Herrnam Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Daca ai fi in situatia medicala in care ambele mama ta si iubita ta ( fata pe care o iubesti pana la cer si ai o relatie serioasa cu ea ) ar avea nevoie amandoua de acelasi ... rinichi sa zicem ca sa traiasca si decizia ar fi ta, cui i-ai acorda sansa la viata ? Minte bolnava -> sunt la medicina deci trebuie sa ma intelegeti nu va obliga nimeni sa raspundeti la item.
octavian_tavi_3 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Aia acare are sanse mai mari de supravietuire ... adica a tanara
Dr.Oetker Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Nici una.Desi multi dintre voi, credeti ca decat nimic mai bine sa salvam pe una.Eu nu sunt asa, constiinta o sa ma omoare.
Herrnam Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Nici una.Desi multi dintre voi, credeti ca decat nimic mai bine sa salvam pe una.Eu nu sunt asa, constiinta o sa ma omoare.am vrut sa pun si optiunea asta, dar m-am gandit ca nu o sa zica nimeni NU la amandoua :)
marius_truckerfan Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Logodnica. Pentru ca are sanse mai mari de supravietuire, mama e mai in varsta, si poate fac degeaba donatia asta :).
spauny Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Mama tot mama ramane... logodnica iti mai gasesti, dar alta mama nu poate peste cativa ani logodnica iti da papucii pentru unu cu un mercedes :D
Razvan Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 ce tot veniti ma cu topicuri asa cretine? acum serios.. de ce sa-mi imaginez o asemenea situatie atata timp cat nu o sa se intample niciodata?
bunny Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Mama pentru ca ea ti-a dat viata.Ah, deci sunteti frati? :DMama, fara indoiala. :)
Lucian Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 mameilogodnica? omagad as suferi dupa ea...1 an intreg si apoi m-ar durea in pix si mi-as gasi alta. tragic :(
Guest SherkaN Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 N-as da nimic la nimeni, cand as fi sunat ca e grav si trebuie sa ma duc urgent la spital sa donez la vreuna din ele as spune : "Sry tre` sa plec, intarzii la serviciu".
Potyike Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Mama tot mama ramane... logodnica iti mai gasesti, dar alta mama nu poate peste cativa ani logodnica iti da papucii pentru unu cu un mercedes :D si daca am si eu un Mercedes? Categoric ca mama :D
Dumnezeu Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 ce tot veniti ma cu topicuri asa cretine? acum serios.. de ce sa-mi imaginez o asemenea situatie atata timp cat nu o sa se intample niciodata?te inseli.nasi da la niciuna,desi am votat logodnica
Herrnam Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 n-am spus sa va dati din propriul vostru organism un rinichi, ci un rinichi al unui donator :) dar voi sa aveti decizia
Random Hero Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 n-am spus sa va dati din propriul vostru organism un rinichi, ci un rinichi al unui donator :) dar voi sa aveti deciziaPoate e unul in moarte clinica si fac rost de ambii rinichi. Si asa impac si capra si varza.
Guest SherkaN Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Dupa ce ca platesti toata ziua dari catre stat inclusiv ca respiri, nici cand mor sa n`am parte de liniste ? Sa scoata aia din mine si ultimu` matz ca are altu` nevoie ? O sa imi fac un testament in asa fel incat fiecare organ care se scoate din mine , sa se scoata si din avocatu` meu si din doctoru` care a avut tupeu` si nesimtirea sa mi`l scoata, inclusiv din cel care descopera ca organele mele sunt compatibile pe la nush` ce barbugiu, sa vedem atunci daca le mai convine In cazu` de fata daca e rinichiu` altui prost aleg mama (singura exceptie e daca logodnica ar fi gravida sau daca as avea deja un copil cu ea, daca nu .. asta e , nasol )
The Wizard Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 eu stiam ca se fac niste teste si unde e compatibilitatea mai mare ala il primeste...
Bobby Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Aleg nevasta,ea este femeia cu care o sa-ti petreci restul vieti
Guest SherkaN Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 eu stiam ca se fac niste teste si unde e compatibilitatea mai mare ala il primeste... Vrei sa spui ca mortu` nu mai are nimic de spus ? daca da, atunci o sa vreau sa fiu incinerat in clipa in care`mi dau ochii spre bulgari )