Sensini Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 REGULAMENT Luni 8 martie - Joi 18 martie (de data asta facem excepţie că tocmai am ajuns din oraş şi mă plictisesc) va fi perioada de înscriere a fotografiilor în concurs Joi 18 martie - Duminică 21 martie va fi perioada în care cei care au înscris fotografii in concurs pot să voteze top3. Concursul fiecărei săptămâni are o temă diferită Câştigătorul alege tema pentru săptămâna următoare si participă doar cu o fotografie facută ulterior anunţării temei alese de către el. Pentru evitarea situaţiei de tipul votăm persoana şi nu fotografia, fotografiile vor fi trimise prin email la organizatori (fanaticaldoll, florin sau sensini) email: linkmania.concursfoto@gmail.com Fotografiile TREBUIE să fie personale Fotografiile se vor încadra în cerinţele temei săptămânale Minimum de photoshop (mici ajustari la culori, filtre foto, rame etc) Se interzic fotografiile luate de pe alte siteuri NU ESTE VOIE SĂ VĂ TOTAŢI FOTOGRAFIILE PROPRII Fotografia va fi postată pe un site de genul photobucket de către organizator; dacă este posibil, expunerea fotografiei va fi însoţită şi de câteva detalii despre aparat, ajustări photoshop (detaliile de acest gen le trimiteţi tot pe email împreună cu fotografia în original şi fotografia care intră în concurs) Intră în concurs o singură fotografie; daca o persoană postează o fotografie iar pe parcursul saptămânii se răzgândeşte, trimite o alta prin email; va intra în concurs ultima fotografie trimisă Topicul de vot cuprinde expunerea fotografiilor şi posibilitatea participanţilor de a realiza un top 3 al fotografiilor preferate (votul este doar pentru participanţi) În cazul în care pe primul loc se află două sau mai multe fotografii cu acelaşi număr de voturi, se va vota din nou şi se va alege un căştigător Se interzic comentariile maliţioase la adresa celorlalţi forumişti / fotografiilor lor În cazul încălcării regulamentului, participantul în cauza va fi descalificat. La trei concursuri câştigate, warn down. Aşteptăm şi ceva respect din partea celor care nu participă, respect pe care îl putem "câştiga" prin avertismente dacă altfel nu se poate. Tema concursului: "abstractionism casnic" (n-am gasit o denumire mai buna ) explicatie: folositi orice obiecte din casa (doar din casa, inclusiv fotografia sa fie indoor facuta), in orice compozitie doriti, pe orice tema, care sa transmita orice mesaj vreti voi. singura regula e sa folositi obiecte de prin casa. am ales tema asta pt ca e tare urat afara + ca e usoara si la indemana oricui si sper astfel sa avem mai multi participanti. ca cerinta suplimentara: dati un titlu sugestiv fotografiei.
Sensini Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 nothing so far...e grea tema, nu va place sau n-are nimeni chef? :)
MiTzA- Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 grea tema + ca daca te uiti la ce poze au iesit "invingatoare" :D ...... intelegi tu :whistle:
vudu Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 omu a ales o tema foarte usoara...numai ca parerea mea e ca acest topic nu mai are trecere :) A FOST FRUMOS :P
MiTzA- Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 omu a ales o tema foarte usoara...numai ca parerea mea e ca acest topic nu mai are trecere :) A FOST FRUMOS :Peh na :D , pe mine ma bate tema :-s...nush ce as putea incadra in ce ea :-"
- The Doctor - Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Probabil ca multa lume asteapta sa fie postata o poza ca sa o aiba ca model. La mai multe teme s-a intamplat asa ceva. Propun ca cel care a ales tema saptamanii sa puna prima poza, astfel vom avea continuitate.Spor !
vudu Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 ce e asa greu sa iti fotografiezi ceva din casa? dute fotografiaza o lingura sau un robinet,o vaza clanta de la usa florile din casa etc etce etc etc
Sensini Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 prima poza inscrisa: Perfect Match tema e simpla, frumoasa si poate deveni foarte interesanta cu putina imaginatie.
Sensini Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 mda, doar o singura poza inseamna ca aceea este si castigatoare :P deci stefteo21 alege urmatoarea tema (daca mai sunt doritori) daca nu mai prezinta interes acest concurs, il abandonam :)
Guest stefteo21 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Eu propun doua teme la alegere :1. Orasul Noaptea2. CerulAlegeti pe cea care vi se pare ca ar avea succes mai mult.
Sensini Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Eu propun doua teme la alegere :1. Orasul Noaptea2. CerulAlegeti pe cea care vi se pare ca ar avea succes mai mult. alegeti una din astea pana maine
Lemonade Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Eu zic "cerul". Cred ca ar fi mai interesant si s-ar strange o gama mai larga de poze (rasarit, apus, curcubeu, furtuna, etc).
The_animator Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 eu propun o tema noua profesori in viata elevilor
Lemonade Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 eu propun o tema noua profesori in viata elevilorNu ai voie sa propui tema urmatoare daca nu esti castigatorul concursului trecut. REGULAMENTCâştigătorul alege tema pentru săptămâna următoare si participă doar cu o fotografie facută ulterior anunţării temei alese de către el.
- The Doctor - Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 eu propun o tema noua profesori in viata elevilorCastigatorul a ales. Tu poti spune ce vrei, Cerul, sau Orasul noaptea.Eu aleg Cerul.
Random Hero Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Cerul.eu propun o tema noua profesori in viata elevilorDar nimeni nu se intreaba ce ar putea sa fotografieze... Hmm, profu' de mate.