eseeet Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Povestea din description e destul de mare nu cred ca e fake..ce credeti?
stayalive Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Vrajitoarele nu exista.Ele sunt doar un mit din vremuri de de mult.Eh.. Poate au existat vrajitoare dar nu cred care faceau mare chestie.
Guest mada_madalin5 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Ce naiba mane e fake clar ce dreq :)) si ce vrea sa faca acolo , dansu ploii ?
Random Hero Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Parca e filmulet de la camera ascunsa. Vezi commenturile, ratingul filmului si apoi gandeste-te cat de real e.
Guest mada_madalin5 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Parca e filmulet de la camera ascunsa. Vezi commenturile, ratingul filmului si apoi gandeste-te cat de real e.Asa e , macar nu pare cel putin real , da ce sa mai zicem , e un oparit acolo care tot da tarcoale si arunca niste chesti , ce e miraculor acolo ?
NoComment Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 E doar o alta modalitate de a te imbogati ... ce vrajitoare ce vraji ... astea-s tampenii ...
eseeet Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Imaginati-va o asemenea scena in realitate,sa fiti in padure dupa ce masina a dat intr-un copac,cautati pe cineva sa va ajute,sunteti obosit dupa cautari si stati cocotat pe un copac,si vine deodata un dinasta cu picioare de 30 de cm cu costum de...vrajitoare si face ceva satanic si dupa ce pleaca,intoarceti copacul si il vedeti in fata,vi se mai pare fake? Camera a fost lasata acolo de acel..om,spune si in description,nu prea cred ca e fake,dar sunt sanse mari sa fie un nebun dinala care face prostii pe acolo...nu am zis eu direct ca cred ca e vrajitoare..pare scary daca va imaginati in viata reala,si nu sunt tampenii..unele sunt reale oricum posturile de genul : wa astea-s tampenii is fake sunt cam neargumentate,puteam pur si simplu si eu sa zic waa ce prostie de video e totul fake si dadeam add reply si plecam off
Herrnam Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Imaginati-va o asemenea scena in realitate,sa fiti in padure dupa ce masina a dat intr-un copac,cautati pe cineva sa va ajute,sunteti obosit dupa cautari si stati cocotat pe un copac,si vine deodata un dinasta cu picioare de 30 de cm cu costum de...vrajitoare si face ceva satanic,si cand sta dupa ce pleaca,intoarceti copacul si il vedeti in fata,vi se mai pare fake? Camera a fost lasata acolo de acel..om,spune si in description,nu prea cred ca e fake,dar sunt sanse mari sa fie un nebun dinala care face prostii pe acolo...nu am zis eu direct ca cred ca e vrajitoare..pare scary daca va imaginati in viata reala,si nu sunt tampenii..unele sunt reale oricum posturile de genul : wa astea-s tampenii is fake sunt cam neargumentate,puteam pur si simplu si eu sa zic waa ce prostie de video e totul fake si dadeam add reply si plecam offDaca limba romana ar avea maini te-ar pocni de nu te-ai vedea...
eseeet Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Daca limba romana ar avea maini te-ar pocni de nu te-ai vedea...O sa iti iei un warn pt offtopic si ce am gresit?
Guest Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Iar Mos Craciun exista,am vorbit eu sambata seara cu Mos Nicolae
Lancelot Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Vrajitoarele? hmm..cel mult femei din popor cu diferite cunostinte in herbalogie :D sau fenomene ale naturii..care si-au construit o reputatie..misterioasa pe baza credintelor oamenilor simpli.Desi povestile sunt frumoase..recunosc
>.>iPwnN44ps<.< Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Slow news day pe Link ? Asa mai faceau si aia de la ProTv.Cand ramaneau fara povesti "IMPORTANT:Am gasit o soseta a Elodiei intr-un metrou din Olanda ! Sursele ne-au confirmat ca aceasta defapt nu e moarta"[kidding ofcourse].Sa fiu ontopic.Nu cred , desi acu vreo 400-500 de ani , daca erai ceva mai destept decat restul gloatei te faceau scrum.
CSergiu Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Bullsh.it, la fel e si cu horoscoapele si alte cacaturi... le formuleaza in asa fel incat chiar sa crezi ce iti spune acolo, sunt doar moduri de a face lumea sa dea banii pe kkturile alea de horoscoape.
Kabuky Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Chiar azi ,in timp ce ma intorceam de la scoala, ascultam pe Kiss FM.Huidu si Gainusa discutau cu un politist(sau ,un om al legii,nu stiu sigur daca era politist) ,care spunea ca statul roman o sa le faca un fel de teste acestor vrajitoare sa vada care sunt adevarate vrajitoare si care nu #-o .Sincer sa fiu am inceput sa rad la auzul acestor cuvinte ,de altfel asta au facut si cei 2 carcotasi
Guest erifeek Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Povestea din description e destul de mare nu cred ca e fake..ce credeti? Ala-i predator ma .. la minute 40 apare si Alien .
i sin Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Imaginati-va o asemenea scena in realitate,sa fiti in padure dupa ce masina a dat intr-un copac,cautati pe cineva sa va ajute,sunteti obosit dupa cautari si stati cocotat pe un copac,si vine deodata un dinasta cu picioare de 30 de cm cu costum de...vrajitoare si face ceva satanic si dupa ce pleaca,intoarceti copacul si il vedeti in fata,vi se mai pare fake? Camera a fost lasata acolo de acel..om,spune si in description,nu prea cred ca e fake,dar sunt sanse mari sa fie un nebun dinala care face prostii pe acolo...nu am zis eu direct ca cred ca e vrajitoare..pare scary daca va imaginati in viata reala,si nu sunt tampenii..unele sunt reale oricum posturile de genul : wa astea-s tampenii is fake sunt cam neargumentate,puteam pur si simplu si eu sa zic waa ce prostie de video e totul fake si dadeam add reply si plecam offLOL zici ca e din Blair Witch extrasa faza :\
Lucian Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 yuhalreadyssknowher (1 day ago) Show Hide 0Marked as spamReplywow u wasted 2:55 of my time ...U SUCK!^thatcum percepe omul din ziua de azi termenul de vrajitoare e mai mult decat haios
Denzel_Lsd Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 vrajitoare....asta'i harneala batraneasca cand nu aveau ce face si' luau si ei copii la caterinca ...credeam in vrajitoare , pe la 5 ani asa. .. ;)
FuZZeN Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 doh vrajitoare, astea sunt doar superstitii ...nu cred in asa ceva :)
Heini Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 O fi aia din video ` vrajitoare , dar e prea "Over Power" (cred ca e mai mult ca sigur 1 fake) PS: Nu stiu ce sa zic , poate exista poate nu . Sustin ambele parti , orice este posibil .
nu ma cunosti Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 alta prostie.. nu exista asa ceva, doar cei prosti cu capu' recurg la asa ceva.off : au fost puse reclame pe linkmania ? sau am bagat eu din greseala vreun add-ons ? ma cam enerveaza prostiile astea.
DivinE Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Nu sunt reale..e doar o modalitate de a face bani, culmea..au succes :)