HONEY - GARRONE Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Felicitari Dane , cel mai smecher bk de pe server sa moara sa faca =)) Cu toate suspendurile,cu toate conturile blocate totusi ai reusit sa faci bk-ul full si al 2-lea :D Felicitari inca o data :beer:
bunny Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Bravo boom, cred ca facea primul full demult daca nu facea porcariile alea cu dupe de pe primul cont. :)
Lanaya Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 gg boom...ce mama drq ma ca sadi are 3 charactere full in top..:))) e nebun...Rosy Q-Sadi SadiBK ...
Horia! Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 gg boom...ce mama drq ma ca sadi are 3 charactere full in top..:))) e nebun...Rosy Q-Sadi SadiBK ...:o Obsedat!
Guest *ROSY* Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 gg boom...ce mama drq ma ca sadi are 3 charactere full in top..:))) e nebun...Rosy Q-Sadi SadiBK ...mai informeaza-te ;):o Obsedat!Te oftici ?@bv Dane :clap:
{Strik3} Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 gg boom...ce mama drq ma ca sadi are 3 charactere full in top..21.gif) e nebun...Rosy Q-Sadi SadiBK ...La prima vedere pare un lucru demn de lauda..cand de fapt.. :-j
spauny Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 La prima vedere pare un lucru demn de lauda..cand de fapt.. :-jla prima vedere pari inteligent.. cand de fapt esti invidios
n4ughtyxxl Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 gata cu expu aduceti bautura :D felicitari si la jack ca n`am apucat , aveti timp sa va antrenati pana fac eu full sa va bat mar :D , daca nu se da rr db pana atunci . :))
Cristian Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 stfu no jutsu, lol =)) <- (avatar lu' naughty)@gg danut & sry, sti tu de ce :)
|boom| Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 multumesc aliantei HONEY pentru suportul care mi l-au oferit :D in special garrone sadi rosy linu alex old jack eve shobo radu boddom marian shark ioana (scz daca am omis pe cineva) si merci tuturor celor care m-au tinut la party afk :D@sper ca nu transformati topicul asta intr-un camp de lupta :)Bravo boom, cred ca facea primul full demult daca nu facea porcariile alea cu dupe de pe primul cont. :)faceam primul full daca s-ar fi dat si premiile de la videomania la timp :)faceam primul full daca n-as fi luat 3 d/c-uri cu pastila de xp activata :)faceam primul full daca n-as fi primit suspenduri off the book :)ehe.. dupele alea au fost un obstacol minim pot spune in calea mea :))
Cristalu Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Felicitari oricum daca nu il ardeai tu cu Linu pe Old_Bk nu prindeai tu al doilea bk full,dar na asa sunteti uni.Bv
Heinekener Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Felicitari oricum daca nu il ardeai tu cu Linu pe Old_Bk nu prindeai tu al doilea bk full,dar na asa sunteti uni.Bvold bk parca nu a fost in honey pana la nuj cate rr`uri
luk Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 old bk parca nu a fost in honey pana la nuj cate rr`uriBRAVE a fost la inceput , nush cate rr a dat acolo :-??#felicitari dan :)