[Lothiras] Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Eu zic sa ne organizam chiar in acest post Toate Guildele ce vor sa participe sa fixam si taxa de inscriereSI meciule vor fi arbitrate de masterii guildelor inscrise - Tragere la sortiSi Guildele Grupele tot prin tragere la sorti Astea si dupa performante ma refer la rr-urile existente in guild Pareri ?:D eu zic ca e o idee buna ...
Konvict Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 pro.doar k ar fi o problema...pe versiunea asta dupa ce se termina partida,apare toata guilda in lorencia cum era pe 97d?
LiNU Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 S-a rezolvat bugul de la GM sa nu mai primeasca d/c. Poate reusim sa facem un campionat de Soccer cu tot cu albitru. Cred ca ija ne-ar putea lamuri cel mai bine :beer:
bunny Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Eu zic sa ne organizam chiar in acest post Toate Guildele ce vor sa participe sa fixam si taxa de inscriereSI meciule vor fi arbitrate de masterii guildelor inscrise - Tragere la sortiSi Guildele Grupele tot prin tragere la sorti Astea si dupa performante ma refer la rr-urile existente in guild Pareri ?:D eu zic ca e o idee buna ...Bravo. Uite un om cu initiativa. :D E bine ca vreti sa faceti ceva si fara ajutorul unui GM (care oricum in cazul de fata e nul).Good luck playing. :right: