Jump to content
^[VodKa]^

Linkmania BD

Recommended Posts

Posted

Benzile desenate ale linkmaniacilor

Sa va explic in ce consta

O sa facem niste caractere tip benzi desenate,caracterele pot avea numele "vedetelor" de pe forum si sa cream o poveste amuzanta care poate fi sf cu roboti,extraterestri sau una mai reala

Daca vrea cineva sa participe vom incerca,trebe sa ne adunam vreo 5 si sa ne hotaram ce caractere vom face

Nu vom face o poveste dinainte,fiecare user va pune un desen si urmatorul va face o continuare,incercand sa respecte personajele,asa povestea va fi mult mai interesanta :D

Cine vrea sa se inscrie sa lase un reply

Guest mada_madalin5
Posted

^' date='Mar 8 2010, 21:05' post='4853183']

nu te inscri si tu?

avem nevoie de oameni care stiu sa deseneze si cativa care se pricep la photoshop

E ceva oficial ? Eu nu prea cred . Scz pentru neincredere , da daca venea de la un administrator eram de acord , da pana nu isi da cu parerea un om important dupa forum nu cred ca se baga nimeni :D

Guest mada_madalin5
Posted

ce rupt esti madalin :))

Te supara chestia aia dupa fata ? Daca vrei ti-o dau jos . :blink: :blink: :blink:

Guest mada_madalin5
Posted

Da care sunt "vedetele" ? Si dativa si voi cu parerea despre topic nu mai postati aiurea .

Posted

Ideea in sine este foarte buna,sper sa reusiti ceea ce va propuneti si de ce nu poate o sa va ajut pe viitor in caz ca proiectul da roade :)

Guest mada_madalin5
Posted

e buna ideea particip si eu daca vin mai multi..si sa vorbesti cu un moderator sau cu iceman

Daca se pune problema asa , sa se vorbeasca cu un moderator sau cu Iceman merge , si ideea e forte buna , dar pana nu se vorbeste cu un om important , tot degeaba sorry :P :beer:

Posted

Da care sunt "vedetele" ? Si dativa si voi cu parerea despre topic nu mai postati aiurea .

Nici macar nu s-a pus in practica aceasta idee si tu deja intrebi de vedete ? Esti ceva gen o musca care fuge dupa un c**** , ma refer la posturi ca poate nu pricepi si era necesar sa dezvolt ideea.

Daca se pune problema asa , sa se vorbeasca cu un moderator sau cu Iceman merge , si ideea e forte buna , dar pana nu se vorbeste cu un om important , tot degeaba sorry :P :beer:

E un forum , nu trebuie sa cereti permisiunea cuiva (mai ales intr-un caz ca acesta). Era frumos daca chiar ati fi facut ceva , atunci ati fi primit ceva aplauze...

ps: nu trebuie sa dai reply la fiecare om care posteaza intr-un topic

ps2: nu esti on topic

ONT: DA ESTE O IDEE FOARTE BUNA , BENZI DESENATE LINKMANIA

Guest mada_madalin5
Posted

OFF TOPIC: Imi pare asa de rau Mayhem , ma scuzi ? (vorbesc serios)

ON TOPIC: Bine ma bag , daca ai nevoie de ceva PM . Photoshop daca vrei , cunosc unu de e chiar bun si vorbesc cu el .

Posted

OFF TOPIC: Imi pare asa de rau Mayhem , ma scuzi ? (vorbesc serios)

ON TOPIC: Bine ma bag , daca ai nevoie de ceva PM . Photoshop daca vrei , cunosc unu de e chiar bun si vorbesc cu el .

Bai spammer ordinar... esti atat de prost incat imi provoci scarba ...

Posted

Hernam, ai un warn ..

madalin, crezi ca poti sa postezi si on-topic ?

vodka, ideea este ok, puteti sa va ocupati, dar mai degraba ar merge un astfel de topic la funmania decat aici.

Posted

va las

/go

serios...de ce va trebuie aprobare? bagati mare ca vreau sa rad. dar sa nu transformati totul intr-o intrunire asistenti cs, sa desenati si pe altii

Posted

suspend pentru spam..mai ales ca ai postat in vreo 10 topice fara sa spui nimic esential..asta asa in ultima jumate de ora

Ps ideea e buna..mutam la comunitate poate mai apar doritori

Posted

Deci se mai inscrie cineva?nu terbuie sa fiti profesionisti la desen,si daca vrea cineva sa ne ajute care sti photoshop noi o sa scanam desenele si el sa lucreze la brights si contras sa fie alb negru si sa adauge baloanele alea si scrisu(sa nu scriem de mana ca nu o sa se intelega nimic)sau daca vrea sa le faca color

Posted

se pare ca nu prea sunt doritori,mai astept pana la sfarsitul saptamanei si daca raman doar eu si eseet o sa incercam ceva,daca ne reuseste ceva poate o sa vina mai multi doritori

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...