla tot , cand va blocheaza ceva ce va place , decat dati click dreapta si enable si gata...pacat ca eu folosesc opera si nu merge decat sa scot imaginile ...X(

@ps : you owe me a :beer:

Hai sa nu mai postezi tu vreo 98 zile.

Posted

hai sa mi se scoata si mie moderatoru (care nu l am :)) ). bai copiilor care folositi firefox , aveti add-onuri sau (la opera) widgets sau ceva de genu , dati acolo si luati ad-block plus , scrip blocker si all other sh... le instalati si va blocheaza mozilla tot , cand va blocheaza ceva ce va place , decat dati click dreapta si enable si gata...pacat ca eu folosesc opera si nu merge decat sa scot imaginile ...X(

@ps : you owe me a :beer:

bai desteptule sa te faci deputat tara are nevoie de tine.

crezi ca lumea nu stie asta?treaba e ca ramane locul alb chear daca fol addu

Posted

ramane doar o bara...cel putin la mine daca intru pe mozilla...

daca la tine nu merge , roaga l pe bunny sa si faca alt user si sa dea detalii...ca le stie cumatru >:)

Posted

pt link mania dar de exemplu in pagina din start nu pot vedea anumite campuri din cauza ei!!! sincer daca nu`mi luat din campul vizual nici nu`mi bateam capul!!!

Posted

pt link mania dar de exemplu in pagina din start nu pot vedea anumite campuri din cauza ei!!! sincer daca nu`mi luat din campul vizual nici nu`mi bateam capul!!!

Pune te rog o poza sa vedem cum apare la tine.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...