Jump to content
anaxor

Dependenta de internet

Recommended Posts

Surse din poliţie au dezvăluit că cei doi soţi deveniseră dependenţi de jocurile pe calculator şi şi-au neglijat fetiţa, care avea probleme de sănătate.

Asiaticii îşi hrăneau bebeluşul de numai trei luni o singură dată pe zi, restul timpului petrecându-l la internet cafe.

sursa : cancan

Bărbatul, în vârstă de 41 de ani şi femeia

, de 25, au fost arestaţi săptămâna aceasta. În urmă cu cinci luni ei anunţaseră moartea bebeluşului lor, de numai trei luni. Autopsia a arătat că fetiţa murise din cauza unei lungi perioade de inaniţie.

Poliţiştii au aflat că cei doi "îşi pierduseră cheful de viaţă" după ce au rămas şomeri şi că şi-au găsit refugiul într-un joc online, foarte popular în Corea de Sud, numit Prius Online.Jucătorii trebuie să aibă grijă de un persona virtual, o fetiţă pe nume Anima, pe care o ajută să îşi recupereze memoria şi să dezvolte sentimente.

sursa : antena3

OMG, ce fericire e mai mare decat sa iti hranesti propriul copil, ei dezvoltau sentimente unui personaj virtual? ... sick people.

Link to comment
Guest mada_madalin5

Man totusi sa nu i condamnam , aceasta dependenta este si ea o boala ca toate celelalte , poti sa condamni pe cineva care are sida sau cancer? E drept ca asta e o boala care se trateaza mai usor decat celelalte . E grav daca o sa ajunga cineva ca aceti "parinti" .

Link to comment

Asiatici sunt cam obsedati de calculatoare ,a mai fost odata o stire cu un chinez care a jucat o saptamana NFS ca sa il duca la capat si a murit de foame,nesomn,dezhidratare etc

Nu a murit de foame . A murit că era noob . Cum să-ţi trebuiască o săptămână să termini NFS când intr-o zi nu ai ce face ...

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...