Jump to content
super_master

Top 10 tari - Cele mai frumoase femei

Recommended Posts

Posted

suedezele si rusoaicele sunt cele mai frumoase .. si pe 3 - 4 acolo si romancele ... cu toate ca doar unele sunt frumoase :)

si cele mai urate dupa parerea mea mi se pare nemtoaicele .. sunt prea "masculine" :|

suedeza aia care zambeste este superbaaaa

Posted

ma bucur k in sfarsit NU exista in top frantuzoaicele si italiencele sau araboaicele - pt k NU-S frumoase!!!

Da, nordicele sunt faine mai ales pt cui ii plac blondele, iar argentiniencele, mda...jos palaria. Nu ma asteptam despre bulgaria sa fie asa renumita - dar e belea ce privire are tipa aia din poza :tiphat: :photo:

Guest LoLz0o0r
Posted

Lol Romania are cele mai frumoase femei.Chiar si cele din Suedia,Argentina,Bulgaria.

Posted

Romancele nu sunt transcrise pt ca ele nu sunt mentionate de ei,topul a fost facut la misto,nu conteaza din ce tara vin fetele,pot fi o multime de fete urate intr-o tara si una sa fie inger deci e cam acelas lucru..topurile astea nu sunt bune deloc,alea cu cele mai frumoase fete din lume sunt mai bune

Guest spanky
Posted

Romania se stie, de aia nu e inclusa in top :D

posibil ca prostituata aia din poza ce reprezinta Olanda sa fie o romanca, iar daca tipa aia din suedia din dreapta e macar draguta eu imi prind nasu intr-o carte si o presez pana-mi ies ochii ! :dontknow: sunt forjate amandoua in schimb rusoaicele :o fetele din lituania sunt mai urate decat colege mele si as putea continua... bine daca am zis astea nu inseamna ca nu le-as primi o seara la mine in cazul in care s-ar rataci prin zona si n-ar avea unde sa stea peste noapte.

sunt de acord cu tine , au dat si ei niste exemple la unele tari.... #-o

alea din ucraina , suedia (aia din stanga , draguta asa...) si din argentina mi se par frumoase (ma refer la pozele din topic)

toate tarile au frumusetile si mai putin frumoasele lor ....oricum in Romania mi se par mai dragute :)

Posted

@ fuck'em ... :)) romancele nu sunt luate in seama , daca intra in top nu le mai da nimeni jos ..asta'i problema :>

ceva ceva la suedeze ... dar tot nu se compara cu ale noastre :nanana:

Posted

cred ca topul nu reprezinta realitatea.

practic nici nu cred ca se poate face un astfel de top. ce parere au asiaticii despre fetele din africa?

Guest smiley_real92
Posted

Cam fals acest clasament dupa mine...primele locuri poate da..dar in jos sunt nasoale :P chiar nu mai sunt femei frumoase in alte tari?..

Posted

Toate sunt frumoase si au un farmec aparte insa din topul ala numai suedeza aia din stanga m-a incantat cu adevarat . Nu ma refer strict la cele din poze fiindca acel top e facut de o persoana si fiecare om are standardele sale . Cum unuia ii place tipul de femeie mai matura , altcuiva poate nu si tot asa . Per total imi plac nordicele cele mai mult desi nu prea sufar blondele .

Daca vrei sa cauti femei frumoase gasesti peste tot , ma rog mai putin in Africa . Din 3 miliarde si ceva de femei sunt o sumedenie de femei atragatoare insa ceea ce face o astfel de femeie speciala pentru tine numai tu poti afla ori sti asta si nu dintr-un top sau articol ci din propria experienta .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...