Guest mada_madalin5 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Care credeti ca e cea mai frumoasa femeie (cunoscuta) din Romania ? :D :D :D Eu sunt de parere ca cea mai frumoasa femeie e Anya din fostul HI-Q sau , fata care canta cu Jai Ko , apoi Bianca , ex prietena lui Botezatu si Daniela Crudu . P.S: Vreau sa vad si eu un top 3 de la fiecare , asa sa vad ce preferinte au barbatii din Romania . :beer:
Herrnam Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 1. Fosta mea prietena2. Sora fostei mele prietene3. Actuala mea prietena
NoComment Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 (edited) Care credeti ca e cea mai frumoasa femeie (cunoscuta) din Romania ? :D :D :D Eu sunt de parere ca cea mai frumoasa femeie e Anya din fostul HI-Q sau , fata care canta cu Jai Ko , apoi Bianca , ex prietena lui Botezatu si Daniela Crudu . P.S: Vreau sa vad si eu un top 3 de la fiecare , asa sa vad ce preferinte au barbatii din Romania . :beer:Foloseste "goagal" ... si ai sa gasesti cate top-uri vrei cu cele mai frumoase femei din Romania ...@a da vrei sa stii parerea noastra ... sa vedem Sunt multe frumoase ... Edited March 7, 2010 by NoComment
Guest mada_madalin5 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Foloseste "goagal" ... si ai sa gasesti cate top-uri vrei cu cele mai frumoase femei din Romania ...@a da vrei sa stii parerea noastra ... sa vedem Sunt multe frumoase ...Pe forumuri intra tot felul de oameni , fata de alte forumuri oamenii de aici sunt mai schimbati , si de aceea vreau o opinie .
Herrnam Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Pe forumuri intra tot felul de oameni , fata de alte forumuri oamenii de aici sunt mai schimbati , si de aceea vreau o opinie .faci un studiu sa inteleg...
Guest mada_madalin5 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 faci un studiu sa inteleg...Asa ceva , dar nu chiar studiu , cine vrea sa scrie , sa scrie . Si ficare poate sa inteleaga ce vrea .
Guest mada_madalin5 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 -_- Elodia FTW Da la asta ma gandeam si eu elodia e prima femeia a tarii si Diaconescu a 2-a doamna a tarii , sau cum ? Eu zic serios si lumea face caterinca , frumos domnilor frumos :crazy:
Lucian Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 eu as arde-o pe monica barladeanu. are privire de scorpie
Animosity Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Da la asta ma gandeam si eu elodia e prima femeia a tarii si Diaconescu a 2-a doamna a tarii , sau cum ? Eu zic serios si lumea face caterinca , frumos domnilor frumos :crazy: La cata caterinca a facut OTV-ul cu ea .. why let her legacy fade away ?
Guest mada_madalin5 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 why let her legacy fade away ?Nu te simteai bine daca nu ziceai asta nu ? Sti , da romana ce are ? Sau mai bine sa nu mai vorbim romana , eu zic sa declaram ca limba oficiala a Romaniei nu engleza ci tiganeasca . Nu e bine ? Eu zic ca e OK . Ia uite ca m-am molipsit si eu .
HipnotykBoy Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Parerea mea Alexandra Dinu ..una dintr ele , dar sunt muuulte :)
Random Hero Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Monica Barladeanu.Nu te simteai bine daca nu ziceai asta nu ? Sti , da romana ce are ? Sau mai bine sa nu mai vorbim romana , eu zic sa declaram ca limba oficiala a Romaniei nu engleza ci tiganeasca . Nu e bine ? Eu zic ca e OK . Ia uite ca m-am molipsit si eu .Si ai inteles macar ce a spus acolo?
Animosity Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Nu te simteai bine daca nu ziceai asta nu ? Sti , da romana ce are ? Sau mai bine sa nu mai vorbim romana , eu zic sa declaram ca limba oficiala a Romaniei nu engleza ci tiganeasca . Nu e bine ? Eu zic ca e OK . Ia uite ca m-am molipsit si eu . prietene .. esti fustrat ? care tie problema ? forum public .. tara democrata .. vorbesc cum hristos poftesc Nu ca ar trebuii sa ma explic tie .. dar dupa 4 ani de Engleza Intensiv (8 ore pe sapt) in liceu ... am capatat un reflex .. DEAL WITH IT
eseeet Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 topicul nepotrivit la sectiunea nepotrivita in forumul nepotrivit pe siteul nepotrivit in internetul nepotrivit in tara nepotrivita in continentul nepotrivit in planeta nepotrivita in galaxia nepotrivita in universul nepotrivit ;)
Guest mada_madalin5 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Monica Barladeanu.Si ai inteles macar ce a spus acolo?Omule nu asta era ideea acolo , ca oricine stie ce ai scris tu acolo , da mai usor cu o sa ne pierdem limba in stilul asta . Parerea mea Alexandra Dinu ..una dintr ele , dar sunt muuulte smile.gifMan trebuie sa recunosc ca e frumusica , ca Mutu nu e un baiat asa de prost .
NoComment Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Omule nu asta era ideea acolo , ca oricine stie ce ai scris tu acolo , da mai usor cu o sa ne pierdem limba in stilul asta . Man trebuie sa recunosc ca e frumusica , ca Mutu nu e un baiat asa de prost .Eu nu prea cred ca ai inteles ... dar in fine Hai sa-ti fac un top 1).Gina Pistol 2).Simona Patruleasa3).Andreea Mantea4).Laura Cosoi5). bebelusa Delia Florea
Guest mada_madalin5 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Eu nu prea cred ca ai inteles ... dar in fine Hai sa-ti fac un top 1).Gina Pistol 2).Simona Patruleasa3).Andreea Mantea4).Laura Cosoi5). bebelusa Delia FloreaLol Gina Pistol , iti place siliconatele , foate fake-urile , Patruleasa ???? Restu merg asa cat de cat :D .
Heini Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Tipa aia care canta Morena ! Morena ! am uitat cum ii zice :>
eseeet Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Lol Gina Pistol , iti place siliconatele , foate fake-urile , Patruleasa ???? Restu merg asa cat de cat :D .bah tu critici pe oricine,ce naiba de topic e asta,cauta pe google.pa
NoComment Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 (edited) Lol Gina Pistol , iti place siliconatele , foate fake-urile , Patruleasa ???? Restu merg asa cat de cat :D .Prietene cu riscul de a-mi lua suspend iti zic cu o sinceritate maxima ca esti prea prost si prea ingust la minte ... zi-mi tu mie atotcunoscatorule un top de femei frumoase fara silicoane ... Daca Simona Patruleasa mai e fake inseamna ca femeia perfecta pentru tine e Simona Senzual ... ca la cat de prost esti te potrivesti de minune ...@Pune mana si mai invata sa scrii ... inainte sa mai vii cu astfel de afirmatii Edited March 7, 2010 by NoComment
nu ma cunosti Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Tipa aia care canta Morena ! Morena ! am uitat cum ii zice :> Antonia si nu stiu mai cum.. pacat ca e combinata cu unul dintre patronii de la Bamboo..