Guest smiley_real92 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 foarte tare frate...pacat ca generatia noastra nu ajunge sa vada cum e sa traiesti pe luna.. ps: ce razboie o sa fie pentru a putea fi numit un 'sef' pe luna? mi-a venit acum..
DuR@nG0_* Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Nu poti sa traiesti pe luna..acolo nu exista oxigen..si temperatura este de -150 Celsius...ma intreb cum o fi ajuns apa acolo.
majinbuu Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Vad ca nimeni pana acum nu si-a pus intrebarea daca potzi supravietui ca om pe orice alta planeta pe o perioada indelungata. Si din ce stiu io ne-am dezvoltat organismul in functie de anumite conditii cum ar fi presiune , temperatura, camp magnetic plus altele de care inca nu am aflat . Deci daca ne mutam in alta parte cat rezistam??... 2-3(prea mult cred) ani pana o luam razna.Logic din toate stirile astea se hraneste speranta omenirii si nimik mai mult, doar ca speranta moare ultima.Io unul zic ca tre sa aflam mai multe despre pamant si cum evolueaza el.
pizza200 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 ar fi tare sa traim pe luna sau in spatiu :D dar o sa mai treaca ceva timp pana ajungem acolo :D
Kabuky Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 ar fi tare sa traim pe luna sau in spatiu :D dar o sa mai treaca ceva timp pana ajungem acolo :DNu intelg ce vezi tu "tare" in asta :-? .Crezi ca viata in spatiu este mai buna decat viata dupa pamant?
Kesselring Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 E o ştire inutiă care nici nu o putem valida . Avem loc suficient momentan pe planeta noastra , ceea ce ne lipseşte e o sursa de energie regenerabila si nepoluantă . Doar o astfel de călătorie ne-ar costa enorm atat bani cât şi combustibil , care nu prea il avem . Poate să fie şi apă pe Marte . Atâta timp cât nu există soluţii viabile pentru transportul mărfurilor si persoanelor acolo cât şi pentru construirea unui habitat decent astfel de "dezvaluiri" sunt futile . Chiar dacă am teraforma acele planete probleme noastre rămân . În eventualitatea suprapopularii planetei insă dacă la acel moment există o sursă de energie inepuizabilă şi ecologică cea mai uşoară metodă nu ar fi popularea altor planete ci a propriilor oceane. Pur si simplu vor eradica toate orasele si urme de civilizatie , vom construi oraşe plutitoate gen nufăr pe malurile oceanelor iar tot ce reprezintă partea de uscat o vom folosi pentru procurarea hranei .