^[VodKa]^ Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Benzile desenate ale linkmaniacilor Sa va explic in ce constaO sa facem niste caractere tip benzi desenate,caracterele pot avea numele "vedetelor" de pe forum si sa cream o poveste amuzanta care poate fi sf cu roboti,extraterestri sau una mai realaDaca vrea cineva sa participe vom incerca,trebe sa ne adunam vreo 5 si sa ne hotaram ce caractere vom faceNu vom face o poveste dinainte,fiecare user va pune un desen si urmatorul va face o continuare,incercand sa respecte personajele,asa povestea va fi mult mai interesanta :D Cine vrea sa se inscrie sa lase un reply
^[VodKa]^ Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 nu te inscri si tu?avem nevoie de oameni care stiu sa deseneze si cativa care se pricep la photoshop
Guest mada_madalin5 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 ^' date='Mar 8 2010, 21:05' post='4853183']nu te inscri si tu?avem nevoie de oameni care stiu sa deseneze si cativa care se pricep la photoshopE ceva oficial ? Eu nu prea cred . Scz pentru neincredere , da daca venea de la un administrator eram de acord , da pana nu isi da cu parerea un om important dupa forum nu cred ca se baga nimeni :D
Herrnam Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 ce rupt esti madalin n-am talent la desen nu stiu photoshop, dar ideea e buna
Guest mada_madalin5 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 ce rupt esti madalin Te supara chestia aia dupa fata ? Daca vrei ti-o dau jos . :blink: :blink: :blink:
Mayhem Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 faceti o poveste cu mine cand i-am inscenat moartea lui eleodor si cand acesta a reinviat :D
Guest mada_madalin5 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Da care sunt "vedetele" ? Si dativa si voi cu parerea despre topic nu mai postati aiurea .
Kabuky Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Ideea in sine este foarte buna,sper sa reusiti ceea ce va propuneti si de ce nu poate o sa va ajut pe viitor in caz ca proiectul da roade :)
eseeet Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 e buna ideea particip si eu daca vin mai multi..si sa vorbesti cu un moderator sau cu iceman
Guest mada_madalin5 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 e buna ideea particip si eu daca vin mai multi..si sa vorbesti cu un moderator sau cu icemanDaca se pune problema asa , sa se vorbeasca cu un moderator sau cu Iceman merge , si ideea e forte buna , dar pana nu se vorbeste cu un om important , tot degeaba sorry :P :beer:
^[VodKa]^ Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 ok,am sa vb cu un moderator sa vedem : sper sa reusim sa realizam ceva
Mayhem Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Da care sunt "vedetele" ? Si dativa si voi cu parerea despre topic nu mai postati aiurea .Nici macar nu s-a pus in practica aceasta idee si tu deja intrebi de vedete ? Esti ceva gen o musca care fuge dupa un c**** , ma refer la posturi ca poate nu pricepi si era necesar sa dezvolt ideea.Daca se pune problema asa , sa se vorbeasca cu un moderator sau cu Iceman merge , si ideea e forte buna , dar pana nu se vorbeste cu un om important , tot degeaba sorry :P :beer:E un forum , nu trebuie sa cereti permisiunea cuiva (mai ales intr-un caz ca acesta). Era frumos daca chiar ati fi facut ceva , atunci ati fi primit ceva aplauze...ps: nu trebuie sa dai reply la fiecare om care posteaza intr-un topicps2: nu esti on topicONT: DA ESTE O IDEE FOARTE BUNA , BENZI DESENATE LINKMANIA
Guest mada_madalin5 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 OFF TOPIC: Imi pare asa de rau Mayhem , ma scuzi ? (vorbesc serios)ON TOPIC: Bine ma bag , daca ai nevoie de ceva PM . Photoshop daca vrei , cunosc unu de e chiar bun si vorbesc cu el .
^[VodKa]^ Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Daca o sa continuati cu off topic o sa inchida,incercati sa va calmati
Herrnam Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 OFF TOPIC: Imi pare asa de rau Mayhem , ma scuzi ? (vorbesc serios)ON TOPIC: Bine ma bag , daca ai nevoie de ceva PM . Photoshop daca vrei , cunosc unu de e chiar bun si vorbesc cu el .Bai spammer ordinar... esti atat de prost incat imi provoci scarba ...
IceMan Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Hernam, ai un warn ..madalin, crezi ca poti sa postezi si on-topic ?vodka, ideea este ok, puteti sa va ocupati, dar mai degraba ar merge un astfel de topic la funmania decat aici.
Lucian Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Daca se pune problema asa , sa se vorbeasca cu un moderator sau cu Iceman merge , si ideea e forte buna , dar pana nu se vorbeste cu un om important , tot degeaba sorry :P :beer:va las/goserios...de ce va trebuie aprobare? bagati mare ca vreau sa rad. dar sa nu transformati totul intr-o intrunire asistenti cs, sa desenati si pe altii
Sparky[SV] Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 puteti sa va inspirati de pe aici, e plin topicul http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...mp;hl=amuzament
^[VodKa]^ Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Acum avem si aprobare,daca vrea sa se inscrie cineva sa spuna aici si o sa vorbim despre personajeTrebe sa fim cel putin 5
Lancelot Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Daca se pune problema asa , sa se vorbeasca cu un moderator sau cu Iceman merge , si ideea e forte buna , dar pana nu se vorbeste cu un om important , tot degeaba sorry :P :beer:suspend pentru spam..mai ales ca ai postat in vreo 10 topice fara sa spui nimic esential..asta asa in ultima jumate de oraPs ideea e buna..mutam la comunitate poate mai apar doritori
^[VodKa]^ Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Deci se mai inscrie cineva?nu terbuie sa fiti profesionisti la desen,si daca vrea cineva sa ne ajute care sti photoshop noi o sa scanam desenele si el sa lucreze la brights si contras sa fie alb negru si sa adauge baloanele alea si scrisu(sa nu scriem de mana ca nu o sa se intelega nimic)sau daca vrea sa le faca color
^[VodKa]^ Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 se pare ca nu prea sunt doritori,mai astept pana la sfarsitul saptamanei si daca raman doar eu si eseet o sa incercam ceva,daca ne reuseste ceva poate o sa vina mai multi doritori
Herrnam Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 va plictisiti plm asa tare peacasa ?:)dati-mi mie si timpul vostru liber ca eu abia am timp sa mananc si intre 2 mese sa stau pe net