anaxor Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Surse din poliţie au dezvăluit că cei doi soţi deveniseră dependenţi de jocurile pe calculator şi şi-au neglijat fetiţa, care avea probleme de sănătate.Asiaticii îşi hrăneau bebeluşul de numai trei luni o singură dată pe zi, restul timpului petrecându-l la internet cafe.sursa : cancanBărbatul, în vârstă de 41 de ani şi femeia, de 25, au fost arestaţi săptămâna aceasta. În urmă cu cinci luni ei anunţaseră moartea bebeluşului lor, de numai trei luni. Autopsia a arătat că fetiţa murise din cauza unei lungi perioade de inaniţie.Poliţiştii au aflat că cei doi "îşi pierduseră cheful de viaţă" după ce au rămas şomeri şi că şi-au găsit refugiul într-un joc online, foarte popular în Corea de Sud, numit Prius Online.Jucătorii trebuie să aibă grijă de un persona virtual, o fetiţă pe nume Anima, pe care o ajută să îşi recupereze memoria şi să dezvolte sentimente.sursa : antena3OMG, ce fericire e mai mare decat sa iti hranesti propriul copil, ei dezvoltau sentimente unui personaj virtual? ... sick people.
Guest smiley_real92 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 oameni anormali...s-au mai si cunoscut pe internet moare copilul din cauza internetului..pasul 3?
Cipy_Pit Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 eu dupa mintea mea cred k cei 2 numai erau normali la cap.....
Guest LoLz0o0r Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 )) lol cum sa iti lasi copilu sa moara de foame ca sa se joace la pc dao draq am trait sa o aud si pe asta=))))
Guest mada_madalin5 Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Man totusi sa nu i condamnam , aceasta dependenta este si ea o boala ca toate celelalte , poti sa condamni pe cineva care are sida sau cancer? E drept ca asta e o boala care se trateaza mai usor decat celelalte . E grav daca o sa ajunga cineva ca aceti "parinti" .
Phyxyon Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Asiatici sunt cam obsedati de calculatoare ,a mai fost odata o stire cu un chinez care a jucat o saptamana NFS ca sa il duca la capat si a murit de foame,nesomn,dezhidratare etc Nu a murit de foame . A murit că era noob . Cum să-ţi trebuiască o săptămână să termini NFS când intr-o zi nu ai ce face ...