Guest Xspeed Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Omule nu asta era ideea acolo , ca oricine stie ce ai scris tu acolo , da mai usor cu o sa ne pierdem limba in stilul asta . Man trebuie sa recunosc ca e frumusica , ca Mutu nu e un baiat asa de prost . )))))))))))) nu e prost, e doar un cocalar analfabet incult si retardat ( da e pleonasm ) e chiar idolul femeilor virgine de peste 67 de ani on: barladeanca e doar inca o semi-vaca on:
Razvan Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 nu inteleg ce e asa de incitant sa stai in limba dupa pararici din astea, "mediatizate".. eu unul nu am auzit de niciuna de acolo in afara de elodia.le: dupa un mic search pe google..http://www.fashionlife.ro/evenimente/ea-es...ena-constantin//\ chiar e asa de frumoasa? ..
logs Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Si uite-asa, din cauza frumusetilor patriei unii dintre voi si-au asumat pe deplin constienti cate un warn... Parerea mea e ca nu se merita oricum ... Hai sa incercam sa fim - daca nu respectuosi - atunci macar toleranti cu privire la preferintele in materie de frumusete autohtona (incluzand aici de la siliconate pana la cele cu platfus la neuron ... sau ambele :( ). Rog pe initiatorul topicului sa lase oamenii sa-si etaleze topurile fara atitudinea asta asa de critica.
NoComment Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Parerea mea , logs e ca acest topic nu-si are rostul aici ... Multumesc pentru warn :D
Animosity Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Si uite-asa, din cauza frumusetilor patriei unii dintre voi si-au asumat pe deplin constienti cate un warn... Parerea mea e ca nu se merita oricum ... Hai sa incercam sa fim - daca nu respectuosi - atunci macar toleranti cu privire la preferintele in materie de frumusete autohtona (incluzand aici de la siliconate pana la cele cu platfus la neuron ... sau ambele :( ). Rog pe initiatorul topicului sa lase oamenii sa-si etaleze topurile fara atitudinea asta asa de critica. OH hy there judge Dredd * waves *
S.Razvan Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Daniela Crudu. corp superb, privire perversa. me love her. in plus, am vazut cateva poze cand nu era machiata si nu arata deloc rau. so it's a win - win situation. Pe forumuri intra tot felul de oameni , fata de alte forumuri oamenii de aici sunt mai schimbati , si de aceea vreau o opinie . da sigur. mai cauta.
Kinky Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 frumusetea e trecatoare fetele pe care le vedeti la TV si in presa nu sunt la fel si in realitate. Au acelasi aspect comercial ca si muzica pe care o produc. Putin de make-up sau photshop si dispar cearcanele, cosurile sau alte impedimente ... Din pacate societatea in care traim pune prea mare valoare pe aspectul fizic :error: lasand palavrageala laoparte, Roxana Ciuhulescu are un sasiu .. full option :tiphat:
bunny Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Antonia (aia care canta Morena :D ) Ia uite ma, avem si noi gusturi comune in sfarsit.
_alexa_ Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 frumusetea e trecatoare fetele pe care le vedeti la TV si in presa nu sunt la fel si in realitate. Au acelasi aspect comercial ca si muzica pe care o produc. Putin de make-up sau photshop si dispar cearcanele, cosurile sau alte impedimente ... Din pacate societatea in care traim pune prea mare valoare pe aspectul fizic :error: lasand palavrageala laoparte, Roxana Ciuhulescu are un sasiu .. full option :tiphat: Ok, hai sa promovam grasimea si uratenia :blink: . on: Andreea Mantea, Antonia aia care canta Morena
S.Razvan Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 ah, si Ramona Badescu, la 42 de ani, e o femeie in toata regula. mmmrrrrrr..... :wub: 1) Ramona Badescu2) Daniela Crudu
antonio112 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Alexandra Dinu ... cel putin, dupa parerea mea. Nu pot sa spun ca e cea mai cea mai frumoasa din Romania dar e destul de frumoasa.
Guest mada_madalin5 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Antonia (aia care canta Morena ) Asa e am gresit si schimb topul, asa e Antonia e pe primul loc :nanana:
MonK Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Pe forumuri intra tot felul de oameni , fata de alte forumuri oamenii de aici sunt mai schimbati , si de aceea vreau o opinie . da,o medie de varsta extrem de scazuta Lol Gina Pistol , iti place siliconatele , foate fake-urile , Patruleasa ???? Restu merg asa cat de cat :D . daca Patruleasa e urata,Mehico e Batman. Pentru varsta ei arata divin. Probabil pt unu de 16-17 ani pare o baba. fetele pe care le vedeti la TV si in presa nu sunt la fel si in realitate. ai dreptate,dar nu neaparat in sensul in care te referi tu. Unele arata chiar mai bine in realitate. Iubita mea. :D ma eu cred ca are si ea cont pe forum ONtopic: 1)Monica Dascalu (prentru cei care nu o stiu este prezentatoarea stirilor de la ora 17 pe protv). Privirea aia de felina este pur si simplu.........................................hrrrrr! 2)Simona Patruleasa 3)Raluca Arvat
Guest mada_madalin5 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 da,o medie de varsta extrem de scazuta daca Patruleasa e urata,Mehico e Batman. Pentru varsta ei arata divin. Probabil pt unu de 16-17 ani pare o baba. ai dreptate,dar nu neaparat in sensul in care te referi tu. Unele arata chiar mai bine in realitate. ma eu cred ca are si ea cont pe forum ONtopic: 1)Monica Dascalu (prentru cei care nu o stiu este prezentatoarea stirilor de la ora 17 pe protv). Privirea aia de felina este pur si simplu.........................................hrrrrr! 2)Simona Patruleasa 3)Raluca Arvat Omule stiu ca la varsta lor se tin chiar bine , dar nu cred ca sunt nici pe jumataea Antoniei . Si apropo nefardate si nemacheate o sa arate ca o femeie normala , in schimb Antonia , Anya si Daniela Crudu sunt la fel de frumoase si in realitate . :beer: :beer: :beer: :beer:
Kabuky Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Ca sa te ajut la "studiul tau" legat de frumusetile Romaniei,poti folosi "GUGLE" cum a spus si Nocom in posturile anterioare.Ca sa nu fiu off topic,le nominalizez pe cele pe care le`ai nominalizat si tu mai sus si chiar nu te pot contrazice ,sunt foarte frumoase. :P
Guest mada_madalin5 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Ca sa te ajut la "studiul tau" legat de frumusetile Romaniei,poti folosi "GUGLE" cum a spus si Nocom in posturile anterioare.Ca sa nu fiu off topic,le nominalizez pe cele pe care le`ai nominalizat si tu mai sus si chiar nu te pot contrazice ,sunt foarte frumoase. :PAcum toti sunteti cu google-ul , atunci de ce sa se mai faca forumuri , eu zis sa se desfinteze toate forumurile si sa se reume totul la google . :angry1: :blink:
DenY Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 omfg, stupid topic...@ ot:Prietena mea.Antonia - morena...Corina Caragea
Azyzz Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 1. Antonia (Morena)2. Alexandra Dinu3. Inna4. Cristina Dochianu
Guest FernandoCristi Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 1.Andreea Todorova2.Daniela Crudu3.Inna
- The Doctor - Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 http://ning.it/dwzL4w Macar de spuneai ce e... #-o ON: nu putem spune ca X-uleasca este cea mai frumoasa femeie din Romania, pentru ca nu cunoastem nici macar 5% din femeile romance. Aici ma refer la toate, nu la cele din show-biz.
Kinky Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Ok, hai sa promovam grasimea si uratenia :blink: . on: Andreea Mantea, Antonia aia care canta Morena Esti un geniu innascut, ai sarit de la un pol la celalalt, de ce sa nu fie o cale de mijloc ? Hai sa promovam realitatea, in asa fel incat sa mai reducem numarul de complexati :tiphat: .. e doar o lupta cu morile de vant, asa ceva nu se va intampla niciodata ;o