Jump to content
Herrnam

Pe cine ai alege dintre

Pe cine ai alege ?  

52 members have voted

1. 1. Pe cine ai alege ?

• Mama
      39
    • Logodnica
      13

Recommended Posts

Posted

Vrei sa spui ca mortu` nu mai are nimic de spus ? daca da, atunci o sa vreau sa fiu incinerat in clipa in care`mi dau ochii spre bulgari :)) )

trebuie acord scris din partea familiei dupa moarte sau trecut ca donator in timpul vietii, altfel nu-ti preleva nimeni nimic.

in orice caz, era vorba sa donezi un rinichi cat timp esti in viata, nu dupa ce mori :P

Posted

Daca nu era mama , nu mai aveai parte de "restul vietii"

Am votat mama :P

Mama ai trecutul,nevasta ai viitorul.Sa nu faci greseala sa pui mama pe primul loc si dupa sotia(sotul)

Posted

A si inca o sugestie rinichiul de la tine e 100% compatibil cu mama ta dar cu prietena nu.+ca poti gasii mai multi donatori.

Posted

logodnica.

pentru cei care ati spus ca gasiti alta pe strada oricand: nu e vorba de una pe care o schimbi ca pe ciorap, ci de "the one", sau cel putin asa am inteles eu. logodnica=soon to be wife. intotdeauna pui familia pe primul loc.

ar fi fost mai interesant mama vs sotie.

Posted

mama logic ca fara ia nu avei nici logodnica nici macar nu traiai deci mama pe primu loc apoi logodnica masini alte femei etc

Na, si daca nu-i dai rinichiul mamei o sa mori ? :) Tu gandeste-te la viitorul tau, logodnica nu e o simpla prietena, cum zicea si s|n|ster, e stadiul dinaintea casatoriei :). Pe primul loc familia, apoi restu.

Posted

Depinde extrem de mult de context.

Nu este vorba de rinichi este vorba de idee , daca ai putea salva pe fiinta care ti-a dat viata sau fiinta pe care o iubesti cu toata inima ta pe cine ai alege.

Ma refer la context in sensul varstei , altor probleme medicale , spuselor lor .

Sincer vorbind daca sentimentul este lafel (chiar daca iubirea este diferita) de puternic si varsta mamei este pana'n 60 de ani fara probleme medicale , as alege mama .

Guest LoLz0o0r
Posted

Logodnica pt ca e tanara.

Mama pt ca m`a nascut.

Nu as alege pe nimeni..

Posted

n-am spus sa va dati din propriul vostru organism un rinichi, ci un rinichi al unui donator :) dar voi sa aveti decizia

Ok, deci subiectul principal e: cine castiga rinichiul? Ei bine, s-a rezolvat misterul, ambele traiesc. Ai zis ca nu donezi "tu" un rinichi de-al tau pentru a o salva pe oricare dintre ele. Bine, salvezi una cu un rinichi donator, dar tu poti trai si cu un singur rinichi, asa ca donezi unul celeilalte.

q.e.d, close this fking thread. -_-

Posted

Logodnica pt ca e tanara.

Mama pt ca m`a nascut.

Nu as alege pe nimeni..

logodnica pt ca e tanara? =)) dar de ce nu va donati voi amandoi rinichii le salvati pe amandoua si muriti voi :-? si logodnica se casatoreste cu altu; :)

Posted

Neuitand ca mama mi-a dat viata , nu as alege-o pe logodnica , dar faptul ca ma gandesc la viitorul meu , o pot alege si pe logodnica , dar cea mai importanta este familia , mai ales mama , care mi-a dat viata .

Posted

Mama ai trecutul,nevasta ai viitorul.Sa nu faci greseala sa pui mama pe primul loc si dupa sotia(sotul)

Tell that to my ex =))

I-as lasa pe amandoi sa moara. De ce? Pentru ca nici unul nu mi-a dovedit ca merita sacrificiul meu.

Posted

Herrnam a pus intrebarea cu logodnica,probabil pt ca el este inca tanar si neinsurat/nemaritata(corecteazama si-mi cer scuze dc nu este asa),cred ca el sa gandit la persoana cu care ai ales sa-ti traieti viata.

Dar daca aceasta alegere ar avea taicatau?

Posted

Eu am ales mama. Imagineaza-ti sa nu aibe succes operatia, sa moara logodnica (sa ii acorzi ei sansa cu rinichiul) si mama sa dea masina in ea :))

Posted

Nici una.

Desi multi dintre voi, credeti ca decat nimic mai bine sa salvam pe una.

Eu nu sunt asa, constiinta o sa ma omoare.

Iar daca mor amandoua ai sa fii cu constiinta impacata. Daca era vorba de mama soacra, atunci te -nteleg ca te gandesti la sanatatea ta intai.

Posted

Na, si daca nu-i dai rinichiul mamei o sa mori ? :) Tu gandeste-te la viitorul tau, logodnica nu e o simpla prietena, cum zicea si s|n|ster, e stadiul dinaintea casatoriei :). Pe primul loc familia, apoi restu.

da mama ta nu face parte din familia ta?Tu iti incadrezi mama in "categoria" rude?

#am votat mama,ea ti-a dat viata,merita tot ce e mai bun.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...