Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Richer44

Nelamurire

Recommended Posts

Posted

Am o contradictie cu un membru de alianta si as dori sa fie lamurita situatia pentru a putea prevenii posibile nefondate.

Situatia : Party de 5 pe un spot, sa zicem in Kanturu 3, membrii party-ului fiind A, B, C, D si E. Membrul A este singurul on, B, C, D, E fiind afk. Vine playerul X si face pk pe C sa zicem, A fiind on, trage poza cu pk-ul. Intrebarea mea este urmatoarea : Poate A sa posteze playerul X fiindca a facut pk pe playerul C ?

Posted

eu am zis chestia asta..si tot u bunny mi`ai spus pe pm ca Da pot sa fac pk DAR NUMAI DUPA CE IL PREIAU regulamentar si explicit ...Nu vii direct cu pk baza fiind ca presupui ca e afk...ci preiei regulamentar chiar dak e unu on pe spot ,dak nu ti se rasp de la un anumint membru poti sa ii dai pk linistit .Exact asa te`ai exprimat si imi pare rau ca numai am printu ca sa il postez pt ca nu mai am acelasi pc.

Posted

Benocleaza bine ochii si nu te mai rasti la mine. Unde a mentionat Richer de preluare?

Evident ca daca ii faci preluare, ii poti da PK, doar e spotul tau. Pe cand richer a spus ca daca un anume X vine si face PK pe un caracter dintr-un party pe nume C, A sa poata sa posteze pentru pk. Ceea ce nu se poate.

Posted

nu m`am rastit :| doar am evitat subliniatul...atat tot ....deci ce sa mai diseara trec la asasinat :))

Asta dupa ce le preiei spotul. Dar, ai grija, nu te folosi de regulament doar pentru a le da PK. Daca faci asta, fa-o cu motivul ca vei folosi spotul pentru a face experienta. Daca se demonstreaza ca nu, colegii mei te vor altoi. :D

Posted

deci, cand stai on , stai on .. ca s-ar putea sa vina unu` direct pk la tot pt si nu apuci sa faci poza .... sau poate sa vina, sa vada cine e on si direct pk cu alt char pe cei afk , si tu ramai pe spot :))

nasol daca mori , sau nu poti sa tii :)

Posted

Dar daca A ii da poza lui C , si posteaza C ? nici asa nu se pune ?

Nu. Nu ai voie sa postezi pe cineva care a facut un lucru la momentul X, iar tu in acel moment X erai AFK. :/

Laws of physics. x_X

Posted

Luandu-ne dupa regulament, nu iei suspend. Dar a fost un caz, parca doua, in care s-a dat pentru nesimtire, caci pe langa faptul ca le-a dat pk, nici n-a ocupat spotul sa faca experienta. Depinde de situatie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...